229

123

преди 8 месеца

Е сега гледах клип във фейса от арабска телевизия на който се виждат нападения от ислямисти над деца на някакъв фестивал. Имам един съвет към подкрепящите ислямистите: намерете нещо такова и прочетете коментарите, има си бутон превод на коментарите във фейса. Аз прочетох десетина коментара и ми стига. Това не са хора, не са и животни защото животните не убиват за удоволствие.

228

Zoro

преди 8 месеца

Израел е притиснал половината палестински народ на една педя земя, която е превърната в най-големия концентрационен лагер съществувал някога и всичко това под патронажа на САЩ и запада като цяло! Всеки опит за съпротива на тези клети хора е подложен на свирепи бомбардировки, при които загиналите досега са хиляди! Няма нищо неочаквано, че там властват радикалите от Хамас! Нима някой очаква при тези условия да се пръкне новия Гьоте! Освен това натискът на ортодоксалните евреи, които по нищо не се

227

Куку

преди 8 месеца

До АнонименЗа какво да ревеш,хиляда години арабите се трепат помежду си, в малкото мирни дни решават,че евреите,християните,индииците,турците,жените са виновни за всичко.Никой не работи,никой не учи,никой не създава нищо!

226

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 236. В резолюцията няма такъв текст. Има такъв текс в предложение за резолюция, което е много различно. Примерно в нашия парламент БСП може да предложи резолюция , че сме 16та република, но официалната позиция е какво е прието. Давай нов опит

225

Анонимен

преди 8 месеца

Давай обратно в 1-ви клас. Копирано е дословно. Копирай текста в гугъл и ще те прати директно там.

224

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 233. Колкото и да не ти се вярва е сега я изчетох тая резолюция и нея няма никакви убити от Израел 183 палестинци. В точка Ж се говори за една убита журналистка и че все още не е преведено разследване за смъртта и. Това е. Дай нов опит

223

Анонимен

преди 8 месеца

За тези убитите в по-долния пост защо не ревахме?

222

Анонимен

преди 8 месеца

Резолюция на Европейския парламент (2022/2949(RSP). Израел е убил 183 палестинци от началото на 2022 г. в окупирания Западен бряг и Ивицата Газа, включително 26 от началото на октомври; като има предвид, че 51 от тях бяха от обсадената ивица Газа, като повечето от тях бяха убити по време на масовата израелска офанзива през август; като има предвид, че 35 са деца 19 от окупирания Западен бряг и 16 от ивицата Газа; Данните само за 2022 от резолюция на Европейския парламент - справка по номера!

221

Анонимен

преди 8 месеца

По-страшно е! В Газа са малко над 2 милиона! Инкубатор на радикален ислям и джихадисти!

220

Анонимен

преди 8 месеца

Същити хора които сега подкрепят ислямските терористи, преди няколко години искаха да колим сирийските бежанци.

219

Анонимен

преди 8 месеца

Населението на град Газа преди 40 години е 116 000 човека. Сега никой не знае колко точно е но е над милион. Ясно е че това не може да стане с естествен прираст. Та въпроса е защо араби от каде ли не се заселват в Газа и се пишат палестинци? И кой е нашественика в тази земя?

218

Анонимен

преди 8 месеца

Те нали ги чакат девици в ислямския рай и не им се е чакало на хората,как да имаш страх от смъртта,това с нетърпение да чакаш да те претрепат!

217

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 225. Дай линк да видим от къде е това инфо. Щото копейките може и вярвате на подметната от анонимници пропаганда, но повочето хора проверяват инфорвацията

216

Куку

преди 8 месеца

До Анонимен Така ли,евреите направиха от пустинята райска градина а арабите разрушиха своите държави и се пренесоха в Европа,милиони скакалци,които не работят, не учат и колят децата по дискотеките.Кои са тумор за изрязване???

215

Анонимен

преди 8 месеца

Само за справка: от началото на тази година при протести или акции са убити 58 палестински деца от израелски военни (тук не се включват възрастните). Това е до ескалацията на конфликта. Информацията се намира лесно. Защо, това че палестинците отвръщат на насилието по подобен начин се осъжда от всички, а убийствата на израелската армия се приемат за нещо нормално.

214

Анонимен

преди 8 месеца

Пак от Хитлер копират външно нападение, палене на Райхстага и други фашистки игрички. Ей, тоя Хитлер са го изучили с кориците и много са научили. Взели са си поука.

213

Анонимен

преди 8 месеца

Харесването е едно, а историята и науката са друго. Харесването и нехаресването е за фанатици и най-просттите хорица, които се движат от емоции и всеки може да ги залъже и са податливи на фанатизъм и пропаганда.

212

Анонимен

преди 8 месеца

Абе не виждате ли схемата, тя върви от един век насам, тип 9/11 , след като Нетаняху се опъна на Байдън, краварчетата решиха да му спретнат лека войничка, за да го свалят по-лесно. И кой друг да хванат ако не разни арабски фанатици, да им платят, да им дадат оръжие и всичко необходимо. Че това краварчетата го правят навсякъде.

211

redordead

преди 8 месеца

светът трябва просто да се раздели на две - физически - всички, които харесват джихадисти, русия и сев. корея, иран и подобни "демокрации" - да си ходят на едно място - другите заемат друго, прави се желязна завеса и повече не общуваме един с друг.

210

Анонимен

преди 8 месеца

Фашистите сравняваха евреите с плъхове, евреите сравняват палестинците с животни. Изучили са всички методи на фашистите и ги прилагат в тяхна полза. За да имат успехи. Газа е Полското гето и концлагер за ликвидиране. Светът трябва да осъди геноцида над палестинците в Газа.