194

Анонимен

преди 7 месеца

Така наречената палестинска съпротива са хора под двайсе години. Защо се бият. Как мислите.

193

Анонимен

преди 7 месеца

Кои са джихадистите бе? Това са деца и те искат да могат да живеят свободно. Разговаряхме ли с тях. Не. Ами тогава. Защо не са им пускали поне вода. Да ви изглежда познато. На мен да. Това с водата се повтаря. Защо така.

192

ПУТИН И ДЖИХАТА

преди 7 месеца

Съвременните агресори......няма да ги жалим я....

191

ОПААААА

преди 7 месеца

Сега джихадистите се оплакват че ги изтребвали....да не верваш

190

Топла връзка

преди 7 месеца

Русия,Иран,Хизбула,Хамас

189

ГНЕВЪТ НА ЮДА

преди 7 месеца

Джихадистите сами се навряха в шамарите...

188

Xaxa

преди 7 месеца

Русия и Иран въоражиха близкоизточните блатници

187

Анонимен

преди 7 месеца

Европа има ли политика спрямо различните мигранти и бежанци. Ами арабите се чувстват обидени както и турците. И отвръщат на удара. Защо например се толерира Украйна. Това не е правилно.

186

Анонимен

преди 7 месеца

Прав е 193. Нас европейците това ни чака с тия около 20 годишни ислямистчета, пръснати с хиляди и вече милиони сред нас. По команда в един хубав ден ще се вдигнат и ще се простим със спокойствието си. Ще говорят, че ние сме виновни, задето сме ги били колонизирали през вековете.

185

ПроСоТо

преди 7 месеца

и какво очакват юдеите?..-тия от "Ивицата" да са тръшнат на пъта и да рекат:..-"Еми заслужихме си да умрем !..Да живей Израиль,Аллах Акбар"..?!...Много "умни" са тия израелци бе!..Обаче как не разбират,че ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИМА ОБРАТНО И АДЕКВАТНО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ ?.../може би защото не го е дефинирал Ейнстейн ?../

184

Анонимен

преди 7 месеца

Още Ориана Фалачи приживе предупреди за надигащия се ислямистки джихад. Тя пишеше, че те постепенно ще наводняват държавите жертви с техни имигранти и в даден момент под команда ще нападнат наведнъж градове и села кой с каквото може, ще внесат хаос и така ще започне сриването на Европа. Събитията в Израел много ми напомнят на тренировка за подобен пъклен план. Вижда се и колко е трудно армия и полиция да узапти кръвопролитията по тази схема.

183

Анонимен

преди 7 месеца

ДО Ти дори не правиш разлика между Газа и ПА. Повярвай ми познанията ми са доста по-задълбочени, отколкото си мислиш. А и между другото Косово е със статут на суверенна държава, признат от държави по настояване на САщ, за разлика от ПА, а обстоятелствата са идентични. За собствената икономическа политика ти отговорих. Да сме наясно, не искам да умират хора, в т. ч. и палестинци. Очаквам мнението ти по въпроса с отнемането на територии на западния бряг, което за твое съжаление е неоспорим факт.

182

Ще обясня!

преди 7 месеца

Китай ще фалира и Индия трябва да го замести,пътя за стоки минава през тези места.

181

Анонимен

преди 7 месеца

До номера е безсмислено да се пише защото те се променят. Дори това не сте схванали и пишете че пишете. Елементарни сте.

180

Анонимен

преди 7 месеца

Моля хората четете повече мнения преди да реагирате за да се ориентирате. Доста сте объркани повечето от вас. Трроловете ви лъжат а вие им вярвате , вервайте им...

179

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 185 Дневалния заспал,много се молил и омалял.

178

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 185 Колко жалко е да се радва човек на терористични актове със стотици убити, насилени и отвлечени, само да си доставиш дневната дозичка "щастие", че "и другите" са зле?

177

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 184 Ти дори не правиш разлика между Газа и ПА, а вече ти обясних, че не си наясно с терминологията, която използваш (окупация). Икономическата политика е функция на политиките на Хамас. Дори не знаеш с кого граничи ивицата Газа, щом твърдиш, че Израел контролира въпросната. Впрочем, Косово Е самоуправляваща се територия и не е под НИКАКВА окупация, но явно ти не правиш разлика между тези две неща, тъй че примера ти, вместо да подкрепи аргумента ти, го опроверга.

176

Анонимен

преди 7 месеца

Важното е че арабите хванаха евреите по бели *** в прекия смисъл на думата и разбиха мита за ционизма. Е евреите са подкрепяни от САЩ и от Запада и ще победят за сега но поне се изложиха.

175

Анонимен

преди 7 месеца

"Газа е самоуправляваща се територия" ха ха. Това не означава свободна държава, при положение, че практически разлика с Косово няма, е с изключение разликата Сърбия-Израел. А каква самостоятелна икономическа политика можеш да имаш, ако имаш забрана за внос на един куп неща, сред които и горива, оставам на твоя "висок" морал да прецени