30

Анонимен

преди 8 месеца

"Евреите след Втората Световна война платиха на палестинците със злато територията на Израел" ............да бе, точно така беше! Малко ми звучи като "Сега вие искате да си купите тука едни самолети, нали? Не ви трябват ли, това няма значение! Няма ги самолетите ли, това няма значение."

29

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко умно напуска Русия ! Остава ПУШЕЧНОТОмесо !

28

Урсула

преди 8 месеца

Ние ще ги приемем! В петзвезден хотел! Ще взимем заеми ако трябва!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите след Втората Световна война платиха на палестинците със злато територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в градина. Но както е казал мъдрецът: Никоя държава не е достатъчно богата, за да заситиЛУМПЕНИ и терористи като Хамас !

26

Израел просто

преди 8 месеца

Си взима Историческите Територии точно както Русия ;) но Израел има право щото САЩ така казаха

25

Joker

преди 8 месеца

Хамас се самоуби на 07.10.23г!Като знам, че евреите са по-големи фанатици и от арабите, направо не ми се мисли, какво ги очаква! Минимум по 1000 бомби на ден ще има в Газа,камак върху камак няма да остане!

24

До 25

преди 8 месеца

Имат право на отговор, но НИКОЙ няма право на тероризъм над цивилни ;

23

Анонимен

преди 8 месеца

До 23, Израел е нападнатата страна, има право на отговор, дори да е малко несиметричен! Терористите да пускат заложниците и да молят за милост, като са толкова загрижени за цивилните арабели

22

До 22

преди 8 месеца

Обелвахме дума, особено ако Украйна сама обстрелваше цивирни като на пазара в Константинивка ири в Донецк 9 години! Но ти май си забравил удабно ;)

21

До 21

преди 8 месеца

Също военно престъплениеЗначи Израел са същите като терористите от Хамаз а?

20

До 19

преди 8 месеца

Не съм 17-ти и да, престъпление, но интересно как изведнъж бомбардировките над цивилно население в Украйна станаха престъпление, а съвсем доскоро дума не обелвахте за тях или им се радвахте.

19

Анонимен

преди 8 месеца

До 19, да отвличаш и разстрелваш цивилни, включително много жени и деца, какво е бе бо*клy*к?

18

До 17

преди 8 месеца

Да бомбардираш цивилни е военно престъпление! Или е престъпление САМО в Украйна а? Всички други може!

17

Един

преди 8 месеца

Тия от бебе ги помня само с войни а съм 62набор!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Много ме накефи как един арабел проплака че преди бомбардирали само жилища на лидери на Хамас, а сега дънели наред! Видяхме ви как отвличате невинни цивилни, така че НИКАКВА МИЛОСТ ЗА АРАБИТЕ! Смажете ги от бой!

15

Анонимен

преди 8 месеца

Войната не е хубаво нещо, така че не злорадствайте по адрес на украинци, палестинци, сирийци, израилтяни и т.н. Да се молим да не ни стига и нас... Не че ще окажем някаква съпротива де. Обикновено сваляме *** пред всеки агресор и окупатор.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Започна и голямото прочиства на тубата от юдейските зверства от изминалите години. Да ви е познато?

13

Анонимен

преди 8 месеца

А, останалите 1 817 000 какво чакат,да бегът по арабският свет или ще бъдат изселени с шутово у газо. Газа ще е израелски град.

12

Време е

преди 8 месеца

Да ги настаним в хотелите и да дадем 3 милиарда лева от бюджета за тях! Или само Украъна е специална???

11

Анонимен

преди 8 месеца

Отново, какво са очаквали арабита да се случи след тази зловеща, но епизодична терористична акция?! Евреите са известни с това, че ще им отвърнат не-симетрично. Това значи, че палестинците, а покрай тях ливанци и иран ще понесат много по-тежки последствия отколкото са нанесли.