96

Анонимен

преди 8 месеца

Добре, де, защо само плиткоумните *** се кефят на руските психодиспансери. Раднево вика Ловеч

95

Христо Христов

преди 8 месеца

Доставката на оръжие за просто лигистика. Севернокорейската армия трябва да придобие боен опит преди набложаващата битка за освобождаване на окупираната южна Корея и обединението на разделения народ.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Войските на ВС на РФ продължават настъпателните операции по цялата линия Авдеевка-Донецк. Много съобщения, главно от бандеровска , говорят са за битка в района на Красногоровка, по-точно зад нейното превзимане. Друга важна новина за 8 октомври е излизането на руски щурмоваци на околовръстния път на Донецк . Части от въоръжените сили на РФ в момента успешно атакуват в посока Авдеевка между Каменка и Крутая Балка

93

Анонимен

преди 8 месеца

Велика Америка ще научи този свят на правилно. Путараната е в паника, кво да прави, усеща жегата

92

Анонимен

преди 8 месеца

Майко мила, чистенето на света трябва да почне от тука, от Тъполандия и все по наизток, и все по на изток...

91

Анонимен

преди 8 месеца

Тия, щом опряха до ония, пътници, завинаги... Прекрасно.

90

И

преди 8 месеца

какви последици? Какво могат да направят сащ и юк на РФ и СК? Клоyни!

89

До абе

преди 8 месеца

Че защо да заплашваме рашистан бре!? :)))))))))))))))))) че то да заплашваш рашистан е все едно на умрело к.че нож да вадиш бре! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

88

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

87

Анонимен

преди 8 месеца

До Сандо - северна Корея си има ракети с които може да удари САЩ. Но Русия може да им достави технологии да ги усъвършенства, и дори хиперзвукови технологии. И тогава ракеите на малкия Ким ще летят не до там където падне, а точно над главата на дементиралия старец в Белия дом. И малкият Ким окото му няма да мигне да ги използва.

86

абе

преди 8 месеца

интересни хора! убиха се да тъпчат укрите със всякакво оръжие, а че корейците им дали малко бомби, дигнаха олелия...ами хайде, заплашвайте русия, ама не ви стиска!

85

До Смях

преди 8 месеца

рашистан нямат производство от поне 30г насам! Те и преди това нямаха кой знае какво производство де! Те и никога са нямали производство! А за сравнение дори само е една Англия са далеч далеч далеч далеч назад! за САЩ н говоря! сравнение с прозиводителната мощ на САЩ и рашистан никога не е можело да има! Проблема е изцяло в ръководството!

84

Еврогей

преди 8 месеца

Абе знае ли някой тука каде мога да си намера да даунлоодна пикчар с двете знаменца хем украинското хем на фон на шестолъчката едновременно да си го го тура на профила.

83

абе

преди 8 месеца

Сигурно е някаква грешка в пресмятанията на тръста. Като счетоводната грешка на Пентагона за 24 млрд. Какво да го мислим...

82

Сандо

преди 8 месеца

ами ако руснаците доставят ракети на северна корея?

81

Смях

преди 8 месеца

Русия е планувала тази война минимум от 2007 година и въпреки това индустриалната й мощ достигна за година и половина водене на война с почти нулев успех. Пълен резил и ярко доказателство за това колко провален политик и управляващ е Путин :)

80

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас за една нощ взеха повече територия отколкото хохлите при тяхното така нареченото "контранастъпление".

79

До Анонимен 79

преди 8 месеца

Охо пак се срещаме, ама ти научи ли се да четеш? :))))))))))))))))))))))))))))))))) или викаш чукча писател чукча не читател! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

78

Анонимен

преди 8 месеца

На въпрос на Мaргарита Симонян дали Русия ще освободи Одеса Путин отговори. "С вашим мужем я боюсь разговаривать, он, если не экстремист, то человек крайних убеждений, а с вами потом обсудим".

77

ъ

преди 8 месеца

Американски мозъчен тръст? Средната дума в тома словосъчетание е крайно неуместна. То се видя колко им е мозъкът на янките, сега се чудят как да се оправдаят с "доставки" от СК и Иран. Клоуни, които нямат реална преценка за нещата.