29

Aнонимен да

преди 8 месеца

Тези от хамас са откачени ***, ако напиша какво заслужават ще ми бъде изтрит коментара. Убити , ранени и пленени са хора от цял свят, всевъзможни националности. Горко им на пленените, не ми се мисли какво предстои. Тези са по-лоши от всичко, което здравият разум може да си представи. Ще се включат САЩ. Международна война, ние нас и едно придодно бедствие ни срива камо ли война, в мирно време не можем да опазим границите си. ГОРКО ни.Сега палестинците яко го закучиха ще бъдат изравнени мисля

28

Анонимен

преди 8 месеца

Майер , Сойер , Моше .... все хитри мошета даге...

27

Анонимен

преди 8 месеца

Колко е евреи се бе изселили 50 хиляди ли?Сега чекайте наследниците им сигур около 150 иляди да залеят Татковината ни. Естествено на наша издръжка.Хотелиерите пак ще ударят джакпота.

26

селянин

преди 8 месеца

нещо не разбирам "почти няма семейство без да загубят свой близък" ся съобщава се за 1500-2000 жертви общо демек2000 х 5-6 човека в семейство се оказва че в Израел живеят 100 000 ама ми се чини че математиката ви куца или пропагандата де

25

Анонимен

преди 8 месеца

До по на долния. Хареса ми това че едни продажни *** паразитират на гърба на глупави народи.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Ционистките окупатори си получават заслуженото след толкова десетилетия

23

Анонимен

преди 8 месеца

Още няма нищо за грамадните успехи на контраофанзивата, пък е почти обяд. Не знам как да седна на масата.

22

Анонимен

преди 8 месеца

На Зеленски родителите и брат му май са в Израел.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Като се сетя за изказвания на Паси и нямам съмнение на чия страна да съм.

20

Анонимен

преди 8 месеца

"след 22 февруари 2022 още над 2 милиона руснаци напуснаха Русия" - - - Привет на релоктантите. Руските предатели, избягали в Армения и Израел, сега лице в лице се срещнаха с войната. Как е Алла Пугачева, как е Галкин, как е Чубайс? Треперят ли за ценните си кожички?

19

Анонимен

преди 8 месеца

До България над всичко. Опитват се да ни набутват евреи. Нашата дъжавност е застрашена от непео продажници.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Русия си разчисти сметките с Украйна и сега ще помогне и на Иран. САЩ съвсем го загазиха

17

Анонимен

преди 8 месеца

"Путин се провали.." минус.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Путин се провали с руската икономика, какво ли разбира един шпионин от наука и производство. След войната в Донбас, Луганск и Крим през 2014 много руски учени напуснаха Русия, а след 22 февруари 2022 още над 2 милиона руснаци напуснаха Русия. Сега Русия губи войната в Украйна и иска помощ от Иран. Иран поддържа палестинците, за да започнат война с Израел и САЩ да пренасочат помощта си за Израел, вместо за Украйна. Криви са им сметкити на тия в Кремъл. Русия затъва.

15

Анонимен

преди 8 месеца

До 14, фалшива новина, и явно опорка спусната от ръководството ви, понеже я срещам вече няколко пъти... По същия начин мога да ти кажа, че руските генерали са продавали оръжие на Хамас зад гърба на Кремъл, и за това сега "могучая" е толкова слаба... Между другото Израел НЕ Е пращал оръжия на Украйна, а само хуманитарна помощ, но за руската пропаганда фактите никога не са имали значение

14

По една на секунда?

преди 8 месеца

Защо има по една статия на минута за изстрадалия израелски народ, който от 70 години тормози палестинците, убива деца и жени и окупира къщите им с ционисткото си нахалство и жестокост? Не разбрахте ли, че българския народ не е с тях? Няма да обърнете мнението му, както и за другият конфликт, за който се надявате.

13

Анонимен

преди 8 месеца

12, либерастите бързат да обвинят Русия, но кратката равносметка на последните събития и информация публикувана от блогери показват, че Израел е снабдявал с оръжие бендеро-нацисткия киевски режим. Бендеро-нацистите продавали постъпилото оръжие на "Хамас". "Хамас" използва това оръжие, за да убива израелски граждани. Бумеранг.

12

бл.134 в Зап. парк

преди 8 месеца

А , колко палестинци изчезват , биват отвлечени и бомбардирани със самолети?

11

Христо Христов

преди 8 месеца

Обикновено съм състрадателен, но този път честно казано, изобщо не ме интересуват.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Ронен Декало!!! Какво "хубаво" българско име! Иииии правописа на речника хич ама хич не го подчертава! Нали е българско все пак.