40

Янко Антивакс

преди 7 месеца

Айде пуснаха и брадатия козел от кошарата да врещи от сутрин до вечер бомбастичните си прогнози за по 100 000 случая дневно. Корумпирани тунеядци на хранилката на Биг Фарма! Служебно правителство на Радев за вас!!!

39

OMG_Lucker

преди 7 месеца

Маняците с маските плъзнаха. Ще има пак яко бустерни ваксини, зомбиране и прочие.

38

Смешко

преди 7 месеца

Помня го тоя *** как предричаше апокалипсис с по 5000 нови случая на ден от кромид. Сега сънува 40 000. Ако си ги измислят може и 400 000 да пишат. Стъгмистиката я разбрахме как работи.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Нямаше ли закон за разпространението на паника?

36

Горете в ада

преди 7 месеца

140 МИЛИОНА ЛЕВА в нови бюджет за ваксини. Гласувани и дадени още през лятото. Още тогава знаеха за "ръста" на новите случаи. Колко дози бракувахте миналата година? Над 12 милиона. КУПЕНИ С НАШИТЕ ПАРИ! Горете в ада, слуги на фарма мафията. В ада! За вечни времена!

35

Нищо ново

преди 7 месеца

Хлапето върви и чупи прозорците, стъкларите генерират печалби! Всяка прилика е случайна

34

Анонимен

преди 7 месеца

Чакат всички да преболедуват грипа и тогава се обявява епидемия . Бялата мафия

33

Анонимен

преди 7 месеца

Този.......вирусолог ли е или математик? Хахахахаха

32

опетков

преди 7 месеца

Излязоха "нови ваксини", които трябва да се продават и рекламната дейност започна. Няма наяждане фармацевтичната мафия.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Кунчев, пресметни какъв е шанса един фалшив вирус да те срещне с бай Ставри.

30

Малееее, малееее

преди 7 месеца

Г-н професор, 300 х 20 = 6000 и 400 х 20 = 8000. Вашата прогноза за 10000 заразени е направена с минимална грешка + 25%. Случайно ли???

29

гост

преди 7 месеца

Никой от тия философи не дваше стаистика юни-юли месец за вирусната пневмония която върлуваше! Толкова хора се изпоразболяха, толкова тежко се прекарваше, но си мълчаха! Явно нямаха сметка от това да се води статистика, колко от тия болни влизаха в болница! " Страшният" ви ковид го прекарах на крака за разлика от тия отварителна пневмония. След пневмонията живея буквално втори живот, а не след "ужасният" ви ковид!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Кунчо, я сметни колко пейки требе да изкъртим, че да се оправи положението?

27

Анонимен

преди 7 месеца

"Заразяват" се, но даже и не разбират че са "заразени". Толкова страшен е тоя "вирус". Хи хи хи

26

Анонимен

преди 7 месеца

Платените апологети на измамата Ковид 19, пак налазиха медиите..Търсят оправдание за безхаберно похарчените 140 млн. за нови "ваксини" срещу хрема..

25

с кюрек да ги ринеш

преди 7 месеца

В България генерали и професори дал Господ!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя дървен философ трябва да го затворят в лудницата и там да си смята на воля.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Ахахахахха айде почна се. НО, НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ НЕГОВО ПРЕСМЕТНО ВЕЛИЧЕСТВО ВИТАНКАТА

22

Зелен депутатКо

преди 7 месеца

https://tkp.at/2023/08/02/impfschaden-in-familie-gruener-landtagsabgeordneter-will-debatte/Тежко увреждане от ваксинация на дъщеря му извежда зеления политик пред обществеността. Той настоява за открит подход за вредата от ваксинацията. От 2019 г. Томас Льосер от Зелените е в парламента на провинция Саксония. От две години 14-годишната му дъщеря страда от увреждане от ваксинация, но то не е признато, това става публично достояние, едва след повече от две години, за да защити дъщеря си. Многократно зеленият подчертава, че "не е противник на ваксинацията", че не е "отрицател на Корона". Той

21

До баси

преди 7 месеца

Сравни графиките на вълните за заразени и брой смъртни случаи в произволна държава. Ваксинацията навсякъде се провали, затова пиковете растяха и бустера не помогна, но Омикрон сработи с ефекта на ваксина, увеличи заразяването, при срязване на пиковете на смъртността,. Най-малко мРНК ваксинираните България, Южна Африка и Румъния, първи излязоха от пиковете на ковид смъртността. Силно ваксинираните нации се оказа, че са разменили Ковид смъртността със свръхсмъртност от всички причини.