410

Анонимен

преди 8 месеца

А вие кви сте бе? Най-мразената измислена държава върху подарена им чужда земя от американците. А израелското знаме дето го прожектираха върху нашият парламент наистина ме погнуси! Та така господин посланник.

409

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименАма моля те, не пиши глупости, че нали англичаните са молили руснаците да им помогнат да изгонят немците от Иран още около 1938 и 1939 година, след това англичаните вземат петрола там. Този конфликт е започнал още с ПСВ, ВСВ е само продължение, не руснаците са взривявали немските инвестиции, а англичаните, но когато се насссссссират, никой не посмява да се опълчи на Хитлер и Япония, освен руснаците, другите държави, падат като домино една след друга из Европа и Азия.

408

Анонимен

преди 8 месеца

До 429Тоз посланик по-голям нацист и от Зелю евреина украинский.///Голи думи без покритие, както и цялата русофилска пропаганда.

407

Анонимен

преди 8 месеца

Тоз посланик по-голям нацист и от Зелю евреина украинский.

406

ко каза?

преди 8 месеца

През соца нямаше бедни, безработни, наркомани, бездомни, мафиоти, нямаше такива неща, не с------ тези приказки ги разправяй на родените през 90-те на миналия век.

405

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ критикуват Китай, че само е призовал за деескалация и спокойствие, но не е показал достатъчно симпатия към евреите. Очаквам да наложат санкции за не слаба любов към евреите. Мда, нереално, но самият факт.

404

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименРусия и руснаците не бяха бедни, нито държавите в орбитата им бяха бедни, направиха ги бедни, ограбвайки жестоко страната им по колонизаторски, типично за запада и умишлено ги мачкаха, спъваха и унижаваха, без руснаците да са сторили зло някому! Ноооо... , колелото се върти, сега дойде ред на други и те сами си го направиха. През соца нямаше бедни, безработни, наркомани, бездомни, мафиоти, нямаше такива неща, не съществуваха, защото системата беше много по-добра от западната, а сега

403

Христо Христов

преди 8 месеца

Израел подкрепяше Ислямска държва. факт.

402

Анонимен

преди 8 месеца

До 419Интересно ми е, кой ли ги превърна в зверове?///Мен пук ми е интересно как може 1,5млн. араби да живеят в държавата Израел, да нямат никакви проблеми с евреите, а тези в Газа които не са в Израел, да мразят и воюват с евреите! Явно не Израел ги превръща в зверове.

401

Анонимен

преди 8 месеца

Банките са затруднени и ще почват яко дране, та сега с тази провокация се цели да предизвикат съчувствие към евреите, че да не се озлобим много срещу тях по време на дрането. Накрая ще се окаже, че повечето убити и пленени са чужденци (заблудени туристи, които, разбира се, не са евреи).

400

Анонимен

преди 8 месеца

До 417А не разбирам какво се пънат срещу Русия евреите, след като ако не беше Русия,.. , даже цяла Европа щеше да е нацистка и държавите там, също нямаше да съществуват изобщо, ако не беше Русия да ги спасява, проливайки кръвта си срещу нацистите.///Добре, че беха американците и англичаните та премазаха Германия, а СССР се присламчи към тях.

399

Анонимен

преди 8 месеца

И това, ако не е изказване на нацист, не знам какво друго е. Немските нацисти така говореха за руснаците.

398

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно ми е, кой ли ги превърна в зверове?

397

Анонимен

преди 8 месеца

Тук нещата много намирисват на провокация. Израел има няй-голяма полза от такава война.

396

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименЧе кой ги ислямизира и асимилира руснаците в руските републики? Нали англичаните и турците! А не разбирам какво се пънат срещу Русия евреите, след като ако не беше Русия, нито евреите, нито Израел щяха да съществуват, даже цяла Европа щеше да е нацистка и държавите там, също нямаше да съществуват изобщо, ако не беше Русия да ги спасява, проливайки кръвта си срещу нацистите.

395

Анонимен

преди 8 месеца

Всички близки приятели на Русия- бедни до неузнаваемост държави със стряскаща емигрантска активност. Никой не желае да живее там. Повече няма какво да кажем. А Хамас сами си го потърсиха и сега ще страдат наистина жестоко. Смятай- 5000 ракети изстреляли и едва 2-3 паднали. Железният щит работи безотказно. Израел е непревземаема територия. Да се готви Иран. Израел ще го измете за 20 минути.

394

Анонимен

преди 8 месеца

Алла Пугачова пугает всех. Алла Пугачова, щяла да се записва доброволец, хахахаха, а съпруга и изведнъж се сетил, че някаква негова баба е българка и следователно, той бил българин и руснак, затова нямал да воюва!

393

Анонимен

преди 8 месеца

Когато арабското зло бъде сринато със Земята (бедните джамахирии, имам предвид, близки с Русия), редом до голташка нагла поробителка Русия и КНДР, целият свят ще заживее в мир! Да живее ЕС и Израел! Израел владее тези земи 4000 години преди наглите араби да се настанят там!

392

CTA.PИЯT ЗАВЕТ

преди 8 месеца

На наричаш определени хора нехора и зверове; да се държиш на старозаветното "око за око и зъб за зъб" и после да се чудиш защо конфликта няма край! Не говоря само за Израел, говоря и за Палестина също. И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА ХОРА, НО ИЗГЛЕЖДА СА ЗАБРВИЛИ ТОВА. ДАНО ТАЗИ ЗВЕРСКА ВОЙНА ДА ИМ ГО НАПОМНИ.

391

Анонимен

преди 8 месеца

Да ви кажа честно изобщо не вярвам нито на израелската пропаганда нито на палестинската пропаганда и мисля, че истината е винаги по средата.