26

Анонимен

преди 7 месеца

Кво предлага юпиту. София МРЗ 1000, в северозападната и югозападната и въобще навсякъде където е западнало 400-500. т.е. намаление дори спрямо сегашния размер и съвсем да се обезлюди, или да убие населението на бедните райони. милен велчев е масов убиец.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Ще се радвам Путин да удари сармата на град Содом-София. Да ни очисти от градските десни хомота.

24

Анонимен

преди 7 месеца

София е проклятието на България. От София идват всички национални катастрофи и беди за България. Руският проект София да се закрие. Да се премести правителството в провинцията. Да следваме нашите евроатлантически партньори САЩ, чиято столица е в провинцията Вашингтон, не е в Ню Йорк. Нека софиянци да пътуват с рейсове да правят платени протести срещу леви правителства.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Гласувайте за десните либертарианци, които ни препоръчваха и препоръчват африканска либертарианска икономика. Без ограничения на робството.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Големите бизнесмени ще се хвалят колко са богати, като плащат повече.

21

Сега...

преди 7 месеца

...едно кило сирене в Плевен струва точно толкова колкото и в София! Същото е и с електрониката и така нататък! Тоест неможе минималната в София примерно да е 750 лева, а в Плевен 450 лева. Няма да остане никой в БГ...

20

българина

преди 7 месеца

***.... пак гледат в софия да е най

19

До да питам

преди 7 месеца

В провинцията цените на жилищата, както и наемите са 4 по-скъпи от тези в провинцията. Разстоянията също са много по-големи. Навсякъде по света заплатата се определя от там където живееш. В Сан Франциско един програмист взима по 200 хиляди на година, в Орегон по 60 хиляди.

18

мъна, лумпен!!!

преди 7 месеца

Разделяй и владей. Това е мотото на всички учебници по които е учил г-н Велчев.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Без заводи, фабрики и предприятия в които се произвежда продукция която се продава, в, Европа няма, да, се овладява инфлацията, това не ли го разбраха дигаш заплатите дига, се и инфлацията, файда, никаква,

16

Да питам...

преди 7 месеца

Ако минималната заплата се определя на регионален принцип ще се опредалелят ли и цените на храната,тока,парното,водата и др? Понеже иначе малко няма да е справедливо като че ли

15

Анонимен

преди 7 месеца

Нали фирмите ще си сменят адреса на регистрация!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Този незнае на кой сват се намира

13

Анонимен

преди 7 месеца

До 2.Ама в САЩ сив сектор почти няма. /Ти луп ли се бе ???Звездите ти го говорят на тебе,че в САЩ сив сектор нямало .

12

Анонимен

преди 7 месеца

Нова минимална работна заплата от догодина в размер на 993 лева обсъдиха държавата, синдикатите и бизнесът.//Заплатата е 933 а не 993.

11

До9

преди 7 месеца

Що си мислиш ,че в провинцията дават заплатите в плик! В софия е най- голямата корупция! Като софиянец пето поколение ти го казвам.имам бизнес и в софия и в пет други града! В софия е най- трудно

10

Анонимен

преди 7 месеца

На плевенските провинциални бедняци да обясним, че няма значение локацията на работното място през 2023та. Всички сме по вилите и работим дистанционно за по мад 10к.. само в прованса трудно биха разбрали, че са 120 години назад.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Този беше от крадците на царя

8

Анонимен

преди 7 месеца

Софиянци да не си мечтаят , че ще спечелят . много се лъжат ще ядът и те дървото и те , всичките бек офис дейности от София ще отидат в провинцията.. Ще ви правят данъчна от Плевен , ще ви разрешат кредита от Кържали.

7

до 7

преди 7 месеца

Тука се обърка. Идеята е провинциалистът да погледне и да спре да е със заплата в плик. Нека си мизерстват от страх в прованса. Няма лошо. Не смеят дума да кажат на работодателите си, пък и е уин уин положението, че и загубеният провинциалист си прибира някой лев в джоба и метал лошата държава. Нищо, че в София вече нормална заплата под 8000лв. няма, он си се кефи.