115

ХХХ

преди 11 месеца

Това означава че войната те първа ще започва ! Щом миротворците се намесят следва "мир" !

114

ДО 124

преди 11 месеца

Ленин и Сталин поне са си трепали в своята държава, докато САЩ трепят из целия свят и не са спирали. И са избили повече хора!

113

ДО 112

преди 11 месеца

САЩ са убили много по малко хора, отколкото комунистите Ленин и Сталин....

112

ДО 113

преди 11 месеца

А колко трилиона имат да получават САЩ от други страни....

111

Allahu Akbar

преди 11 месеца

Всичките злини на света произтичат от юдейската държавица и от световния й сатрап - САЩ ! Къде ли не се намесиха последните и какви ли не войни водиха по цял свят ! Така че Хитлер бе прав и за плановете си да удари източното крайбрежие на янките. ХАМАС ще довърши неговото дело за да отърве света от най-голямото зло !

110

Анонимен

преди 11 месеца

Кога ли? Украйна е бита карта без помощта на САЩ.

109

Анонимен

преди 11 месеца

Не,израелският флаг да се издигне на всяко кметство в България и на парламента,стига с тая Украйна...

108

Зеля РЕЗИЛЯ !

преди 11 месеца

С ракети от Иран най-вероятно, палестинците направиха това, само малка част от което украинците не могат да направят вече 20 месеца на руснаците при милиардната военна помощ и огромната разузнавателна информация предоставяна им от САЩ, ЕС даже и от Израел.

107

АнонимеН

преди 11 месеца

ТЪЖНО МИ Е ЗА ПАЛЕСТИНА НО ТАКАВА И БИЛА СЪДБАТА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ КАТО КЮРДИСТАН! И ВЪВ ВОЙНАТА УКРАЙНА СРЕЩУ ПУТИНИСРЪН НЯМАШЕ ДА ВЗЕМА СТРАНА АКО НЕ БЕШЕ НАРУШЕН МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА! МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОКУМЕНТИ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАТ И ЗАТОВА ПУТИНСРЪН ЩЕ ИЗГУБИ А РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН!

106

Анонимен

преди 11 месеца

а на Украйна кога ?

105

Анонимен

преди 11 месеца

Байдън е внесъл искане в конгреса на САЩ за нови 100 милиарда долара помощ за Украйна..................

104

Помощ отТЕРОРИСТ N%1

преди 11 месеца

USA - Uлтра Sоросоидни Агресори: Като Щатите други нема. Тъй престъпни на света. Индианците с дребна шарка заразиха. Хирошима и Нагазаки с атомни бомби унищожиха. Виетнам с н*а*п*а*лм го гориха. Срещу президента на Чили преврат, а срещу Кастро 200 опита за убийство направиха. Никарагуа мориха. Навлязоха в Гренада като у дома си. Южна Америка техен заден двор направиха. В Сърбия бомби фърляха. В Косово военна база настаниха. А Либия, Ирак, Афганистан и Сирия до основи с бомби сринаха.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Зеля вече сигурно ревнува от Нетаняху.

102

Анонимен

преди 11 месеца

Световния пиянница и комаджия САЩ е толкова забборчлял, че няма намерение да връща нищо, а да вземе колкото се може нови дългове, които няма намерение някога да връща.

101

Шопендар

преди 11 месеца

Израел става приоритет,Украйна ще закъса,Путин променя световния ред,немците страдат,сащ реализират свръх печалба,,а на нас не ни трябва война,.с тези управници има вероятност да заличат България.

100

Анонимен

преди 11 месеца

Световният хегемон САЩ помага на всяка държава изпаднала в беда или нападната от терористи и диваци ...

99

КОКАina

преди 11 месеца

туморът изрел ще падне след тях идва ред на сащ .

98

АнонимеН

преди 11 месеца

ФАЩ ОБЯВИХА, ЧЕ СА СЕ ДОГОВОРИЛИ С ИСРАЕЛ!! ИСРАЕЛ ПОЛУЧАВА МАЛКОТО ОСТАНАЛО ОТ ПАЛЕСТИНА КАТО В ЗАМЯНА ПРАВИ РАЗМИРИЦИ ТАМ! А БАЙДЪН ПОЛУЧАВА ЗАРАДИ РАЗМИРИЦИТЕ БЕЗПРОБЛЕМНО ПРИЕМАНЕ НА ПОМОЩТА ЗА УКРАЙНА КАТО ПЪРВИЯ ПАКЕТ Е ЗА 24 МИЛИАРДА ДОЛАРА! РАВНОСМЕТКАТА Е, ЧЕ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН В ЗАМЯНА НА ТОВА ИСРАЕЛ ДА ПОЛУЧИ ОСТАНАЛОТО ОТ ПАЛЕСТИНА!

97

хе хе хе

преди 11 месеца

На мястото на началниците в Ню Йорк бих направил сериозен преглед на бункерите. Ударъс с 5000 самоделни ракети по малките евреи може да е предупреждение към големите евреи.

96

Анонимен

преди 11 месеца

В Европа вече се свалят украинските знамена на които им мина модата и се окачат израелски.