27

Анонимен

преди 7 месеца

Ми ще растат. Фуража е скъп. Заради зърнарите не може да се вкара евтин украински.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Ще растат, преживните оставят азотен отпечатък, те са замърсители, зелените политики са за премахване на преживните. Не на червеното месо, не на продуктите от преживни. Не случайно в Скандинавия и др., фермите за преживни се закриват, защото са азотни замърсители. Четете.

25

Константин Томов

преди 7 месеца

Пазарската икономика при стагнация стимулира мозъчните центрове на шефа да слага повече пълнители емулгатори и палмово масло в сиренето вода и сол поемат едно към две. И цената същата. Гений е шефа.

24

гастробобовентролог

преди 7 месеца

Най вкусно е сиренцето в капана , в който българина със храносмилателната си система най демократично се хвана. Вкусното не винаги е безопасно

23

noFreeman

преди 7 месеца

тази вечер бях на борсата домат колкото искаш на 1.50... инфото ви е старо

22

Анонимен

преди 7 месеца

А така, купувайте турцки боокликци и после се чудете що хващате рак на 50 и имате куп други проблеми. Всяка година пише за канцерогенните им стоки, ама вие за единия евтинджос си натровите семействата. Турско = отрова

21

пияница мистик

преди 7 месеца

До 21 === Прав си, така е. Има едно турско сирене, кръгло, по 4 парчета са в един тубус сложени. Много вкусно. Да не говорим за гръцката "Фета" колко е вкусна. Не знам кой измисли тази фалшива мантра, че българското било най-хубаво. Ами не, не е. И зеленчуците и плодовете и нищо не ни е по-хубаво от вносното. По-долу съм написал един коментар за бившата ми любовница. Лично тя ми е казвала, че мъжа и внася палмово масло от Холандия за сиренето дето правят. Но уточнява, че имало различни качества

20

Анонимен

преди 7 месеца

По някаква причина турските сирена са по-евтини и честно казано на мен ми се струват и по-качествени.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Българските млечни продукти са скъпи и с ниско качество.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

17

Театър Сълза и Смях

преди 7 месеца

Браво!Иначе и минималната ще порасте, но файдата ще е никаква, понеже нищо няма да покрие......

16

раст или ръст

преди 7 месеца

казва се ръст , а не раст; но се пише растеж, нарастване, на ръстеж, наръстване

15

пияница мистик

преди 7 месеца

До Мнение === Вече бившата ми любовница стана мултимилионерка и си купи 2 мандри, 3 апартамента в центъра на София (от по 150 - 160 квадрата), един мезонет в центъра на Пловдив, мъжа й има 3 Аудита последен модел - А7, А8, някакво Q... и къща с двор на морето и всичко това, че внасяше преди войната сухо мляко от Украйна и правеше с него кисело мляко :))) Явно Украйна наистина продава супер евтино, та всички стачкуват. Ама по-важното е какво ядем :))))))))))))))

14

Анонимен

преди 7 месеца

Требе работа, а не микрофони и китарки!

13

Причини

преди 7 месеца

На българина му е повреден чипа. Лакомията му е безобразно голяма. А политиците ни са под минимално изискуемото ниво

12

Кирин Ичибан

преди 7 месеца

България взе да гладува,от когато земята(нивите) се застопанисваха от мутрите които са машите на големите групировки,които са вързани за банките.България никога не е гладувала във цялата си своя история.Българинът допусна да му вземат земята/нивите/.Къде от глупост,къде от лакомия,къде от мързел.Затова българите ще гладуват,защото няма зема собствена.Хак да са ви старите беемвета и мерцедеси,заради които си продадохте имотите на мутрите.

11

Не в час

преди 7 месеца

До 11Мнение . . . Спекулацията е жестока! Какво правим, до кога ще търпим тези търговски трикове?. . . . Нещо си се объркал, а би трябвало да е, докога ще търпим тези политици милионери поставящи такива рамки за търговията, защото търговията се и изобщо всичко се движи в рамките на закона или даже по границата законно - незаконно!

10

Анонимен

преди 7 месеца

До 6.Всичко в Германските магазини е в пъти по евтино от същите пеееедалски вериги тук./Това са измишлютини.Което го пишеш.Олио в БГ е 2.10 евро в Германия е 3.62.Прясно мляко в България е 1.78 в Германия е 1.24.Не всичко е по скъпо.Като си почнал да говориш кое по скъпо кажи че кв.метър в Германия е 7 хиляди евро за квадратен метър.И че там си под наем цял живот.Кажи че всичко е в пъти в пъти по скъпо и че има недостиг на жилища

9

Анонимен

преди 7 месеца

Журналистите от борсите ли пазарувате? В магазин само покачване се вижда

8

Мнение

преди 7 месеца

Това лято купих на едро захар внос от Украйна на цена 1,62 лева килото. Независимо от това, в големите вериги захарта под различни наименования достигаше до 2,95 лева килото. Спекулацията е жестока! Какво правим, до кога ще търпим тези търговски трикове?