49

Анонимен

преди 8 месеца

Социализма в арабските държави премина в ислямизъм. Социализма в Русия премина във фашизъм. А Социализма в България премина в ГЕРБ/ДПС.

48

СМЕХ....

преди 8 месеца

ЕТО ВИ ГО ЧУДЕСНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО. ЧЕ ИРАН И РУСИЯ. ВОДЯТ КООРДИНИРАНА ВОЙНА , СРЕЩУ ОБЕДИНЕНИЯ ДЕМОКРАТИЧИН ЗАПАД!!!---СЕГА , ПРОСТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА АКТИВИРАТ И МИГРАНТСКИТЕ СИ БОЙНИ ГРУПИ ПРОНИКНАЛИ В ЕС И САЩ---ТОВА Е ЧАСТ ОТ ТЕРОРА НА ДИКТАТОРИТЕ!!@

47

56

преди 8 месеца

и в 10 кавички да го сложиш си оставаш техен роб

46

Анонимен

преди 8 месеца

Какво е общото между Хизбула и БКП? И двете са терористични организации, и двете се извършвали атентат на територията на България, и двете са подкрепяни от русофилите.

45

ТОВА СОЦ-а:

преди 8 месеца

ПРОСТАКА И ПРИМИ ТИ ВА , ВИНАГИ ТРЯБВА ДА МРАЗЯТ НЯКОГО И ДА ИМАТ "ВРАГ"---ЗА ДА МОГАТ ДА ИМАТ "МОТИВАЦИЯ, ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ "...В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СА ОБРЕЧЕНИ НА ГИБЕЛ!!

44

Анонимен

преди 8 месеца

Абе "Чингис Хан" - хубав ден, аз си пия кафето и следя събитията, ама ... не ми дойде на акъла да си изръся антисеметищината и личните проблеми пред цяла България... Колко евреи познаваш, дето са ти направили нещо лошо, че така ревеш тук? Или са "банкерите" и "онези, въртящи медията"?

43

Анонимен

преди 8 месеца

До ОСНОВЕН ЗАКОН: - Трюдо се справяше добре с това, да раазединява, ама вече му се свърши.

42

СЕГА ША ФАРЧАТ

преди 8 месеца

Шалвари и тюрбани.....

41

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 51 - Сега ще има "подкрепа" за Израел, ама на думи. После ще има ама те лошо бият". Всеки път е едно и също.

40

ОСНОВЕН ЗАКОН:

преди 8 месеца

ВСИЧКИ ДИКТАТОРИ И ПОДТИСНИЦИ, ПРИБЯГВАТ ДО "ВЕРСКИТЕ РАЗЛИЧИЯ" ---КАТО НАЧИН ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ, СРЕЩУ ПОРОБЕНИТЕ И ПОДТИСНАТИТЕ СИ НАРОДИ!'--ТОВА ГО ПРАВЯТ КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ, ЗА ДА ДЪРЖАТ НАРОДА В ПОДЧИНЕНИЕ И ТАКА ОСЪЩЕСТВЯВАТ ПРИНЦИПА:" РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"!!!!СПОМНЕТЕ СИ " ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС" И "ХОЛОКОСТА"---ТАКА Е ПРИ ВСИЧКИ ДИКТАТОРИ----НА ТЯХ ИМ Е НУЖЕН "ВРАГ"!!!!

39

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаците ще си вземат малко въздух , щото на кой първо да помагаме, на израелци, арменци , нигерци, тайванци и.т.н .

38

Анонимен

преди 8 месеца

До 48 - Това е, ама сега два т рол тука, ще те "покосят" и ще ти кажат, колко неефективна е системата им. 5000 ракети, нанесоха по0малко щети от колкото една Гаубица можеше да нанесе за 10 минути и 20 снаряда.

37

Анонимен

преди 8 месеца

До Чингис Хан - Я да свирим - позлва име на един от най-големите ирани в човеакат история, отговорен за смъртта на десетки милиони, заплашил да унищожи западната цивилизация, мрази евреи, мрази европа и САЩ ... хм ... ясна работата.

36

ЖЕЛЕЗЕН КУПОЛ

преди 8 месеца

5000 ракети и само 130 жертви....кога ли ша ги стигнем....израелците...

35

Анонимен

преди 8 месеца

"Израелската армия заяви по-рано днес, че е подложила на артилерийски обстрел район в Ливан" - Само да кажа на "критикарите", дето ревахте, защо евреийте не давали снаряди на Зеленски. Дадоха 150 000 снаряда от общия резерв и ПАК казавахте, че не дали достатъчно - АМИ СЕГА ЗНАЕТЕ ЗАЩО!

34

Анонимен

преди 8 месеца

"Прехваления "Железен купол" явно не е толкова ефективен в действителност." - 5000 ракети и жертивте са сто? Извинявай, но ако някой атакува нас с 5000 ракети, жертите ще са стотина ... хиляди. Цели гардове ще бъдат затирти. Хамас ще плати много тежка цена.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде -кажи ми тогава, къде и как видя нещата, които Нетаняху е казал, за да потвърдят думите? И каква "червената мафи"? Ти изобщо знаеш ли, кой е Нетаняху, че говориш за "червена мафия"? Цялото ти съществуване е ОБИДА за България. Всеки път, когато ти дишаш, се авриш с нацията ни. Всяка твоя дума есмъква общото IQ на нацията! Това си ти - смях! И най-вече ПОЗОР! Съболезнования за роднините ти!

32

ПУТИНИСТИ И

преди 8 месеца

Джехадисти...от едно котило са....

31

КОМУНИСТИ И

преди 8 месеца

Джехадисти...все революции и 36072война им е в главата

30

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 20 - ПВО-то си седи, но глупците не разбират, че това, което палестинците направиха им коства прекалено ного време и ресурси, няма да може да го повторят в разумни срокове, така че, каквото удариха, удари, а то е, макар и с жертви, крайо недостатъчно да спре Израел.