44

Анонимен

преди 8 месеца

Първо, през 1947 г. те (бел. р. ционистите) започват война срещу тях, прогонвайки хората от домовете им и отнемайки територия, и продължавайки да я отнемат още няколко десетилетия. По пътя са организирани репресии, преследване и неконтролирани убийства от израелските сили за сигурност над цивилни, които абсолютно не участват в палестинската съпротива, включително жени и деца. Вижте само клането в Сабра и Шатила, където до 3500 цивилни бяха избити от ционистите. А също и в Деир Ясин, където също бяха убити повече от 200 палестински бежанци."

43

Анонимен

преди 8 месеца

До44. Е как Израел да е агресор като от пустинята направи плодородни градини . И тия ли с калашника биха направили градини. Все едно да очакваш от руски завод да излезе стока за гражданите. Но се получава рекета

42

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас благодари на Украйна ,за предоставянето на оръжията.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Отвличането на жени и деца . Ми прилича на руски метод , който е в Украйна. Така го видяхме в Осетия , нагорни Карабах , в ГФР през осемдесетте години отвличаха деца и ги откарваха на изток. По този модел от СССР ,ОНД и сега Русия действат терористите

40

Анонимен

преди 8 месеца

Иракският парламент постанови американската база да се маха, но янките седят там. Иран, който враждуваше преди с Ирак, сега помага на Ирак като редовно цели базата на янките с ракети. Нито една рсщакета не беше прихваната от янките и прехвалените им пейтриъти и пвота. Янките лъгаха че разполагат ракети в Европа заради Иран, после Меркел и други направиха иранската ядрена сделка и сащ уж подписаха. Но нее, сащ се изтеглиха самоволно защото си мислят че могат да правят каквото си искат. Резултата?

39

ЯдренРусофил,Z

преди 8 месеца

Трябва да ви е ясно че Вовата и Си са истинските господари на света.А американците се опитват със всички сили да обърнат процеса чрез разпалване на нови конфликти по света.Призрака е жесток по жесток и от Пригожин даже.

38

Анонимен

преди 8 месеца

До 44 "Изстрадалият" народ който се гаври с трупове ли?

37

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко ,че пак обвиняват изстрадалия Палестински народ във нещо,което няма как да е истина! Израел винаги е бил агресора,може да се провери на картата през годините ! Няма как да заличиш народ от земята без Божието наказание!!!!

36

Анонимен

преди 8 месеца

До 42 русофобите бяхте първи приятели на нацистите. Дори сте обучавали тяхните хора. Същите където се пишете "освободители". Лъжци и манипулатори

35

Анонимен

преди 8 месеца

Сашко, а кой ще напише че Израел нападна Ливан? Шефът ти, евреина Мишо Блумбърга ли? Санкции манкции, нещо, а? Къде ви е укропитешкият трролл? А да ето го, пише опорки.

34

Анонимен

преди 8 месеца

До 37 Как да няма ве? Та те руснаците бяха първи приятели с Хитлер, когато си поделиха Полша. Кой лъжете?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко е ала бала ,хазарите се преместват в Украйна,това е крайната цел.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Зад Хамас стоят всички мюсулмански държави и бяха предизвикани от американците. Тръмп премести столицата в Ейрусалим с което наруши конвенцията на ООН в която се казва че половината трябва да е на Палестина понеже и за тях е свещен.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Мосад стои.

30

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен33- Не се тревожете! Довечера, след като енергетик N1 на Украйна Сергей Шайгу им изключи тока, нещата отново ще си дойдат на мястото за няколко дни. Ще изчезнат дежурните платени експерти, дето пишат за руския фашизъм, но нямат нито 1 снимка на руски войник със свастика, или пък дето вика Хайл. Иначе са пълни с такива снимки, но само на украински "войници".

29

Ясно е

преди 8 месеца

Зад хамас стои пуйлото и иран.

28

Анонимен

преди 8 месеца

А и идва от централата на ДБ. И дума "зърнар" няма. Дайнов пък използва -въглищар за енергетиците и че били част от оркска армия и подобни. Тези буквално са за психото

27

Анонимен

преди 8 месеца

Ми не знам кой стои зад това, ама се виждаше, че нещо отказваха да играят във филма, не помагаха достатъчно на Украйна и се цепеха от колектива. И сега колективът им го нацепва.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Русо робството - Не знам какво означава това. Тука българския език е заменен от некакъв Новоговор който е неразбираем за българите. Не знам от къде дойде тоя новоговор, но е доста неприятен..

25

Анонимен

преди 8 месеца

Сашко, а кой ще напише че Израел нападна Ливан? Шефът ти, евреина Мишо Блумбърга ли? Санкции манкции, нещо, а? Къде ви е укропитешкият трролл?