234

Анонимен

преди 7 месеца

Няма проблем децата им и всички останали да дишат гнусотии, *** кинти да има, ние за децата си се борим, за дълъг и щастлив живот. От Бургас съм, знам, какво значи мръсен въздух. Лятото, събуждаме се дружно в 3,4 часа и повръщане до посиране. В най добрият случай, сутринта ти иде да се гръмнеш. Сега малко по бива, но преди...

233

ЬЬЬ

преди 7 месеца

И откъде -накъде държавата ще плаща по до 36(ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ)брутни заплати на тия миньори?Откъде-накъде?На всички друг съкратен без предизвестия се изплаща само една заплата,а гореспоменатите са предупредени и то за срок от 15 (ПЕТНАДЕСЕТ)години-време през което могат да завършат по ТРИ висши образования и три пъти да се преквалифицират.Стига правителството да харчи грешни пари от общите ни данъци,а всички,които не освобождават доброволно магистралите и проходите да бъдат арестувани и съдени.

232

Анонимен

преди 7 месеца

Toва са пишман-миньори които заработват по 3500лв. в централата ходят по почивки и тнт. а сега явно искат да окупират политиката. Из градовете наоколо са разлепяли гланцирани плакати с българското знаме и призовават хората да ходели да ги подкрепят... ама те тези плакати не са безплатни.. Някой е плащал солидно за този "миньорски протест". Явно е свързан с другата фашистка шайка която иска да узурпира властта ВМРО!

231

Анонимен

преди 7 месеца

Какво да кажат тези милиони българи в страната и на вън. Сами се грижат и издържат семействата си без протекцията на партии и държава

230

Анонимен

преди 7 месеца

Протестиращите трябва сами да си решат въпроса си с професията. Не да мрънкат и търсят от държавата пари . Държавата не подкрепя милиони българи , които сами се издържат. Тези 10- 15 хиляди не са специални. Замърсяват околната среда . Прихода от дейността им не достига да се покрият от разхода за глобите.

229

Пеевски

преди 7 месеца

Наредил да пратят танковете и армията да потушът протеста..но Тагаревко казал че няма с какво да го потушът..танковете и цялото оръжие било в Украйна! Имал само Ф16 и Страйкър на хартия!

228

Германия

преди 7 месеца

Понеже ни взривиха газопровода от Русия, закриха ни Зелените АЕЦите пък вятърните мелници НЕ стигат, ние импортираме ток от Френските АЕЦ, но много скъп..затова трябва да закрием немската индустрия или ще ни увеличат данъците ОЩЕ да субсидира държавата евтин ток за индустрията .пълна лудост!

227

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва ръководителите и работниците на всяко предприятие, да решават сами какво им е необходимо и каква модернизация да приложат, когато се налага, какво им държите сметка и им затваряте централите, бе?

226

Не е въпроса

преди 7 месеца

За тези минйори само! Вие съгласни ли сте целия народ на България да плаща по скъпа 4 пъти цена на ток! И газ! Толкова ли сте богати?!

225

Губем

преди 7 месеца

Енергийния си суверенитет! Напълно сме зависими военно, сега и енергийно! Утре и фискално като влезем в Еврозоната! Пълна Колония!

224

Истината е

преди 7 месеца

Че ще закрият индустрията и няма да ни трябва повече ток! А за дамакинствата ще купуваме от Турция или Украйна на 4 пъти по високи цени!

223

Анонимен

преди 7 месеца

До227. Баташкия водносилов път. Има още възможности .

222

Истината е

преди 7 месеца

Че искат да затворят мините защото фирмите на ДПС ще правят тям скъпи полета с вотоволтаици! Освен тава да купуваме ток от Турция! Е те строят АЕЦ наблизо!

221

До Истината

преди 7 месеца

Ще те сложим на едно колело като хамстер да въртиш да има ток в Народното Събрание поне :)

220

Анонимен

преди 7 месеца

До Истината!!! ......- ти какво, с пърдежи ли ще въртиш газовите електроцентрали?? нали тия същите ти спряха и евтината руска газ...

219

До истината

преди 7 месеца

Те минйорите може и да не са живи след 15 годин, но ти ще си! Откъде ще запеждаш с ток за телефончето ти да пишеш глупости? В Германия строят вятърни мелници от 20 години, но трябваше да си отворят мините защото възобновимата енергия НЕ стига!! Особено през замата когато няма слънце или вятър!

218

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименКаква водна естакада ще направиш, като реките са в ниското, освен да направят водни турбини и то без да увреждат природата, друго не може, а те не са с достатъчно мощност, капацитет, знаеш ли каква мощност+КПД има един АЕЦ и каква водна турбина, перки или сл. панели? И водородните не са изгодни, защото влагаш много, за да получиш малко енергия отгоре на тази, която си вложил.

217

Германия

преди 7 месеца

След като САЩ ни взривиха газопровода от Русия, ние тук ОТВОРИХМЕ старите мини и Тецове! Обявиха ги за Зелена енергия! А вие се карате като индианци кога да ги затваряте..Поздрави от Берлин!

216

Shark

преди 7 месеца

До 207 Ако бяхме нормална държава идобщо нямаше да се стигне до тези протести, защото никой нямаше да иска да затваря това производство. Също така, ако бяхме нормална държава всички управници от прехода щяха да са в затвора, начело с Иван костов, който окраде и съсипа страната с лъжата, наречена "масова приватизация".

215

Анонимен

преди 7 месеца

До222 . България е с възможности на водни естакади, както и петрол. Въглищата са трудоемки и замърсяващи околната среда.