566

Анонимен

преди 11 месеца

Правоверни Евроатлантици громят Русия от сутрин до вечер. Хахахахах. Но бройката им е все същата до 5 тролчета от ППДБ слгобката на слугинаж в посолството. Те не са Българчета за каквито искат да се изкарат - просто са съвремениЕничари наричащи себе си евроатлантици.... Дори с ДПС и ГЕРБ СДС са готови да управляват, само и само да се докопат до властта...

565

Анонимен

преди 11 месеца

Това призив на Радев към Иран и Северна Корея да спрат доставките към Русия ли е? Защото в такъв случай е напълно прав.

564

Анонимен

преди 11 месеца

Радев, целта на украинци е различна от твоята кауза! По важно е те как виждат своето бъдеще, а не ти!

563

Помощ за Украйна

преди 11 месеца

Българите трябва да дадат и последната капка ... за Украйна. Слава на Украйна

562

хА,ха,ха

преди 11 месеца

633,ти май си се надрусал с евтин наркотик?Май си обърнал картинката?Сменил си местата на участниците?!Но нищо русоблизецо,ближи р,ските м,ди и си мисли,че ближеш сладолед!!!Безплатно е,радваш се колко си от,качен ,а може и девалвирани рубли да ти капнат в чемоданчикът?!

561

Спомени

преди 11 месеца

Рублен Гадев все още е озлобен, че световните медии отразиха начина, по който Зеленски обърса пода с фуражката му и му я изцеди на главата по време на посещението си. Дребната му фатмашка душица не издържа това публично унижение и трябваше да изгони репортерите, за да не предават на живо. Но те бяха заснели достатъчно. Светът видя контраста между един ДЪРЖАВНИК и един ПЛЪХ.

560

Анонимен

преди 11 месеца

Сред причините за провала на Приазовското сражение се посочват активното използване от ВС на РФ на дронове-камикадзе, които" осветиха " ЗРК и РЛС, подготвени за прикриване на настъплението на ВСУ от въздуха. След това руските " Искандери " унищожиха тези системи за противовъздушна отбрана, включително германските , по целия запорожки фронт. Тогава умните бомби се стовариха върху главите на "настъпващата гвардия", по складове, щабове, комуникационни възли и места за концентрация на войски". По същество врагът загуби битката с дроновете.

559

Анонимен

преди 11 месеца

Според украински блогерри, " в по-голямата част от епизодите авиацията и ракетните войски са поразявали ешелони с военна техника на ВСУ, но също тренировъчните лагери и натрупването на персонал в задните райони. " Според украинската военно-аналитична група (блокирана в Русия) всички мостове и понтони през река Оскол в Купяно-Лиманското направление вече са унищожени от "умни" бомби. Те също така значително са обезкървили Херсонската групировка на ВСУ, създадена за преминаване на Днепър.

558

Анонимен

преди 11 месеца

Според Зеленски " Русия е използвала през месец септември срещу военни и инфраструктурни обекти на Украйна 246 ракети от различен тип, 746 ударни дрона (в това число 538 "Геран") и 1159 управляеми авиобомби". Укрофакторите признават, че са загубили битката с дроновете, което е позволило на ВС на РФ да унищожи значителна част от укро-ПВО-то. Те пишат, че интензивността и точността на ударите на руската армия постоянно приближават Въоръжените сили на Украйна "до нивото на арменските отбранителни сили в Карабах през 2020 г."

557

Анонимен

преди 11 месеца

Човеко ти изгони цяла България бе долния. По кротко да не си пийнал.

556

Стига комунизъм

преди 11 месеца

Моите деца ще гладуват за да могат наглите окраинци да си живуркат по хотелите!!! А бежанците от Сирия, Афганистан по съборените казарми от преди 50 години! И защо???????????????????????

555

Закривай Окрайна!

преди 11 месеца

Вън наглите окраинци!

554

За Витков

преди 11 месеца

Дъно

553

Анонимен

преди 11 месеца

Тагаренко трябва да висне на някой стълб. Аман от фашизирани "демократи".

552

Закривай Окрайна!

преди 11 месеца

Вън наглите окраинци!

551

За бавно стоплящите

преди 11 месеца

Бандерия приключи.

550

Така ако са

преди 11 месеца

разсъждавали и руснаците 1978 още щяхме да носим фесовете

549

Западняк

преди 11 месеца

Но ще спре гнусния сибирски агресор от амбициите му да завладее цялата Украйна, после Европа и накрая вселената.

548

Изнервен

преди 11 месеца

А ти как предлагаш да я спреш бе, хасковски ***?

547

РуZZkий мир

преди 11 месеца

Рачо че ти *** главата е ясно,ами като продаваш оръжие на Украйна ще спреш ли войната ,твойте служебни кабинети з колко милиарда продадоха на Украйна ,купени или подарени снарядите са едни и същи все ще убиваат любимите ти руски войници ,ама че си лицемер не е трудно да се разбере