167

Брей

преди 7 месеца

Комунистите направиха геноцид на населението , сега плачат

166

akudдфгх

преди 7 месеца

когато гледате листите с хилядите приятели кандидат общински съветници и пишман кметове не си ли давате сметка,че са впрегнати с цел отегчаване от тези избори и манипулацията да не виждате смисъл от гласуване. ЗАЩО??? ами защото колкото по-малко гласували толкова по евтино ще излезе на настоящите кметове платения вот......

165

Анонимен

преди 7 месеца

E ти на времето "предприе" мерки и го направи...

164

456

преди 7 месеца

Ама ние сме си в демографска смърт!След падането на комунизма,бавно се извърши лоботомия на населението.Резултат-избиваме се,бием се,никакви ценности нямаме,агресия и простотия-живите мъртви!Считай, че българия е занулена!

163

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 189 По времето на Станишев ,раждаемостта нарасна за 4 години с над 20 000 новородени и смъртността падна с над 30% ....Справки ,,Данни за демографските показатели на България ,, Търси !

162

Анонимен

преди 7 месеца

Станишев можеше да направо много. Международната обстановка беше друга! Членството имаше ефект 3-4 години! После тежат пропуснатите възможности!

161

Осман паша

преди 7 месеца

Пак идва нашето време.. корена си си личи в едно общество!

160

VladTepes

преди 7 месеца

Браво на големия учен историк д-р Станишев с важни изследвания върху руската история.

159

Анонимен

преди 7 месеца

С темпото, с което се вдигаше минималната заплата при Станишев, сега минималната можеше да е над 1300 лева

158

Анонимен

преди 7 месеца

Този човек ЕП го съсипа!

157

Анонимен

преди 7 месеца

Е, при Станишев заплатите се вдигнаха доста много, но базата беше ниска.

156

Сетила се Мара

преди 7 месеца

Станишев само трупа политически дивиденти. Този проблем не е от вчера а от както той беше на власт. Какво направи тогава той. Вцигна ли заплатите на хората за да ражат деца. Не! Реши си паричния проблем като се намърда в Брюксел. С тези милиони дето натрупа там, да вземе да дава помощи на 100-на майки да речем. Да , ама не. По му е изгодни да плямпа.

155

Анонимен

преди 7 месеца

Причината за изчезването на Българите се крие в един хитър Лисичи ход ..... Унищожаването на Българските Селяни - Ковбои по Балканите! Как стана това? Ми чрез КРЕПОСНИЧЕСТВОТО НА ДРУГАРЯ ИЛАРИОНОВИЧ СТАЛИН! След 1944 г. СССР иззе земите на БЪЛГАРСКИТЕ КОВБОЙ - СЕЛЯНИТЕ... вкара в ги в КОЛХОЗИТЕ - ТКЗС... .... изхранвахме за без пари РОМИТЕ - те се развъдиха.... А родилника на БЪЛГАРИТЕ - СЕЛАТА ОПУСТЯХА - ИЗЧЕЗНАХА! Земята стана собственост на Черкезите - Комунистите и толкоз!

154

Антикомунистка София

преди 7 месеца

Защо изтрихте коментар с много лайкове не беше комунистически коректен ли?

153

Хмх

преди 7 месеца

До МОЯ СИН Ми да бяхте го научили на скъп алкохол и на пури - живи щяха да са малките бегачи.

152

Анонимен

преди 7 месеца

Разликата е огромна - живота преди 1989 година и мизерията след 1989 година. Това е основата на демографската катастрофа в България и тя беше ясна още през 1990 година. Пита се в задачката защо нищо не се прави по въпроса от толкова много правителства и парламенти от 1990 година досега.

151

Анонимен

преди 7 месеца

Нормално. Цял живот Станишев работа не пипна, пари на готово. Баща му Димитър Станишев беше биберонката на Партията. Майка му беше комунистка, професорка в Софийския университет. Бяха привилегии както в БГ, така и в СССР. Цял живот всичко наготово.

150

Анонимен

преди 7 месеца

тоя се е родил Стани Шеф

149

Анонимен

преди 7 месеца

Добре си живеехме до 1989 година, но с върналия си капитализъм живота стана мизерен и избора е или да избягаш от България или да не създаваш деца, защото нямаш пари да ги отглеждаш. Затова сме в демографска катастрофа вече над 33 години

148

Торта с липи

преди 7 месеца

И ко да напраа аз