194

СВОЙ

преди 7 месеца

Голям успех,20-30км2 с цената на над 70000 човека и стотици бройки военна техника.

193

МОЖЕ ЛИ РУСИЯ

преди 7 месеца

С 22 федерации да отстъпва под ударите на ВСУ.

192

Анонимен

преди 7 месеца

До хахахаа189-Не само че имаше, а дори и натовска база имаше във Феодосия. Всички бяха обучавани там по натовски стандарти от натовски инструктори + езикът официално в цялата база е бил само английски. При превземането на Крим през 2014г. обаче нито натовското обучение им помогна, нито английският.

191

ВСУ МАЧКА МОГУЧАЯ

преди 7 месеца

Срам за Путин и путинистите

190

Христо Христов

преди 7 месеца

Най разрушителното оръжие на Запада е деменцията на Борел и активността на про'с'та'ката Урсула.

189

Анонимен 11

преди 7 месеца

182 покани и зелевски да пие с теб за "победата".

188

Да си го кажем...

преди 7 месеца

До Денчо 195.... Ще повярвам на политици ,когато техните деца отидат на фронта на най- предната линия или станат сапьори ,за да откриват мини.

187

Мишо

преди 7 месеца

Статия написана от човек не знаещ какво пише. СУ35 е щурмови самолет?!Ф35 е подводна лодка?! Ужас Усираина е постигнала успех на изток, къде точно?На север било сложно?! Да плача ли да се смея ли?!

186

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 184 само се моли да не си мечтаеш за мастика със салата докато лежиш в окопа някъде в западните части на Украйна. Натам се движат нещата май. Поне няма да си сам, всички ни ще засилят натам.

185

Чия опорка?

преди 7 месеца

До 9878: И от САЩ и от ЕС винаги разправят, че оказват пълна подкрепа на Украйна. Ядрено оръжие все пак няма да им дадат, но им дадоха Пейтриът, Хаймърс (от който се очакваха големи чудеса, а всъщност в повечето случаи обстрелваха жилищни квартали далеч от фронтовата линия). Въпрос на време е да им дадат и Ф16. Какво още "модерно" не са получили? Само напредък на контраофанзивата няма. Днес даже за едно село не става дума.

184

9878

преди 7 месеца

Тая опорка че Украйна е въоръжена с модерни натовски оръжия още ли е в обръщение ? Ако НАТО даде на ВСУ модерни оръжия, мужиците ще бъдат подложени на клане. Дживелин е разработка от 1986то, HIMARS e от 1990та , Леопард 1 е от 1956та, Леопард2 1979та, Брадли е от 1975та, единственото по модерно оръжие е Байрактар и те беха 30-40 бройки.

183

Битка във Върховната

преди 7 месеца

Депутат на Зеленски нарекъл нардепа Гончаренко петел от Одеска област и припомнил как той защитавал руския език. Гончаренко отговорил, като попитал за кол центрове. Тогава друг слуга на народа Радуцки се включил в конфликта и започна да избива селфитока от ръцете на Гончаренко. В това време председателят на Радата Стефанчук безуспешно призова депутатите да седнат и да снимат TikToks на друго място. Битката завършила със скъсване на панталоните на Гончаренко.

182

Слава на Русия

преди 7 месеца

До Западняците играят..: Времето работи за Русия. От САЩ признават, че не могат да осигурят боеприпаси за Украйна - складовете им се изпразват а частните фирми не искат да инвестират в нови мощности за евтини боеприпаси без гаранция за дългосрочни поръчки. А в Русия просто са отворили консервираните от времето на Студената война заводи за боеприпаси и те работят на пълна мощност. На САЩ и сателитите им само приказките им са големи - това е истината.

181

Западняците играят..

преди 7 месеца

Не за победа ,а за изтощителна война -- идеята е да се избегне ядрения конфликт ,а след това Русия да е толкова отслабена и разнебитена че централната власт да не може да се справи със недоволството у хората от влошения живот и бунтове ! Добре ще е да се появи силен сепаратизъм и отделяне на все още гравитиращите сателити --тоест ядрената империя да бъде разнебитена отвътре и да се избегне ядрен конфликт Мира ще настъпи когато Русия озрее за разпад ,а сега се иска още война .

180

Денчо

преди 7 месеца

До Да си го кажем...А на политици вярваш ли?

179

Западняците играят..

преди 7 месеца

Кофти ! На Украйна се знае какво и трябва за да спре Русия ,но така и се дава ,че войната да бъде тегава и трудна със много жертви и постоянен кървав параритет ,вместо руснаците да бъдат спрени технически и сломени от качеството на оръжието психически украйнците са със една възможност да ги спрат физически и горе долу все със недоймаци и отлагане технически ---НЕЕЕЕ Запада не е слаб има всичко ИМА всичко и го тресе шубето от ядрената война --тука има друга тактика ,не победа, а отслабване !

178

нн

преди 7 месеца

САЩ си играе играта в Европа. НАТО се разширява на изток и е на границата с Русия. Русия не можа да го преглътне и от цялата работа пострадаха украинците. И американците и руснаците се отърват от остарелите боеприпаси и до кога не се знае. Жалко че го отнасят украинците, но и те не са цвете за мирисане.

177

До 189

преди 7 месеца

Украйна още преди инвазията се превъоръжаваше по западен стандарт и обучаваше войските си със западни инструктури ,това е още след 2014 г --джевелините ги имаха още преди нападението на Русия ,дронове също ,тактиката им е западна -- докато руската е знаем струпваш всичко арт,подготовка и газ танкове със пехота и всичко каквото имаш юруш и мачкаш със количество всичко, жертвите не се броят ! Имаха западно въоръжение но малко сега вече е друго ,то и затова Путин бързаше преди да са се въоръжили.

176

Да си го кажем...

преди 7 месеца

На военни съобщения не вярвам. Нито на руски , нито на украински.

175

Анонимен

преди 7 месеца

До хахахаа Сериозно? Ами Байрактари и Джавелини колко имаха? Нали се праскаха много?