135

Анонимен

преди 8 месеца

От друга страна в тоя варненски сайт почитателите на Костадинов и неговите лъжи, които жадувате за консумирате сте мнозинство. Слава на Бога, не сте репрезентативна извадка на българското общество. Така че, забавлявайте се като си пускате и поемате реплики.

134

Анонимен

преди 8 месеца

До До 123 - 129 Най "българското" нещо свършено от Костадинов беше да ходи да бие полицайчетата около ***-а! И да целива руските ботуши на автоматчика отгоре! Ако това ти е "пробългарската" партия, дано да не срещнем руската! Но пък, най вероятно си около 60-те, баща ти и дядо ти са били комунисти и ти си откърмен с тази "вяра". Така че, няма чудно.

133

Само така може

преди 8 месеца

Да се накарат политиците да защитават интересите на България! Вот на недоверие и протести!

132

До Накола

преди 8 месеца

Поне Опозицията си върши работата като вижда че Правителството ВРЕДИ на народа! А народа що слне протестира а си седи вкъщи..мързелив..

131

Никола Стефанов

преди 8 месеца

Уви, ако ДБ не забие нож в гърба на ПП, или част от герберите не гласуват "за", тоя вот май няма да мине - върпос на проста аритметика - бройката на дупетаттие на ГЕРБ и ПП-ДБ е повече от половината.

130

До 134

преди 8 месеца

По българска е от ППДБ дето Кирчо всеки път като трябва да пи шка хоси до Посолството да пита за разрешение и взима със себе си мъжката си Секретарка Денков!

129

До 133

преди 8 месеца

За този разбрахме че живее при Мама! Никъде не е бил в Европа също е ясно!Поздрави от Берлин :)

128

Анонимен

преди 8 месеца

До До 123 Възраждане българска партия???? Я пак!

127

Анонимен

преди 8 месеца

До до Берлин - личи ти, че не си ходил в Европа-та... аз понеже съм ходил, а имам страшно много приятели работещи и живеещи там... в момента хич не е за живеене...а да попитам - с тази заплата от 4к същите неща ли си купуваш, както отпреди 2-3 години? защото аз с 10к усещам разликата...

126

До 130

преди 8 месеца

Все повече хора виждат как ППДБГерб ги предадоха! И ще то покажат още през Октомври на изборите!

125

Анонимен

преди 8 месеца

До До 123 Проблемът не е коя партия ще загуби електорат. Обратното е: Чий електорат ще загуби истинското си представителство.

124

Анонимен

преди 8 месеца

До До 123 Това беше единствено възможният ход, но няма как хора, които виждат света в черно и бяло да го разберат. И пак ще се нахендрят.

123

До 123

преди 8 месеца

В момента са се събрали 5 ( !) партии да осигурят Американското мнозинство в колонията България! ППДБГербСДСДПС!! Срещу 1 ( !)пробългарска партия (възраждане). Но скоро тя ще стане торкова силна, че и всички други да се съберат в НеКоалиция пак няма да стигне да управлява САЩ ;)

122

До 123

преди 8 месеца

Ето аз гласувах за Герб от протест да те управляват ПП! Приятели обратното гласуваха за ПП да не управлява мафията Герб! Това са 50% от гласуващите. С гениалния си ход да се коалират, ППДБГерб ще загубят при следващи избори този електорат който отива в Възраждане!

121

Анонимен

преди 8 месеца

125, Най-много плакати имаше на ПП и ДБ,приятю. Христо Иванов и Кирчо от закуски и торти ли си го спестиха?

120

До 125

преди 8 месеца

Плакатите и билбордовете на Кирчо и Асен бяха милиони повече! А тюх кой ги финансира? 150 000 лева само за фризйор и личен фотограф на Киру!!

119

Анонимен

преди 8 месеца

105,В грешка си. На Русия не и пука за нас и си има други проблеми за да финансира който и да било. Виж грантовете и фондациите на Козяк си е друго нещо и наливат много пари в определени субекти на нашите ширини.

118

Анонимен

преди 8 месеца

До До 105 - значи викаш всичките плакати с които предизборно беше покрил магистралата, билбордове, митинги с очевидно купени маргинали и рейсове с които ги вози до София - всичко това - Костадинов го взема със заплата като Народен представител? На кой народ - на кувейтския ли?

117

Анонимен

преди 8 месеца

Нали минахме 5 избори, защо съветските партии не станаха мнозинство. Искам отговор.

116

До 118

преди 8 месеца

И ти ли пееш същата тоталитарна песен като Киро? Че няма артирнатива на Евроатлантическата Колониална Администрация? Това ли ви е демокрацията бе?