88

Явор Таков

преди 8 месеца

Яко ги пере съчмата някои попове.

87

Патриот

преди 8 месеца

Заради такива попове от държавна сигурност няма хора в храмовете в България , мерзки червени дяволи , служители на сатаната . Запустение и мъка , липсва любов и вяра , надеждата е в търговията в църквата с платени обреди , платени молитви , платени църковни предмети . Господ Бог дарява , а попът продава ! Митрополитите са князе , а поповете търговци , всички те служители тъмни на лъжата .

86

Анонимен

преди 8 месеца

Има, едно поверие и всеки вярващ руснак го знае. Ще дойде време, скоро може би, когато власта в Кремъл ще се вземе от цар, човек, добър и вярващ и той ще смени 90% от висшият клир на РПЦ. Със сигурност такива като агент Михайлов няма да имат място в РПЦ.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Прав си дядо попе, който затваря храмове е сатанист и оръдие на дявола срещу човека. Само, че дядо попе не Ние, а вие руснаците затворихте храма. Така, че се подразбира кой е обладян от дявола и сатанист.

84

Българин

преди 8 месеца

Мнението на кагебейски урроди не ни интересува.

83

:)

преди 8 месеца

Сатанизъм беше подмяната на църковния клир с офицери и доносници на службите.

82

Измамата е голяма!

преди 8 месеца

От както видях попове да ръсят със светена вода танковете ми стана ясно с какво си имаме работа.

81

Искам

преди 8 месеца

Руският патриарх Кирил да обясни на целия православен и християнски свят кога Исус Христос е проповядвал воденето на войни, и избиването на други хора, при това също християни !

80

Лудото Ленче

преди 8 месеца

...прав е патриарх Кирил !!! Това е сатанизъм в чист вид !!!Погазване на всички човешки закони и разруха на държавата !!! Всякакви низости в името на парите ...какво е ?!!

79

За КГБ-патриарха

преди 8 месеца

Апостол Павел е казал "29: Аз зная, че подир моето заминаване ще навлязат между вас свирепи вълци, които няма да жалят стадото; 30: и от самите вас ще се издигнат човеци, които ще говорят извратено, та ще отвличат учениците след себе си." (Деяния 20), а назначеният от руските власти "патриарх" доказа, че за него "стадото" е само нещо, което е готов да праща на заколение в името на руския империализъм ! Бог да ни пази от такива пастири !

78

Елементарно Уотсън

преди 8 месеца

Анатема на тоя Кадиров башибозук в расо!

77

Специално

преди 8 месеца

Ще припомня на някои, които се мислят за ревностни (православни) християни, че ". няма добро дърво, което да дава лош плод, нито пък лошо дърво, което да дава добър плод." (Лука 6:43), а плодовете на КГБ отдавна всички ги знаем какви са ! Осъзнайте се, защото оня, който лъже хората, не е глупав и грозен, а много лукав, и дори "..сам Сатана се преправя на светъл ангел; (2 Коринтяни 11:14) ! Така че, дръжте съзнанието си будно, и съдете по делата , а не по ранга !

76

123

преди 8 месеца

Сатанистите са обсебили властите и медиите, музикалната и филмовата индустрия в по-голямата част от света.

75

Анонимен

преди 8 месеца

Документирано, Сталин преди да влезне в компанията е обирал църкви!

74

Анонимен

преди 8 месеца

А вие, защо биете украинците?

73

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 74.......колега не ни излагай с речника си. Българи сме все пак

72

Анонимен

преди 8 месеца

Ааа, Бг са сатанисти, а тия, заради които толкова народ за-ги-на и още колко не се знае, /заради специалната операция/, са ангели и светци.

71

ПУТИНУВ ТРОЛ

преди 8 месеца

КОКО , ЧЕ ПРАИМ КАТО ОСТАНЕМ БЕЗ РАБОТА! НЕ УМЕЕМ НИЩО ОСВЕН ДА ПИШЕМ ЛЪЖЛИВИ КОМЕНТАРИ В НЕТА И В ТОВА ДОРИ НЕ СЕ СПРАВЯМ НИКАК ДОБРЕ! РУСКАТА ЦЪРКВА Е НАША УРААААААААААААААААААААААААА

70

нюфнюф

преди 8 месеца

Стани за Вярата руска земьо !/популярна руска песен/

69

АнонимеН

преди 8 месеца

АКО НЕ ЗАЩИТАВА РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ ПИЕ ЧАЙ С ПОЛОНИЙ ИЛИ ЩЕ ПОЛУЧИ БЪРЗ ИНФАРКТ ИЛИ ПОДХЛЪЗНАЛ СЕ В БАНЯТА :D МОЖЕ ДА ИЗЛЕТИ И ОТ БАЛКОНА ИЛИ ПРОЗОРЕЦА СЛУЧВА СЕ В ПУТИНУВАТА ФЕДЕРАЦИЯ!