135

Анонимен

преди 7 месеца

Намалете разходите 4 пъти , заплатите също и ще се изравни цената .Тогава ще повярвам , че някой мисли за хората

134

Анонимен

преди 7 месеца

Истината ще лъсне когато разрешат на клиентите да избират вида енергия която искат да консумират. Въглищарският ток ще спре на 2ият ден, да се движи по жиците на НЕК,На третия са прели вдички ТЕЦове.

133

1

преди 7 месеца

човека на снимката ако може да се нарече човек мисли със *** си. на какъвто стол седнеш така почваш да мислиш. за съжаление почти всички българи сме така.

132

A

преди 7 месеца

Интересно кой плаща разликата в цените-м/у ниската цена, която плащаме и цената , на която се произвежда от ТЕЦ. Може би Доган, Ковачки или американците? А ако този идио иска да каже, че скъпата енергия от слънце и вятър е по-евтина - да си е... майката. Защо потрошиха ПАВЕЦ Чаира . Тези са неграмотни и алчни - от посолството им плащат за да рушат без война.

131

Анонимен

преди 7 месеца

Колко маймуни са на клона----''енергетика'' , до като цената стигне до потребителя???Нвма логика в това изказване , защото и АЕЦ и ТЕЦ и ВЕЦ ,... цената каква е ???Ако ме разбрахте !

130

Анонимен

преди 7 месеца

"Защо и пшеницата за хляб не почне да се смила на брашно с вятърни мелници" - Всъщност, брашното би станало доста по-качествено. Едно време когато се е мелило ръчно или на воденица или с вятърна мелница, скоростта на въртене е доста по-ниска и не се получава такова повишаване на температурата която да унищожи качеството на брашното. В наши дни се гони количество. Гони се обем. И всичко е на машини с електродвигатели, които топлинно унищожават брашното още по време на производството му.

129

Анонимен

преди 7 месеца

Защо и пшеницата за хляб не почне да се смила на брашно с вятърни мелници, какъв е тоя прогрес, я всичко на вятър, слънце(ако го има) и вода. Ех хубав е бил животът век и повече назад.:))

128

Сатир

преди 7 месеца

Момчето, попислихте ТЕЦовете за караджейки. Вечер палят, сутрин гасят и то тук таме. Щото фецовете да работят, ама напразните усилия на фета и отрицателни цени. Свръхпроизводство ама по обяд а довечера айде "скъпите" ТЕЦ!?!?!?

127

Анонимен

преди 7 месеца

алоо красимирчо 33 години се сече и унищужава българската гора която дава въздух и вода - затвориха 4 блока на аец дето дават чист ток - къде беше бре загрижения- и ти си дрогирана краваршингтонска от -репка

126

Анонимен

преди 7 месеца

"Тоя кога стана Енергетик че разбира от рентабилност на производството" - Да бе, по принцип прав си, но то и самите енергетици не разбират.

125

Красимир

преди 7 месеца

Централите трябва да бъдат спрени и закрити. Справедливост за хората - селата и градовете разположени до тях. На пишещите ще кажа щом си искате централите отидете да поживеете в този район. Там всичко е изтровено . почва води въздух. Особено около брикел. Да бяхте протестирали за реакторите но...... Закривай тези централи.

124

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя кога стана Енергетик че разбира от рентабилност на производството

123

Значи

преди 7 месеца

Великите САЩ, Китай, Русия, Индия от тази зима и Германия не ги притесняват въглеродните емисии но нас мног ни притесняват. Българите сме една шепа хора почти не оставяме въглероден отпечатък, сравнени със Германия примерно. Ние нямаме нито големи кравеферни, нито индустрия като тахната, но сме най големите екозащитници - разбира се натресено ни от Евро комисията. Нашите политици са готови да затрият една индустрия от национално значение, за някви мижави 1.6 милярда евра. Прод_ажна СGАН.

122

Анонимен

преди 7 месеца

Политикът освен да лъже, знае ли нещо друго? А да, забравих, знае и да краде.

121

Анонимен

преди 7 месеца

Национални Предатели !

120

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 7 месеца

Лъже като дърт *** ! Тези пепета могат само да лъжат и да крадат !

119

Тялото

преди 7 месеца

Най-евтината енергия в световен мащаб е слънчевата. Дори в сащ където въглищата имат субсидия а ВЕИ нямат. Слънчева инсталация се изплаща за 5-6 години и след това тока е безплатен. Струва нула лева. Още батериите са скъпи, но последните 10 години поевтиняха с 92%. След 2 години идват новите технологии с натрий, които сега им изграждат заводите и ще поевтинеят с още 60%.Само не-андартали ще горят въглища като в 18ти век.

118

Анонимен

преди 7 месеца

Въглеродните квоти са най-колосалната престъпна схема в света. Трилиони долари потъват в някакви фондове за "развитие на зелени технологии".

117

Подкрепа 126ХоХо

преди 7 месеца

Това момче Сабрутев какво прави в Комисията на НС по енергетика? Как досега не е разбрал че себестойността е Ниска НО Данък ЕС (поети ангажименти от Българското Правителство за Въглеродни квоти) я Прави ВИСОКА! Нали това искат хората Като Полша да предоговорим Въглеродните квоти ИЛИ като Германия да Кажем че НАСЕЛЕНИЕТО не може БЕЗ ЕЛ.ЕНЕРГИЯ И ГЕРМАНИЯ ПУСКА ОТНОВО ОТ ТАЗИ ЗИМА ВЪГЛИЩНИТЕ ЦЕНТРАЛИ! Просто от нашите политици се иска да имат ТОПКИ и да предлагат НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ ПОЗИЦИИ в ЕС!

116

Анонимен

преди 7 месеца

Повечето от коментарите съвсем правилно са посочили причината за "скъпия" ток,измишльотината въглеродни емисии.Ами я да премахнат въглерода въобше и да видим,какво ще стане с растенията -пълна пустиня.Причината за тази гавра с държавите в ЕС е най-простото нещо-присъствието ни в империята.Затова,ако искаме да оцелеем от този явен геноцид,просто трябва веднага да напуснем ЕС.Не е само цената на тока,цялата ни икономика е унищожена от западните корпорации,банки,търговски вриги!Затова ВЪН ОТ ЕС!