98

Хе хе

преди 8 месеца

Победата на Украйна НЯМА никакво значение. Западът иска победа над Русия, с последващ разпад на държавата, отварящ вратите за тотален грабеж на ресурсите. Парите за Украйна са с тази едничка цел. А това просто няма как да стане!

97

Анонимен

преди 8 месеца

до 98 Кравар, от толкова много надежди, че Украйна ще победи Русия по-точно ти бълнуваш. Гледай какво става реално в момента, кравар! Ахахаахаххаха...на Украйна им спряха помощта от Краваристан и НАТО ,а наркомана от безсилие започна да плямпа че Харков трабва да се задържи на всяка цена, като Харков изобщо не е в Донбас. Путин си иска само Донбас. Наркоманът го гони вече параноята от безпомощност, кравар!Как е да си обезверен? Аахахахаха... руската мечка ви разказва играта.

96

Бай ви склери

преди 8 месеца

ПАри нЕма действайте.

95

А защо касае нас?

преди 8 месеца

Ние никога не сме били славяни. Като руснаците, украинците, чехите, словаците, словенците, сърбите, хърватите, поляците и т.н. Огледайте се. Наистина русият и синеок/зеленоок ген е рецесивен(по-слаб). Като всичко добро на този свят. Но у нас не останаха такива хора. 90 процента са ***, чернокоси, черно/кафявооки, космати, ниски.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Пореден леден душ за третия пол във форума. Колко пъти ви се казваше че Украйна ще бъде в ролята на прелъстена и изоставена. Хахахахаааа

93

Анонимен

преди 8 месеца

Ако ми кажете, че тази отровна нация сърбите, дето са най-долните и подли хорица на Балканите са били некога фактор въобще в нещо съществено, значи сте сърбежи :)))

92

АнонимеН

преди 8 месеца

До Анонимен96 / ОТ ТОЛКОВА МНОГО ГЛАД В ПУТИНУВАТА ФЕДЕРАЦИЯ СИ ЗАПОЧНАЛА ДА БАЛНУВАШ :D

91

АнонимеН

преди 8 месеца

ВЪВ ФАЩ ВСИЧКО Е ДОГОВОРКИ МЕЖДУ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ!!! РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ПОСТРАДАХА КАТО ГЛАСУВАХА СОБСТВЕНИЯ ИМ ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА БЪДЕ СВАЛЕН В КАМАРАТА НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ! А В ЗАМЯНА ДЕМОКРАТИТЕ ПРИЕХА РЕШЕНИЕ В КОЕТО НЯМА ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА! ЦЕЛТА Е И ДВЕТЕ СТРАНИ ДА ПОЛУЧАТ УДАРИ! ТЪЙ, ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТИКА И РЕНОМЕТО НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ПОСТРАДА И ТОВА НА ДЕМОКРАТИТЕ!АКО НЕ ТОЗИ СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ ЩЕ ОТПУСНАТ ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА ! ТЪЙ, ЧЕ ПУТИНИСТИТЕ ДА НЕ СЕ НАДЯВАТ И НА ЛЪЧ СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА!

90

Анонимен

преди 8 месеца

Краварчето с едрия шрифт под номер 94 усещам че вече приритва предсмъртно, защото братушкият нож е забит в гърлото му! Красота!

89

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 89Сърбите пожизнено не стават за война, дай им само да се дуят :))) Нали наскоро въоражени сърби се подвизаваха в Косово, резултата 3 убити сърби и само един убит албанец :))

88

Превод в ефир:

преди 8 месеца

"Накарахме колкото може повече православни славяни да се убият взаимно. Останалите ще трябва да ги доубием лично". Щото Русия не може да мобилизира 10 милиона мъже и да приключи историята. Просто не се поддава на провокацията.

87

Анонимен

преди 8 месеца

Я тия сеизчерпали нали зеленото човече че почнр да плаче ,,няма вече парса за украинските фашисти

86

ъ

преди 8 месеца

Това не е добре за хунтата на Зеля. Май скоро ще го самотаковат началниците му. А нашите атлантици да гледат много внимателно какво се случва с ъмериканските "съюзници".

85

Анонимен

преди 8 месеца

Вижте как мучи на умряло последния кравар в тоя форум- тоя с едри шрифт под пост 86! Красотаааа.... Ахахахахаахха...вие на умряло и затова пише с едър шрифт. Усеща заколението. Муахахахахаа...

84

оракул на боб

преди 8 месеца

Отдавна е ясно,че немецът няма да смени мерцедеса с кавказки мерцедес - "Запорожец",че да работи оръжия за Украйна както ако той би бил във война.Ще си гледат кефа западняците,е опитали със санкции да смажат Русия,не станало,кво толкова и животът им продължава по-старому и камо ли пък да се бият заради Украйна,че пак мечка да ги гази и да тръгват от 250 марки на човек,както след Втората световна война.Четох някйде,че днес украинците се опитали да превземат Крим,но не дочетох как е свършило.

83

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ ме съмнява че ще открият втори фронт в Сърбия(Косово) съвсем до дувара ни!

82

Другарят Путин

преди 8 месеца

Денацификацията продължава, а шорошпиите вият на умряло!

81

Анонимен

преди 8 месеца

Кравешкото мълчаливо мучене във форума е елексир за душата ми! Няма да си отворя една биричка лиии????

80

Анонимен

преди 8 месеца

На краварите им писна тази игра дето продължи година и половина и зарязаха наркомана. А наркомана на свой ред гледа насранооооо и не може да повярва че му взеха биберончето от устата....залагалката тоест. Муахаххахаа....

79

aZ-ът

преди 8 месеца

Хората не са глупави. Всичко си идва на мястото. ?Рано или късно. Оркрайна никога няма да влезе в НАТО. Оркрайна никога няма да влезе в ЕС (нищо че щели почват преговори). Единственото, което направиха е, че най-голямата по територия държава в света .... добави още територии.