219

Германец

преди 8 месеца

Разбира се, че няма да има последствие. Нищо кой знае какво не се е случило. Това, че патриотарите са толкова тънкокожи, си е за тяхна сметка. А драмата е, че 90% от тях са чалгари. Тотален когнитивен дисонанс...

218

Анонимен

преди 8 месеца

ПатрЕотите от Изхождане, няма ли да се намесите? Нещо сте много тихи по темата.

217

Един Българин

преди 8 месеца

Е какво не е подигравателното? Селска подигравка! Това може да харесва само на кръгъл иди000т

216

Таня

преди 8 месеца

И аз не виждам никаква гавра. Стила не подхожда, но нито текста е преиначен, нито в клипа има нещо нередно. Просто хората имат твърде тесни кутийки и всичко, което не се вписва в представата им трябва да се наказва със смърт. Затова и съм против референдумите. Народа ни е скотски и не разбира от нищо, освен ядене и пиене.

215

Анонимен

преди 8 месеца

И какво му е пошлото? Клипът е съвсем нормален - красотите на България. Песента - кавър като кавър. Будните граждани обаче, поради липса на смислени занимания, са силно възмутени.

214

Анонимен

преди 8 месеца

Не виждам никаква гавра с химна. Момчето е направило кавър - и какво от това? Аман от лиготии. Бирджан ми изглежда доста по-голям патриот от болшинството възмутени будни граждани.

213

Факт

преди 8 месеца

Първият секс на туррчина задължително Е със баща му!!!

212

Елементарно

преди 8 месеца

Игра на думи от хора на съдебната ни система. Все едно певецът пръднал...Сами сме си виновни, че търпим пък недосегаемите ....

211

Чобан Ходжа PhD

преди 8 месеца

По хейтърска и комплексирана нация е само македонската но поне ни бият на футбол. Сигурен съм че този вариант на химна може да промени националната гарнитура и да почнат да побеждават.

210

Факт

преди 8 месеца

Разликата между трима роми и петима турци е само бройката!!!

209

Федерки

преди 8 месеца

Ако беше спечелил световното по шахмат щяхте да се напъвате да искате да го наричате българин.

208

Анонимен

преди 8 месеца

От хомосексуалист толкова...

207

Анонимен

преди 8 месеца

"Тоя примаТТ не го допускайте в София, щото ако го набарам ще му направя главата крива... Ама не просто КРИВА ами трудна за рисуване.... Та понеже знам че пазите *малцинствата* - направете си услуга и не го пускайте в нашия град!!!!" - Вашия град? Кой е вашия град? София ли? Ти ако си кореняк софианец, значи също си от малцинствата. Кореняци българи има под 0.5% всичко друго що е кореняци е от малцинствата.

206

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя пък! Цигaнитee са дошли на Балканите заедно с арменците чак в 9-ти век с цел да плячкосват, а не с Аспарух! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

205

Разбира се

преди 8 месеца

Иначе ще трябва да осъдят и НЕизвратеняка с българското знаме, забито в *** му, заради който съдят Милена.

204

Анонимен

преди 8 месеца

Шш деградацията е евро ценност бе, да го оставяте този смел пионер на мира

203

Анонимен

преди 8 месеца

Дори не разбирам защо се сърдите на този аспарухов българин. Конни народи, нали? Опашка на кон вместо знаме, нали? И супер много от тях се казват Асен, нали?

202

Анонимен

преди 8 месеца

Чудесно! Утре очаквайте някой ре.з*ня.к да се загърне с трибагреника вместо пешкир! Може и герба да му стои отпред или отзад като лого на камион! Щото държава няма и е абдикирала!

201

Елементарно Уотсън

преди 8 месеца

Както е тръгнало и ромите се множат а българите намаляват драстично скоро може и това произведение на изкуството да стане химн.

200

Режеп Тайип Ердоган

преди 8 месеца

Одобрявам това! Ще бъде новият химн на Дунавския Вилает, когато го присъединим към Тюркийие Джумхюриети!