29

Евигрирайте

преди 8 месеца

Дакъто е време от тази съветска ко4ина

28

Анонимен

преди 8 месеца

Искат си Тиквата. При него Държавата беше разграден двор. Едни тът теи богатееха, а всички им плащахме.

27

Анонимен

преди 8 месеца

То и сглобката е полукоалиция, дъртия Боко ни докара пак Хасан, който се точеше да ни прави 1 лв. киловата но го отложиха, ама иначе той не участвал, не само участваш ами ти ги докара пак на власт!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Въглищните "мини" в маришкия басейн не са истински мини, защото въглищата се добиват с огромни багери от повърхността на земята, а не в минни галерии. Така че и тези "миньори", не са миньори, а багеристи! От тези, които се снимат с Про стия им вожд.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Ако си мислите,че синдикатите се издържат от членски внос,много се лъжете.И те като социолозите-който плаща,той поръчва музиката.

24

С торбички под

преди 8 месеца

очите : - ТОЗИ ПИЯНИЦА ЛИ Е ИЛИ С БОЛНИ БЪБРЕЦИ ? Обзалагам се, че е пияница, иначе щеше вместо на протеста да е на хемодиализа ? Искам да кажа, че и пияниците вече протестират в ко4ината, за каква оправия да говорим ?

23

Анонимен

преди 8 месеца

В отпуска или болнични са тия безработни герберастки саботьори на пътищата? Кой им плаща заплатите?

22

Герберунгите са

преди 8 месеца

Се маскирали на миньори

21

ДА ЖИВЕЙ!

преди 8 месеца

Да живее Манолов-най-големият манипулатор!От години е ясно,че това производство е към своя край.И вместо да се вземат мерки,да се използват евр.пари да вървим напред и хората там да са спокойни,здрави и образовани-не!Ние ще седим в 19 в. и ще плащаме прескъпо за невежеството си.Светът върви напред,произвеждат се наночипове,а ние с въглща се занимаваме.Най-най-големите виновници са герберите и синдикатите-12г.са много време и пропуснати възможности.Денков да отстъпи на ББ,Пеевски и да цъфннем!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Стига ни занимахвате с тези чиновници от ГЕРБ, дето се правят на миньори!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Сещате ли се кой плаща на Манолов да буни духовете? Тоя,който от 3 години не е на власт и вече едва издържа.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Тикво, прибери си отрядите. Нормалните хора не можем да отидем на работа

17

Анонимен

преди 8 месеца

Гнусната крадлива и похотлива Тиква пак активира пълначните на Чекмеджето.

16

Анонимен

преди 8 месеца

.... влезнаха в периода на самонадъхването и самовъзбуждането ... Давещият се, комуто подават ръка да го измъкнат и спасят, не спира да повтаря: 'не ща да ме спасиш!, искам и ти да се удавиш'... - ... много "мъдро" - няма що ! ...

15

Анонимен

преди 8 месеца

Кого обслужва Манолов?Тази сутрин стана ясно това,което подозират всички.Цитира нещо,което била казала Теменужка Петкова/знаем я какъв експерт е/,а бившия премиер за него е Киро.Пристрастията му към ГЕРБ са всеизвестни,но сутринта не се усети как ги доказа.Той иска оставка.Нищо друго.Изводите си правете сами.

14

Нане

преди 8 месеца

И ся ко праим... Има ли КПП та или няма... мисирките ко ша кажат... ===)))

13

Анонимен

преди 8 месеца

Мдааа, аз също си мисля, че най-добрия финт в момента е правителството наистина да подаде оставка. И да ги остави да се оправят с намагнитения Пеевски и кандидата за намагнитване Борисов. Да накарат ЕС да направи изключение само за България, да изпълнят всички искания на въглищари, зърнари , ресторантъори , да намалят ДДС-то на всеки ,който протестира , да намалят цената на бензина и т.н. Ще настане такъв хубав живот, ех... ...ще е пълна катастрофа за всички. Затова- внимавай какво си пожелаваш, че да не вземе да се случи.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Така ли?А да видим.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Руските агенти пак ги активираха от МаЦква

10

Анонимен

преди 8 месеца

Добре, правителството се съгласява да не затвори мините. Значи ще ги затвори НАП (за данъчни задължения), Инспекция по труда (за лоши условия на труд), РИОСВ (за замърсяване на околната среда) - винаги могат да си намерят причина. После могат да погнат бачкаторите "по устав" - три закъснения - айде вън. Неуплътняване на работното време, неспазване на правилата за безопасност - все някой ще хванат да пуши или да е без каска. Един по един тихо ще ги разкарат всички.