203

Анонимен

преди 8 месеца

може да произвежда повече на ден от Запада, въпреки санкциите. "Президентът Путин се надява, че политическата подкрепа за Украйна ще продължи да намалява. А подкрепата се руши!", истеризират авторите на статията. Като пример дават Полша, с която все още има спорове за зърно. От самото начало Унгария не подкрепя особено Киев. В Словакия "проруският" политик Фицо спечели изборите и дори в САЩ има заплаха от промяна на курса от подкрепа на Украйна. Все повече държави декларират необходимостта от преговори.

202

Анонимен

преди 8 месеца

Bild панически пише за "големия провал" на Запада в Украйна. Рупорът на германската пропаганда пише в агония, че "всичко е загубено". В Украйна цари отчаяние, ситуацията е критична, на Запад са готови за преговори. "Най-голямата опасност е умората от военния конфликт.В същото време е абсолютно очевидно: ситуацията за Украйна стана не по-малко, а дори по-заплашителна! Контраофанзивата върви по-малко успешно, отколкото биха искали украинците и Западът. Броят на жертвите е изключително голям", пише вестникът. Няма оръжейна подкрепа от Запада в необходимия обем, а Русия може да произвежда повече н

201

Анонимен

преди 8 месеца

Заловен е един от диверсантите, които се опитаха да нападнат Крим. По време на разпит той разкри целите на диверсионна група, която се опита да влезе в Крим през нощта с моторна лодка и три джета. Затворникът заявил, че диверсантите трябвало да правят сценични снимки и видео на фона на украинското знаме, което носели със себе си. По-рано МО съобщи, че е спряло опит за проникване в Крим на десантна група на киевският наркокартел на път към нос Тарханкут.

200

Ха-ха

преди 8 месеца

Ново 5!Зеления говори за недопускане на падане на Харков!? Алоу, нали щяха да превземат Крим, к'во стана?

199

Анонимен

преди 8 месеца

Преди минути в руските телеграм канали излезе видео с пленен кафяв елф от снощния неуспешен опит за "десант" в Крим. Тръгнали 16 грухчовци с един катер и четири джета да забиват пряпор в Крим. Заловения елф си е чист анаболен бройлер, блъскането във фитнеса не му е помогнало. Барабар с джета и американските автомати го сгащили. А колко са нахранили рибите не се знае. Клоуни.

198

Анонимен

преди 8 месеца

Ух! Руски ДРГ редовно шетат из Харковска и Сумска области. Преди две-три седмици изкезе клип, доста брутален, за работата на разведките. Класиката е нарешетване на автомобил с кафеви елфи, после труповете се извлачват навън, контролен откос и следва ровичкане сред кости и мозък за документи, карти, телефони...

197

Хххх

преди 8 месеца

Васи в тая Украйна няма дори и един с топки който да пререже гърлото на тоя наркоман преди да е затрил тотално цяла Украйна...дори нацитата в Третия Райх имаха топки и се опитаха да взривят Хитлер...

196

Хххх

преди 8 месеца

До 239А какво става когато Зеленски влезе в един бар...нищо просто още един наркоман повече..

195

Истината

преди 8 месеца

Вижте в Ю туб - как ги бият и влачат (младите мъже) Трагедията е пълна за Укристан-- бойни стратези казват че тези новобранци като ги пуснат на фронта след 4 часа не са живи-- Определени отряди обикалят навсякъде -по села градове магазини дворове -и който набарат -заминава посока на фронта--дори гледах клип на мъж на 60г който за да си купи хляб се качва в индвалидна количка до магазина - Имаше клип на един наркоман-искаха да го пращат от улицата директно фронта- едвам избягаха-летяха камъни))

194

Гай Баньо

преди 8 месеца

Какъв Харков бе зельо? Тя скоро цяла усраина ще се предава!

193

Анонимен

преди 8 месеца

Какво предаване на Харков? Нали щяха да освобождават Крим! Нали побеждаваха? Сега Харков не трябвало да се предава! Само ни лъжат по медиите! Украйна губи войната! Тагарев също губи войната! Плевнята и той!

192

Анонимен

преди 8 месеца

За да спечели войната срещу Русия, Украйна трябва да мобилизира 3 милиона души. С такова предложение за масова утилизация на украинци направи изданието Welt. Населението на Украйна надхвърля 30 милиона, така че общата численост на въоръжените сили на Украйна може да достигне 3 милиона, изчислиха "мъдреците". Според тях с такава численост Украйна може да победи и да освободи територията си по старомодният начин.

191

САЩ

преди 8 месеца

Казаха ме има пари до два месеца! Нови помощи не са гласувати! До тука беше!

190

До 252

преди 8 месеца

Те САЩ вече решиха че е време войнатада приключи! Сената спря финансите на Зеленски! Как ще продължава да воюва без пари? С нашите левчета далече няма са стигне!

189

Хе хе

преди 8 месеца

Украйна Загуби в момента, в който Пан Зеленский реши, че ще се бие. Въпросът е Какво ще Загуби Украйна след края на бойните действия. Зеленский твърдо Не желае да преговаря. Това означава, че когато САЩ решат, че и е време на Войната да приключи, Зе ще бъде сменен, с някой готов да преговаря. Тогава всички ще се обършат със Зе и ще го обвинят за стотиците хиляди черни забрадки, когато обяват реалните загуби на ВСУ.

188

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам защо ми слагате минуси. Зеленски като в евреин милее ли за украинците. Не милее. Това искам да ви кажа по долу но не чувате. То вълка козината си мени нрава си не мени факт...

187

Анонимен

преди 8 месеца

Мда, "побеждават", и затова сега вече (по идея на новия си министър) ще мобилизират от 16 годишни деца, до 70 годишни старци. Лудите, спинозните, туберкулозните и т. нт. вече отдавна ги мобилизират, но по идея на предишният им министър. Ама иначе "побеждават" де... И ВСУ- то трепе руснаците наред, и "агресорите понасят много големи загуби" в интернет и по украинските медии. Не казват, как киевската община гласува парцели за нови военни гробища, ама иначе "побеждават по всички фронтове". Честито!

186

Анонимен

преди 8 месеца

Е как така да се "предава"??? Нали хохалите побеждават? Нали вече разбиха руските отбранителни линии? Нали вече крим е под техен огневи контрол???

185

Христо Христов

преди 8 месеца

Важно е мобилизацията да обхване ВСИЧКИ млади в западна Украйна. Също както беше обхванала масово хората в източна Украйна отпреди началото на операцията.

184

Анонимен

преди 8 месеца

Посолството и НПО не се излагайте със трролове абсолютно неграмотни и не умни направо глупави.