44

Анонимен

преди 8 месеца

До турчин Защо да ни е срам. Турците трябва да бъдат мачкани във всеки един момент, защото иначе надигат глава и почват да правят мизерии. Няма човек на света който на света който да в имал работа с тях и да не ги ненавижда. Направиха Германия на клoaka.

43

Турчин

преди 8 месеца

Българинът, по ръцете на когото все още има турска кръв от 1968-89 години,българинът в стомаха и къщите на които все още има от ограбеното турско имущество от 1989 година. Българинът, който изгони 350.000 турци с едни бохчи, без пукнат грош, ограби спестяванията, животните,труда, чкъщите и покъщнината им рони крокодилски сълзи за арменците, които, през 1991-94 извършиха геноцид над адербайджанците, окупираха 25% азербайджанска територия, избиха 150.000, 4000 безследно изчезнали. Не ви е срам

42

Анонимен

преди 8 месеца

Малко им бяха земетресенията на турчетата. Но всичко се връща на тоя свят

41

Анонимен

преди 8 месеца

До 42 Проклетите сте вие. Единствената ви цел в живота е да бъдете па-pa-зити и дамо гледате как да прецакате някого. Нагли, тъъъъпи и подмолни до безобразие

40

До Бай Тошо( пъдаря)

преди 8 месеца

Да хората, за които говориш сринаха малката ти държавичка за точно 20 дена без оръжие с вяра,решителност. Въоръжените до зъби войничета припадаха, напикаваха се усираха се по площадите...Твоето проклето племе тикна в Белене, Пазарджик, Бобов дол и Стара Загора хиляди турци,уби невинни старци,жени и деца но не успя да сломи волята на Великия турски народ.Просто се научихме много добре от вас.Както азербайджанците се научиха от арменците през 1991-94г.Рано е да се радваш...Идем, помисли си.

39

Евала

преди 8 месеца

Лавров е еременец, що не се обажда в помощ на сънародниците си?

38

До тошко чобанина

преди 8 месеца

И вашият ред ще дойде,не се притеснявай! Пиете си ракията и чакате някой друг да ви свьрши работата,но вече няма балами! С перце сте ни галели...Да,бе -в Белене и другите затвори на бг!Опропастихте живота на най мирните и трудолюбиви хора на страната!Сега се заехте македонците да ги правите бьлгари!Ама има бог и той вече ви наказва ежедневно! Виж мизерията около себе си!Много скоро няма да ви има,ще изчезнете завинаги за да си поеме спокойно дьх майката Природа! Дано да е по скоро!Амииин!!!!!@

37

Анонимен

преди 8 месеца

Все още е така...Принцовите острови са техни,сьс свещ да тьрсиш беден арменец едва ли ще откриеш.Дьржавата затваря очи единствено на стотиците хиляди нелегални работници от Армения и техниче деца усещаи в турските училища.Свободно си практикуват религията и нито един от тях не може да се оплаче за някакьв натиск от страна на дьржавата!Ама те пакще намерят нещо да са недоволни!Свободни са да се изселят вЩатите,но те не го правят,защото такива лесни пари като в Т-ция там,в Щатите или Европа-нанай!

36

Бай Тошо

преди 8 месеца

Ето това са бежанци! Нашите порезани дьонмета се влачиха към Азия с месеци и докато стигнат половината се върнаха ! С перце ги галехме и пак ревяха жените потурчени !

35

Истината

преди 8 месеца

Имаше специален ферман на Султана,в който се подчертаваше предимството и облагите на арменците пред другите християни! Лекари,тьрговци,посланици,депутати в Меджлиса,тьнки занаяти...бяха каймака на Империята!Ама искаха повече и повече!Не воюваха в армията и използваха това да избият мирното турско население,докато турците се бият с окупаторите-французи,италианци,англичани,гьрци,руснаци и т.н.Но...си получиха заслуженото!Турчина не прощава на предателите!

34

До Осман

преди 8 месеца

Не стига,че за 30г.нито един пирон не забиха ами и опустошиха,опожариха и бараките,в които бяха се подслонили!Отделно и дьрветата в градината и околността!Заеха много добре,че са на чужда земя и че някой ден ще ги накарат да я напуснат!Ако бяха убедени,че е тяхна и ако ООН ги подкрепяше братовчедите им от Щатите да са ги отрупали с пари.Сега марш в Ереван на площада да се рьфате помежду си като ***!Стотици години използваха Османската империя и накрая забиха нож в гьрба на доброжелателните тур

33

Нифниф

преди 8 месеца

До АнонименСССР създаде Нагорно -Карабахската Автономна област.Демократичен Азърбайджан я уничтожи.А световната американска демокрация довърши Република Арцах/Нагорни Карабах/.Така че СССР не е виновен.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Победихме руските слуги от Армения, нашият евроатлантически партньор Азербаайджан ни дава евтин газ, за да заменим руския газ.

31

ОСМАН

преди 8 месеца

В нагорни карабах ,никога не са живели арменци.от 1000 години е турска земя.ВЕЛИКА СЕЛЧУКСКА ИМПЕРИЯ,АЛПАСЛАН И Т.Н.ЩОМ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ КАТО БЕЛИ ХОРА,МИЗЕРИЯТА Е ТАМ В АРМЕНИЯ...ПОНЕ БЕЗ ТЯХ АЗЕРИТЕ ЩЕ СИ ПОДРЕДЯТ ДЪРЖАВАТА.ОТ 30 ГОДИНИ ЕДИН ПИРОН НЕ СА ЗАБИЛИ АРМЕНЦИТЕ ТАМ ..САМО ПЕХОТНИ МИНИ И МИЗЕРИЯ И НЯКОЛКО СКАПАНИ ЦЪРКВИ....

30

Анонимен

преди 8 месеца

Защо да жалиме сърбите?Преди балканската война половината Косово е населено с българи! Къде са? Западните покрайнини десетки хиляди българи! Какво направиха сърбите с тях?

29

Europa Christiana

преди 8 месеца

Поредната християнска земя изоставена от запада, и унищожена и изклана от най-миролюбивата религия - ИСЛЯМА.

28

Слава на Америкам

преди 8 месеца

Да си го пожелаем и на нас -50 българи в Кърджали и Делиормана .Ердоган мачкай

27

Анонимен

преди 8 месеца

До квот почукало Че какво общо има НАТО? Или както винаги просто да си напишеш дежурната безсмислена реплика?

26

Анонимен

преди 8 месеца

Където се намеси ссср, това става- обезлюдяване, геноцид.

25

квот почукало

преди 8 месеца

Искахте нато, краваристан и есср, ето ви нато краваристан и есср!