33

Нали бяха

преди 11 месеца

Терористи??

32

Анонимен

преди 11 месеца

А кой е питал гелосаната cмeшкa за мнение?

31

Шарлатанит

преди 11 месеца

Продавач на коли втора употреба!

30

Кой е

преди 11 месеца

Тоя??

29

Анонимен

преди 11 месеца

Просто Киро се разкарай.

28

тстк

преди 11 месеца

киро вземай си татко ти и къш в канада

27

Трончо

преди 11 месеца

Бутнете правителството, за да има за какво да ,,РИВЕТЕ" после. Всички си мислят, че смяната на правителството ще ни избави от всички беди. Много къса памет има българина. Три четири месеца и ,,Краля умря - да живее краля".

26

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Другарят Кирил Петков иска всички да му " играят по свирката " . Не стига , че след 9-ти Септември 1944 година без съд и причина са били убивани , репресирани , изнудвани и преследвани хиляди невинни бедни хора но и сега в днешно време продължават с репресиите , изнудванията и заплахите към най-уязвимите бедни , безработни и хора с нулеви доходи от български произход . Това не са пенсионери. Поради тези причини продължителите - " децата на социализма " в ролята на партийни другари не са желани.

25

Кирчо

преди 11 месеца

Никога герб и пеевски помните лиХа ха - нищо не изнасяме за украйна

24

Ха ха

преди 11 месеца

Кирчо разчита да измами и миньорите и работниците с празни обещания като нас, неговите избиратели

23

Лудия Шапкар

преди 11 месеца

Иииzrод!

22

Анонимен

преди 11 месеца

"Разговорът трябвало да е с кабинета, а не с партиите"...............Искаше да каже с "некабинета".

21

Първо,без всякакъв

преди 11 месеца

диалог,се взема от шайката на харвардските тарикати решение за закриване на ТЕЦовете на въглища и на въгледобива.Въобще не им е пукало какви човешки съдби стоят зад тези отрасли,за тях е било важно да се покажат пред господарите си какви решителни управници са.Натопили са ни яко в ла*ната,обвързали са нещата с фирми от техния кръг,които да се пръкнат върху руините,проява на висша управленска корупция,а сега лъжат нагло,че нещата не били такива.Оставка и съд за тези отвратителни мошеници.

20

Професора

преди 11 месеца

Този гелосан черав защо не е в дрънголника ? Дипломата му е менте за 600 $ и продължава да си прави *** с народа и държавата !

19

Харвард

преди 11 месеца

Най-продажните от всички до сега! Няма по *** клоуни, най-добре е час по скоро да изчезнат!

18

Доктора

преди 11 месеца

Този невнятник въобще мисли ли когато се изцепва за щяло и нещяло ??? По-объркан човече ( пардон, хомункулус) не сме имали по върховете на държавата !!! Защо го ърпим още тоя холгъзник да замърсява държавността ??? ЗАЩО ? Той е абсолютна нула ! Даже 2 нули !

17

До Анонимен 12

преди 11 месеца

Абе, какво са ти криви хората, те нямат претенции за професори и академици, искат си работата. Не можели една дума да кажат, той Денков и другите управници не могат нищо конкретно да кажат, на теб хората ти криви. Повтаря Денков само план, та план, че и се оказва, че тоя план е правен не от правителството, а от някакви консултантски организации, което, ако е вярно, си е направо скандално. Некадърно правителство.

16

гост

преди 11 месеца

Или ще слушкате Киртак Керча Кирташки и Кокорча Просташки и Дянкоглу Педа лски или автоматически ставате на те рористи.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Времето на мега лъжците и крадците изтече, сега е време за оставка и да си ходят на островите ... да не ги застигне народната любов!

14

Анонимен

преди 11 месеца

Киро, Киро, само ти дай да си в центъра на вниманието. Върви води диалог с некоалиционния си партньор Борисов, че ти е ядосан и няма да ти мине предложението за службите. Там не можеш да се оправиш, втасал се при енергетиците. Щот, сте все пенкилери в това правителство, затова всимчко е на каша.