116

Анонимен

преди 7 месеца

До 124. Трябва атомна централа ама няма да я построят защото къде ще си продава електроенергията Турция.

115

Радослав

преди 7 месеца

До 137: а както се вижда Бойко Бей обещава пари от бюджета все едно са му личните джобни, без да се интересува от бюджет, парламент или каквото и да е. Да протестираха и да искат правителство да падне защото е нелигитимно заради мижавите проценти които некоалицията събра на изборите ще ги разбера, да протестират защото се чувстват излъгани защото изпраха Борисов ще ги разбера, но да протестират за нещо прието преди години е абсурд!

114

Радослав

преди 7 месеца

До 136: а ти как виждаш Кирчо и Кокорчо да приемат нещо без благословията на Бойко Бей, все пак дъртият комунист Борисов разписа Зелената сделка! Да протестират пред къщата на дъртия комунист, да го изкарат като Чаушеску, но не, те са негови слуги пратени да гарантират, че нещата ще станат както са решени в зайчарника и в сарая на Доган! Къде бяха тези протестиращи когато Герб разписа, че България е съгласна със закриването на тецовете?

113

Анонимен

преди 7 месеца

Издигнете барикади от камъни, дървета и гуми и ги запалете. Запасете се с вода и храна, организирайте 24 часови дежурства. Създадете надежда организация от информатори и свързочници, които да наблюдават движенията на жандармерията и полицията.Не се предавайте, ще ви подкрепим на живо!

112

та така

преди 7 месеца

е като не искат им остава онова със супата !

111

Анонимен

преди 7 месеца

То с Доби няма за какво да се говори. Той е точно никой. Да ходят да врънкат на Петков. Той бърка кофата с ла йн атаааа

110

Анонимен

преди 7 месеца

Такъв срам като Денков.... удари в земята Костов, царя, Станишев и Боко. Дори Плевнелиев изглежда като истински политик спрямо този циркаджия. По-зле няма на къде да е освен да ни вкарат във войната, което явно желаят.

109

Анонимен

преди 7 месеца

Такъв негодник не беше дори и Борисов.

108

Итън Хънт от ПП ДБ

преди 7 месеца

127 Ти си от първите туристи които ще посетят Русия и ще поостанат там на хубавото

107

Радослав

преди 7 месеца

До 123: и понеже не им стига скъпият ток и гарантираният рекет от Топлофикация + субсидии, дай сега и европомощи да им се раздават! Нали изнасят, нали свръхпечалби и незнам си какво още, значи имат пари да си сменят технологията на работа и да се откажат от въглища! Да за всеки наркоман абстиненцията е труден период, но ще трябва да го преживеят! Да протестират пред началниците си защо не са влагали години на печалби в нови технологии, а в джакузита като Ваньо топлото!

106

Трябва да влезем

преди 7 месеца

В Шенген и като между Белгия и Нидерландия Границата да е едни кръстчета нарисувани с бяла боя

105

Радослав

преди 7 месеца

До 117: при положение, че производството през Юли тази година 25% е от въглища, то просто няма да изнасяме и салдото ще ти е ок! Просто докато стане време да се спрат изцяло ТЕЦ-овете трябва да имаме 2 нови блока на АЕЦ Козлодуй и даже пак ще изнасяме ток! Голям рев за древна технология при наличието на ядрена енергетика! АЕЦ трябва!

104

Итън Хънт от ПП ДБ

преди 7 месеца

121 По това се определя кога една държава е помярска като наща правят хляб с фураж за животни а изнасят по качественна пшеница за продан така и с тока товарят ни с сметките червените ДС милионери

103

нафърфорий

преди 7 месеца

Докато не унищожиат държавата си българите няма да се вразумят!!!! Защо казвам българите??? Защото българите са тези, които делегират Власта в държавата на най-отявлените Предатели, Продажници, Корупционери, Олигарси в тясно сътрудничество с родната ни Мафия!!! Едно ще ви кажа, не всички държави на Балканите ще ги има след 25 години!

102

Радослав

преди 7 месеца

До 117: ти можеш ли да четеш с разбиране или ще си повтаряш една и съща лъжа? Да изнасяме ток, евтиният от АЕЦ-а и потребяваме скъпият от ТЕЦ-овете! Защото е непродаваем извън България. Колкото до износ на въглища: ако ставаха за нещо щяхме да ги изнасяме и да внасяме по евтини които да ползваме, както става със зърното и всичко по качествено което България произвежда. Изнасяме качественото защото можем да му вземем Х, внасяме *** защото струва У и разликата отива в нечий джоб!

101

Време е!

преди 7 месеца

Хора, ако ще се протестира, сега е моментът! Тия в парламента скоро излизат във ваканция и ще викаме на празните сгради! Ваканция за изборите, защото много депутати били кандидати за кмет... те изборите за парламент бяха през април - преди 4 месеца са искали да са депутати, сега искат да са кметове... правете си изводите какво всъщност искат! И мислят, че никой не вижда и Българите са глупави! Просто има медийно затъмнение и всеки е готов да излезе, но мисли, че е сам, а НЕ Е! Кажете кога само!

100

Анонимен

преди 7 месеца

Синдикати: Ако бъдат затворени тези ТЕЦ-ове, държавната енергийна система просто ще се разпадне и ние няма да има и откъде да го внесем този ток, защото технически не е възможно" - светло бъдеще за Бг.:))

99

Не им обяснявайте

преди 7 месеца

Тук има няколко тр*ла (или един от няколко места)! Не им се връзвайте! Това им е работата. Интелигентен човек, който просто има различно мнение, си личи - той не използва обиди, дава логични доводи. Тр*ловете си личат-ползват опорки, говорят глупости, обиждат (когато нямаш доводи...), правят се, че не четат, повтарят като демагози едни и същи неща, използват трикове да предизвикват коментари да се изместват и крият читавите такива. Трябва да разпространяваме кога има протест и да излезем всички!

98

До Радослав

преди 7 месеца

До Радослав - ти му говориш, че ТОК изнасяме, той ти вика "не изнасяме ВЪГЛИЩА" - човече, усети се и почни да четеш! Не си Гюбелс да повтаряш лъжа и тя да стане истина. Няма смисъл, ставаш за смях, казвам го човешки, ако приемем, че просто имаш различно мнение. По ОФИЦИАЛНИ данни сме ТРЕТИЯТ НАЙ-ГОЛЯМ ИЗНОСИТЕЛ НА ТОК! ПОГЛЕДНИ енергийния микс от какво се формира и сметни какво става, ако закрием тецовете (защото алтернативна технология за нашите ширини още няма)! Искаш да сме ВНОСИТЕЛ ли?

97

Анонимен

преди 7 месеца

Изметете сглобката