90

ХоХо

преди 8 месеца

Изпращаме плановете в Брюксел. Нашата цел бе парите да сригнат до нашите фирми ! Чакайте да ви изпратим и оставките си. Мисията ни свърши , а вас ( енергетици и иминьори ) кучета ви яли !

89

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 102 "щот с гласуване си стигнал видимо далеч :)))" Пробвано ли е в демокрацията с 99% гласували да се види какъв ще е резултата? Пробвано ли е с референдуми, чрез пряка демокрация да се види какъв ще е резултата? Докато не е пробвано никога нищо не се знае. Така че въпросът ти си остава само риторичен и въпросът е не да се стигне далеч, а да се стигне някъде, където е народът, а не Ty/\yпuTe от партиите.

88

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка долни същества такива

87

ИСТОРИЯ

преди 8 месеца

Не вярвам на плана за ПВУ на Денков . Той не е още одобрен от Пеевски .

86

Анонимен

преди 8 месеца

Какво ли не прави сглобката за един милиард повече! Не ги интересува нито народ, нито поминък, нито бъдещето на държавата ни без независим и силен отрасъл, като енергетиката. Напротив унищожавай, унищожавай, докато на тази земя не остане нито един свободен човек, а останат само безмълвните и бездушни роби. Кои са робите? Това са онези 60% които не гласуват и нямат изобщо никакво отношение към държавата си, народа си и Родината си. Накрая няма да останат тези 60% на тази територия, а само трима: Ty/\yпa от гроб, Ty/\yпa от ДПС и посланика на САЩ с военните бази.

85

КОНСТАНТИНОВ

преди 8 месеца

ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО,А МАРИОНЕТКИ НА С.А.Щ. И Е.С. СЪД И ДОЖИБОТЕН ЗАТВОР ЗА ВАС НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

84

Анонимен

преди 8 месеца

"А тези планове кой ги е съчинявал ? Колко специалисти са питали ?" - Не колко, а кои! И нека ти кажа - зависими и подбрани.

83

Анонимен

преди 8 месеца

До 88 - How about ... No! HELL NO!

82

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка на слугинското на САЩ правителство. ТЕЦ овете не са на загуба, защото ние в монета изнасяме ток!

81

Цв

преди 8 месеца

Докога ще търпим тая *** в политиката? Докога тия самозвани крадци ще пълнят гуши и сметки с нашите пари? Тая мишка първа ще яде дървото, за Делянчо бая голям размер трябва да се измисли, а и за ***. *** ненаядени!

80

Анонимен

преди 8 месеца

До 89 - Интересуваме се, просто медията или е сшяпа или някой им казва, да не гледат и пишат.

79

Анонимен

преди 8 месеца

В началото на година взеха 1.5 млрд шева от ТЕЦ-овете. Това бе ГОДИШНАТА печалба, след като ги оставиха да работят на макс и да изкарват ток по 8 стотинки (питайте разоределитешите, зщаонвие плащате по 25/стотинки). Но сега ще оставят 15000 души без работа, ще застрашат доходите още на 90000, ще обезлюдят ОЩЕ един регион в България, ще останем на 40% от свгашният си енергиен капацитет и защо? За да може дъщерите на Киро и компания, да се возят в Бентли?

78

Анонимен

преди 8 месеца

А защо никой не казва колко ще директните и индиректни загуби ако затворим мините и колко други предприятия ще се затворят които в момента работят с мините Ами само намилат колко ще ни отпусне ЕС....

77

ДОНБАС, РУСИЯ...

преди 8 месеца

ПУТИН СПЕШНО ТЪРСИ МИНЬОРИ ОТ БЪЛГАРИЯ... КОСТЯ ДА ОРГАНИЗИРА КЕРВАНА И КЪМ ДОНБАС - ЧАКАТ ВИ С ЦВЕТЯ И РОЗИ.... И ТОРБИ С РУБЛИ.....

76

До 69

преди 8 месеца

Те от клетви не се плашат уважаеми!

75

ДЕПУТИНИЗАЦИЯ НА БГ

преди 8 месеца

НЕЗАБАВНА... С 200...!!!

74

999

преди 8 месеца

Уверенията на премиера не са достатъчни.Да се обнародва в Държавен вестник текста на документа изпратен в Брюксел.От този документ зависи съдбата на част от българската енергетика и на хората,заети в нея.

73

Въпросчо

преди 8 месеца

А тези планове кой ги е съчинявал ? Колко специалисти са питали ? Защо не са питали най-компетентните - самите производители ??? Докога *** чиновници , с начално образование ще управляват държавата България ??? Докога ???

72

Нещата

преди 8 месеца

Са приключили - миньорите да се не абат.

71

Заралия до 76

преди 8 месеца

За стотен път ти обяснявам. Махни въглеродния данък за тецовете и приеилегии за веитата.