16

Анонимен

преди 7 месеца

Това лице защо е толкова пRоtивно?

15

Добре де

преди 7 месеца

Съгласен съм че ГЕРБ вкараха във властта измамници и крадци, но като гледам кандидатите на т.нар. опозиция, ами те смешни карикатури! Е, как да гласувам? Това са пародия, няма да ме разубедите!

14

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 14-знаем че си хомо

13

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 12. Друг път не-андерталец. Едва е стигнал развитието на ранните xoмo.

12

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 1. Опулен, много рано си се отказал да си блъскаш плюсчета бе ква е тая работа само 10 плюса ?

11

Анонимен

преди 7 месеца

До В Шенген нещат такива НЕ АНДЕРТАЛЦИ като теб!!!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Стига плещихте глупости бе. Мине се не мине ие излезне некой "експерт" да обясни, че имало нещо си прозорец, врата, процеп за нещо за което сме блокирани перманентно. Единствения реален въпрос е по колко се плаща за интервю с "експерт" понеже бърборенията му нямат никаква полза.

9

В Шенген нещат

преди 7 месеца

Плебеиоминьопи русо роби и комунисто зърнари

8

Добре, че се Блъскат

преди 7 месеца

Не разбирам защо нашите се правят на ударени по темата? Шенген означава зона за свободно придвижване. Т.е. на нашия хал както гоним и ловим мигранти чак на кръговото на Драгалевци (и то ако катастрофират), така да ги гонят чак в Холандия и Австрия. Защото границата с Турция явно се преминава доста лесно, при правилните контакти и суми. Нашите да видят защо бусовете стигат безпрепятствено до фантастикото на Драгалевци първо. Тогава да мечтаят за Шенген.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Закрийте всичко за да угодите на Урсула,а нас кучета ни яли.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Илханчо,всичко Мара втасала,само за Шенген и еврозоната си дрънкате.Важното е вие да сте на софрата.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Докато България е залята на ден със стотици мигранти, които катастрофират натъпкани в бусове, камиони и колабират или почиват от нечовешки условия по време на незаконния им транспорт - Шенген ще бъде мираж. С тези мигранти не се знае колко спящи терористични клетки преминават, а след отваряне на границите за свободно преминаване ще се засили в пъти трафика им.

4

Анонимен

преди 7 месеца

И този ратай на глобалистите се обади.За какво сте изпратени там,за да си устроите животите,а не за да браните интересите на България ,като закриете всичко,което ни прави независими?!

3

Алекс

преди 7 месеца

"Със сигурност има прозорец за Шенген,не знам дали ще е декември".Тате ще ми купи колело,ама друг път.

2

Какво свършихте?

преди 7 месеца

Какво правят нашите евродепутати, изпратени там да защитават националния интерес? Взимат по 15 хил евро заплати, антуражи, в които са сложили още десетина калинки всеки и кафета и цигари. Не виждам никакъв резултат от тяхната работа. В нормалните компании след такива провали се уволняват хора. Разбира се, безоки индивиди като Андрей Слабаков, Джамбазки и всички останали, няма да предадат софрата без бой.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Докато във властта има живи, продажни русофили като Фигуранта, Нинова и Копейкин, България ще гледа Шенген през крив макарон.