75

Анонимен

преди 8 месеца

Какво мляко искате? Комунистите ограбиха мандрите и вече няма мляко.

74

Активист

преди 8 месеца

Аз купувам млечни продукти само от другаря Путин и съм много доволен.

73

Анонимен

преди 8 месеца

сложа сирене върху филийка хляб на еърфраейера и то се разтича,палмови мазнини и калциев хлорид и желатин.

72

БАБХ Е ЕДНА....

преди 8 месеца

..ИЗЛИШНА И ПРЕСТЪПНА ИНСТАНЦИЯ---КОЯТО САМО МАРКИРА ДЕЙНОСТ И ПЪЛНИ ГУШАТА НА ЧИНОВНИЧЕСКАТА АРМИЯ !/2-3-лаборатории и 10-15 -служители за столицата с по-строго законодателство---ЩЕ СА ДАЛЕЧ ПО-ЕФЕКТИВНИ

71

Галин Костов

преди 8 месеца

Никога не съм купувал ментаците на Маджаров и Саяна. Впрочем по един път съм купувал от едното и от другото и повече не. Бие на палма и сухо мляко. Отврат. Същото се отнася и за Верея. Кравето масло на Саяна е произведено в Германия и препакетирано. Пише си на опаковката произход ЕС. В търговската мрежа върви по-скъпо от немските масла. Никакъв смисъл няма да се купува. От българските производители купувам основно продукти на малки млекопроизводители-Земенея, Млечен рай, Лесидрен...

70

Анонимен

преди 8 месеца

Ядеме отро!Затваряне и жестоки санкции за мошениците.Бойкот на "продукцията"им, която на всичкото отгоре е и най-скъпа на пазара.

69

Анонимен

преди 8 месеца

Сега ако народонаселението е нормално няма повече да купува каквито и да е продукти от тия фирми та да се сринат тия мошеници. Обаче подозирам, че сигналите да дошли от конкуренцията или някой ги е "самосезирал" проверяващите по аналогични причини. А иначе конкуренцията произвежда със същия подход да не се лъжем. Ако не и по-зле.

68

Анонимен

преди 8 месеца

А в кравето мляко открито ли е наличие на мляко ?

67

Анонимен

преди 8 месеца

Да направят по-задълбочен анализ на съставките. Със сигурност вътре има и ароматизираща съставка, която да имитира овче мляко. Отдавна е известно, че същото се прави и с козето сирене, което всъщност е краве мляко с изкуствен аромат

66

В ЕС....

преди 8 месеца

...НЯМА ТАКИВА ОРГАНИЗАЦИИ , КАТО БАБХ!ТАМ ИМА САМО КОНТРОЛНИЛАБОРАТОРИИ И ВНЕЗАПНИ ПРОВЕРКИ НА ПРОДУКЦИЯТА СЪС ЖЕСТОКИ САНКЦИИ!

65

Анонимен

преди 8 месеца

БАБХ за нищо не стават! Само по турските региони. Всичко там е ДПС.

64

СИРЕНЕТО МУХЛЯСВА...

преди 8 месеца

..защото е пълно с всякакви бактерии на "незрялото сирене" и процеса на зреене не е завършен!!!ВЪТРЕ ИМА И ГНИЛОСТНИ БАКТЕРИИ, КОИТО СА ВРЕДНИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И СТОМАХ!

63

Анонимен

преди 8 месеца

Явно само тези двете фирми не са си платили на КЗК. Никой от родните производители не ползва натурално мляко за млечните си продукти. Крайно време е да се направи една голям чистка при родните производители от хранителната индустрия, а след това да ги започват здравеопазване, банки, мобилни оператори за картел...

62

Анонимен

преди 8 месеца

Преди 23-25 години ходих на петолъчката на Рилксите езера, до х. Иван Вазов. там имаше един овчар с 300 овеце. Бай Иван. Купих си свежо сирене, даде ми го направо от кацата. Каза ми - моето момче, тука преди 15-тина години в района имаше 300 000 овце. сега съм само аз! 1000 пъти по-малко. Смятайте!

61

СМЕХ....

преди 8 месеца

СУХОТО МЛЯКО Е ОТ ТУРЦИЯ!!!!

60

Анонимен

преди 8 месеца

и 2те фирми работят с палмово масло и сухо мляко от Украйна.какво овче сирене...

59

Тото

преди 8 месеца

Вие крави, овце пък и биволи , кога за последно сте виждали , та очаквате в сиренето мляко да има :))))

58

Анонимен

преди 8 месеца

Купувам няколко пъти кашкавал Сеяна на някакви уж добри промоции. От магазина, директно в хладилника. След няколко седмици, вадя питата от хладилника и там леш - мухлясало, както си е опаковано. Гледам срока на годност - напълно годно. Хладилника ми е висок клас и определено проблема не е в него. Дали пък от Сеяна не ни пробутват продукти през разваляне, но пък хубаво препакетирани с дълъг срок на годност? Това ми се случва за 3ти път и все със Сеяна. Е, трети и последен.

57

Асан

преди 8 месеца

Давай помията ...пак ще я ядът ! Хем помия хем скъпа помия :) Булгаристанеца не си поплюва ! Ефтинийски фураж от Украйна за прасетата и готово после пари за лекарства ама това е донорството !

56

Анонимен

преди 8 месеца

БДС--- ОТДАВНА НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО!ВСЯКА МАНДРА СИ РАБОТИ СЪС СОБСТВЕНА ТЕХНОЛОГИЧНА ДОКУМЕНТАЦИЯ, КОЯТО САМА СИ ИЗБИРА И УТВЪРЖДАВА!!!