94

Сандо

преди 8 месеца

истината е обратната, Армения се отказа от Русия и Нагорни Карабах отиде в небитиео. Надявам се точи сигнал да се чете правилно от нашите политици, защото ние може да сме следващите които ще се разделим с територии - черноморието примерно

93

Анонимен

преди 8 месеца

Русия може да гледа и да се учи как се прави. Техните планове бяха същите в Украйна със светкавична офанзива ама явно нещо им куца.

92

Анонимен

преди 8 месеца

Ами истината е че Русия вече не е велика сила (затънаха до уши в Украйна и никъде другаде не могат да реагират) , Азерите видяха слабост и се възползваха .

91

Анонимен

преди 8 месеца

АРМЕНСКИ КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ЛИЦЕМЕРНИ

90

До Бисмарк

преди 8 месеца

Тоест - България трябва да се притеснява за Територията си ?

89

Бисмарк

преди 8 месеца

Има неща, които са много традиционни за Руската империя - например договорите с нея не струват хартията на която са написи. Русия, която имаше цялото влияние на света върху постсъветсткото пространство и продаждни западни политици, реши да отврати всички заради комплексите за малоценност на настоящия си кръвожаден цар. Всеки ще си плати за наивитета да разчита на думите на Русия.

88

ОСМАН

преди 8 месеца

ТУКА МНОГО РАЗБИРАЧИ ....РУСИЯ БИЛА ПРЕДАЛА АРМЕНЦИТЕ И Т.НН.ВЪПРОС НА ВРЕМЕ БЕШЕ...НЕ РУСКИЙ МИР....А ТУРСКИ СВЯТ Е СВЕТЪТ НА 21 ВЕК..ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. .СЛЕД РАЗПАДА НА РУСКИЯ МИР..ИДВА ВЕЛИКИЯ ТУРАН..ТОВА СА САМО ПРЕДРОДИЛНИТЕ БОЛКИ.....

87

Анонимен

преди 8 месеца

Ноормално е русия да се откаже от арменя. Всичко е бизнес. Защото азерите препродават руския газ на Европа, а ние българите се радваме,че внасяме азерски газ.

86

Грозната истина

преди 8 месеца

Аре пак САЩ и запада виновни. Как все така става. Значи Армения и Русия са членове на ОДКС , според който Русия е длъжна да защити Армения. САЩ и запада нямат такива ангажименти към страни от ОДКС. Много е просто - миналата година когато азерите нападнаха Карабах, руснаците се направиха на ощипани моми, щото вече нито имат армия нито оръжия и ако миритворците им се бяха намисили щяха да ядат толко бой, че Украйна да им се види като пионерски лагер.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Това е някаква шизофренична наглост - все едно след кримската война Великобритания и Франция да бяха казали че Русия се отказала да освобождава България. И интересно че има *** къде се връзват на тая пропаганда

84

Отговор

преди 8 месеца

До Анонимен 102 Путин играе по свирката на САЩ, че видя колко им е дебела тоягата.

83

Анонимен

преди 8 месеца

Единствените съюзници на Русия са руската армия и руския флот, така пърррдяха звучно русофилите до катастрофата на руската армия и флот в Украйна и Черно море. Русия вече няма никакви съюзници.

82

ъъъ

преди 8 месеца

British Petrolium и Държавата Израел харесват тази новина!

81

Така е ..

преди 8 месеца

И Путин нямаше да напада Украйна , но те на. Нападна я без никакво причина в нарушения на всички международни споразумения.Доверие никому.

80

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки който се подвежда по подстрекателствата на Русия или разчита на Русия в крайна сметка отговаря с много кръв и пълно разочарование от империята на злото. Това е закон хубаво е русофилите да си го повтарят денонощно.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Фактът че САЩ помагат на украйна да изтощава единствения възможен географски защитник на Армения означава че САЩ предпочитат укрите пред арменците

78

АналЛиз

преди 8 месеца

Малка подробност, че още през 90тте Фащ построяват мегаогромно посолство в Армение което е най-голямата и скъпа сграда в страната и е съорадено за какво ли не, а сегашния премиер е тяхно продуктче-това е урока за всички американски пешки !!!

77

Анонимен

преди 8 месеца

Западът ако беше толкова загрижен за Армения може да спре да помага на укрите, за да може Русия малко да се съвземе и да задели сили да го начука на турчилята. Това е все едно да очакваш някой да ти пази детето и в същото време да дадеш бухалка на някой *** да ходи да бие пазача на детето ти

76

Анонимен

преди 8 месеца

според мен тука Турция им помага за санкциите, те па остават азерите на мира ..

75

Истината е

преди 8 месеца

Русия жертва арменците в Н. Карабах за да разклати проевропейското правителство в Ереван