33

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 8 месеца

до 13:по скоро начело с Арабските им братовчеди тея мразят Бялата раса в червата си

32

Анонимен

преди 8 месеца

Легализирайте дрогата и да се разреши на всеки навършил 18 години да си купува пищов. Демокрация, демокрация ама да стрелят по паркове и градинки , сред деца ..... не е добре така ако това е истинското лице на една демократична държава. В цял свят има престъпност и войни , но по паркове и градинки сред децата не се стреля.

31

Искаш да не работиш?

преди 8 месеца

Искаш слуги и роби в собствената си държава в ЕС или гр. Москва? Викаш икономически имигранти. И си сърбаш попарата. Да не се бъркат с бежанци. Бежанци са хората, които бягат от активен военен конфликт. Афганистанците(вече), алжирците, тунизийците, египтяните, пакистанците и т.н., не са в тази категория. Има и политически бежанци, сигурно и естествено. Но да го докажат.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Нацита против мю слета, явно на шведите им е писнало от толерантност и политкоректност :)))

29

G

преди 8 месеца

То нормални хора в Швеция отдавна няма. Последните са Абба. След Грета всичко изтрещя.Жестоки прикрити извратеняци си живуркат там.

28

АфРопа е Велика Сила

преди 8 месеца

Няма по-добро Място да Умреш от ЕС!

27

До То и в софия

преди 8 месеца

Къде е било това? С трима убити при престрелка на банди? Имаше сбиване и газене в Люлин с братята Бериша и конкурента им Любо. После ги респектираха и кротнаха, нищо че единият остана без крак.

26

Лалю

преди 8 месеца

Така е като пуснаха хиляди макасци и мингозци. Тези твари, като нашите сапотеки разбират само от едно - юмрук в зъбите.

25

То и в софия

преди 8 месеца

Се стреляха едни по центъра за същото после казаха мисиркити че въобще не било за това.

24

t666

преди 8 месеца

Е как бандити, бе? Те само образовани и културни мигранти идват, мирни и тихи и всички идват само за да работят. Много добри момчета са, недейте така ! Апропо - нещо момичетата не идват много-много. Що така ?

23

Анонимен

преди 8 месеца

Съсипаха Малмьо - старинния шведски център на културата, а при 1 117 000 афро-азиатски "скакалци" едва ли страната ще си остане такава, каквато беше. Цяла Европа да огничи рязко социалните помощи за тунеядци и да експулсира спешно всеки навлек обратно кой откъдето е дошъл!

22

Христо Христов

преди 8 месеца

Да припомня, че швеция беше дала убежище на преследвания от Интерпол ислямски терорист Ахмет Чатаев... за да взриви после 150 човека на летището в Истанбул. Никаква милост за шведите!

21

Христо Христов

преди 8 месеца

До ХХХ/23 "... рай за "мигрантите" араби" - че той Зеленски открито заплаше Европа, че ако не му играе по свирката, ще организира метежи и атентати чрез инфилтрираните украинци.

20

Не беше така

преди 8 месеца

Пускайте още ***. Вие хора няма да ги направите, но те вас като тях - гарантирано! ПП: Елките едно време бяха точни. Вече се поддават на външни влияния и трият въвеждания, които не противоречат на правилата.

19

Наблюдател

преди 8 месеца

Искаха мигранти,сега ще им търпят зулумите. Беше ясно, че така ще стане. Лошото е, че с всяка изминала година ще става по-зле за нормалните хора в Швеция.

18

ХХХ

преди 8 месеца

Чакайте войната в Украйна да свърши след 20 год и гледайте какъв донор на оръжие ще е за цяла Европа ! Милиони оръжия без контрол ......рай за "мигрантите" араби ....Германия , Франция , Белгия ....ще пламнат от вътре в знак на благодарност за толерантноста и солидарноста !

17

Анонимен

преди 8 месеца

Тия също май чакат за Шенген ама няма да ги пуснат с тия бандити наляво надясно. Ааа забравих те били измислили шенгена за да може стоката (дрогата) да може свободно да достига до всеки. Дано не ни пуснат там още много години

16

Анонимен

преди 8 месеца

Наталия, безсрамно лъжеш.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Банди, гангстерски войни ... За Швеция ли пишете? За този оазис на благоденствието от близкото минало ли? Не ми се мисли какво ще й се случи, щом влезе в отан.

14

Наталия

преди 8 месеца

Нищо не е, само се надуват. В Русия постоянно има война между бандите и стават по десетки убити за броени минути!