122

Некъф

преди 8 месеца

До EL TURQO , а ние трябва да си върнем Беломорска тракия.Поредния геноцид зад който седи пак проклетата турция срещу арменския народ.

121

Не е ли ясно?

преди 8 месеца

До Анонимен 145: Aрменския премиер Никол Пашинян в Прага на среща със западни политици е подписал споразумение, че Нагорни Карабах принадлежи на Азербайджан. При това положение за какво да воюва Русия? Така че (независимо дали им харесва на арменците) въпросът е решен, арменското население там е оставено на милостта на азербайджанците. Най-вероятно всички ще се изселят

120

12345

преди 8 месеца

Истината е че вече Русия не е хегемон в Азия! Това се вижда все по често! Това кото цяло е лошо, за християнския свят! Тепърва ще има още много конфликти в този район, Русия и Украйна запалиха огъня и вече няма връщане назад!

119

EL TURQO

преди 8 месеца

Време е Турция да си върне островите в Егейско море и западна Тракия + северен Ирак, които и бяха незаконно отнети.

118

JERRY VASSILATOS

преди 8 месеца

ДОЙДЕ ВРЕМЕ, ГЪРЦИЯ ДА СИ ВЪРНЕ СЕВЕРЕН КИПРОС (38 ПРОЦЕНТА ОТ ОСТРОВА)..И ДА ИЗМЕТЕ ТУРСКИТЕ ОКУПАТОРИ ОТ СВЕТЩЕННИЯ ГРЪЦКИ ОСТРОВ = КИПРОС. СЕРВИЯ ДА СИ ВЪРНЕ КОКОСОВО...А БОСНЕНСКИТЕ СЕРВИ , КОИТО ВЛАДЕЯТ 50 ПРОЦЕНТА ОТ ЦЯЛАТА БОСНА И ХЕРЦ. = И ТЕЗИ 35 ПРОЦЕНТА ОТ БОСНА, КОЯТО Е ПОД ИСЛЯМСКО-БОШНЯШКО РОБСТВО .

117

Анонимен

преди 8 месеца

А Русия защо не започна война с ООН да отмени Нагорни Карабах като азербайджанска територия, ето колко може да се разчита на Русия, добре, че направихме правилния избор в ЕС и НАТО

116

Анонимен

преди 8 месеца

А Русия защо не се намеси да се бие за Армения? Руснаците трябваше да се бият за Армения!

115

Анонимен

преди 8 месеца

Петролът с пълна сила гони 100-те долара за барел. Рано или късно, и руснака ще ни резне леко и минаваме на свободния пазар. Който е пътувал из чужбина, не може да не му е направило впечатление, че у нас горивата са с левче по-евтини. Ами скоро няма да бъде така. Ще си плащаме тунджата по 4 кинта и те така.

114

До 133

преди 8 месеца

Армения е част от руският вариант на НАТО , т.ч. не САЩ трябва да се меси ( между другото точно САЩ са първите изпратили хуманитарна помощ но предполагам имаш предвид военна намеса) , иначе човека с има на женски полов орган пак ще мрънка че САЩ се месили навсякъде. И да затворим темата Армения официално поиска помощ от Русия , но за договорите с Русия всички знаем как са нещата само се свиха рамене от руска страна ,понеже 'великата сила' Русия е затънала до уши в Украйна

113

ZV

преди 8 месеца

Карабах е част от Азербейджан, която е окупирана от арменците през 1992 г. с помощта на Русия. Сега азерските турци си върнаха това, което им принадлежи. Защо квичите толкова.

112

До 133

преди 8 месеца

Което означава че Русия също не си спазва договорните отношения

111

До 133

преди 8 месеца

Армения не е в сферата на влияние на САЩ , а на Русия, Армения е член на военен съйз заедно с Русия

110

Анонимен

преди 8 месеца

Това се полага на предателите и сорошките прислуги.Армения си избра за президент отявлен сорошоид,който тръгна срещу Русия и започна съвместни военни учения с американците.Ето го руският отговор-оправяйте се!А отвъдокеанските началници на Пашинян в техен сил си направиха пас за такива прошляци като арменците.Между другото и с нас ще се случи същото,ако Ердо си гепи Кърджали.

109

Анонимен

преди 8 месеца

Преди една година в Прага Николчо Пашинян подписа документ, че Нагорни Карабах е част от Азербайджан. Тогава заедно с него подписите си под този документ поставиха Алиев, Микрон и Шарлю Мишел. Николчо Пашинян предаде Арцах.

108

До 126

преди 8 месеца

Украйна и Армения са две съвсем различни неща, Русия се предполага че защитава Армения, само на приказки, на края на деня защитава собствените си интереси, така беше и през соца, между другото, а Украйна само си признава че без САЩ не може, но това няма нищо общо с Армения

107

до анонимния

преди 8 месеца

Ся, за ДБ/ЛА у форума! Карабах не беше признат за неделима част от територията на Армения от самата..... Армения!!! Русия и да искаше, нямаше право да се немеси в конфликта в непризнатата от Никой Република Нагорни Карабах, дори от арменците! Президентът на Армения - Пашанян, не изпрати Нито Един Арменски Военослужещ да Воюва за Карабах, тогава как Русия да воюва за Карабах, след като самата Армения не пожела да воюва за Карабах???? Кажи, бе, д/б//л????

106

али

преди 8 месеца

То самата Армения не ги призна! Русия, която ги създаде.... Просто трябваше да си останат да живеят там. Само че с Азарбейджански паспорти. Щяха да си пътуват спокойно до Армения, щяха да им гарантират всички права на малцинство.... Но за съжаление, те го играха, като пионка. Начин да забават Азарбейджан с икономическото си развитие и като независима държава.

105

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен "Русия и собствените си интереси не може да защити. Една Украйна вече 2 години не може да превземе с всичката си "военна мощ"" - А Русия какви собсвени интереси има в независимата държава Украйна?

104

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаците по нищо не се различават от американците, освен че са по бедни и имат по малко патньори, оставиха арменците сами да се оправят, за пореден път, представете си това да беше България и да не бяхме в НАТО, щяха да ни теглят един ритник, така че помислете малко, раздвижете го това сиво вещество

103

Анонимен

преди 8 месеца

До 118 Русия и собствените си интереси не може да защити. Една Украйна вече 2 години не може да превземе с всичката си "военна мощ"