122

Некъф

преди 11 месеца

До EL TURQO , а ние трябва да си върнем Беломорска тракия.Поредния геноцид зад който седи пак проклетата турция срещу арменския народ.

121

Не е ли ясно?

преди 11 месеца

До Анонимен 145: Aрменския премиер Никол Пашинян в Прага на среща със западни политици е подписал споразумение, че Нагорни Карабах принадлежи на Азербайджан. При това положение за какво да воюва Русия? Така че (независимо дали им харесва на арменците) въпросът е решен, арменското население там е оставено на милостта на азербайджанците. Най-вероятно всички ще се изселят

120

12345

преди 11 месеца

Истината е че вече Русия не е хегемон в Азия! Това се вижда все по често! Това кото цяло е лошо, за християнския свят! Тепърва ще има още много конфликти в този район, Русия и Украйна запалиха огъня и вече няма връщане назад!

119

EL TURQO

преди 11 месеца

Време е Турция да си върне островите в Егейско море и западна Тракия + северен Ирак, които и бяха незаконно отнети.

118

JERRY VASSILATOS

преди 11 месеца

ДОЙДЕ ВРЕМЕ, ГЪРЦИЯ ДА СИ ВЪРНЕ СЕВЕРЕН КИПРОС (38 ПРОЦЕНТА ОТ ОСТРОВА)..И ДА ИЗМЕТЕ ТУРСКИТЕ ОКУПАТОРИ ОТ СВЕТЩЕННИЯ ГРЪЦКИ ОСТРОВ = КИПРОС. СЕРВИЯ ДА СИ ВЪРНЕ КОКОСОВО...А БОСНЕНСКИТЕ СЕРВИ , КОИТО ВЛАДЕЯТ 50 ПРОЦЕНТА ОТ ЦЯЛАТА БОСНА И ХЕРЦ. = И ТЕЗИ 35 ПРОЦЕНТА ОТ БОСНА, КОЯТО Е ПОД ИСЛЯМСКО-БОШНЯШКО РОБСТВО .

117

Анонимен

преди 11 месеца

А Русия защо не започна война с ООН да отмени Нагорни Карабах като азербайджанска територия, ето колко може да се разчита на Русия, добре, че направихме правилния избор в ЕС и НАТО

116

Анонимен

преди 11 месеца

А Русия защо не се намеси да се бие за Армения? Руснаците трябваше да се бият за Армения!

115

Анонимен

преди 11 месеца

Петролът с пълна сила гони 100-те долара за барел. Рано или късно, и руснака ще ни резне леко и минаваме на свободния пазар. Който е пътувал из чужбина, не може да не му е направило впечатление, че у нас горивата са с левче по-евтини. Ами скоро няма да бъде така. Ще си плащаме тунджата по 4 кинта и те така.

114

До 133

преди 11 месеца

Армения е част от руският вариант на НАТО , т.ч. не САЩ трябва да се меси ( между другото точно САЩ са първите изпратили хуманитарна помощ но предполагам имаш предвид военна намеса) , иначе човека с има на женски полов орган пак ще мрънка че САЩ се месили навсякъде. И да затворим темата Армения официално поиска помощ от Русия , но за договорите с Русия всички знаем как са нещата само се свиха рамене от руска страна ,понеже 'великата сила' Русия е затънала до уши в Украйна

113

ZV

преди 11 месеца

Карабах е част от Азербейджан, която е окупирана от арменците през 1992 г. с помощта на Русия. Сега азерските турци си върнаха това, което им принадлежи. Защо квичите толкова.

112

До 133

преди 11 месеца

Което означава че Русия също не си спазва договорните отношения

111

До 133

преди 11 месеца

Армения не е в сферата на влияние на САЩ , а на Русия, Армения е член на военен съйз заедно с Русия

110

Анонимен

преди 11 месеца

Това се полага на предателите и сорошките прислуги.Армения си избра за президент отявлен сорошоид,който тръгна срещу Русия и започна съвместни военни учения с американците.Ето го руският отговор-оправяйте се!А отвъдокеанските началници на Пашинян в техен сил си направиха пас за такива прошляци като арменците.Между другото и с нас ще се случи същото,ако Ердо си гепи Кърджали.

109

Анонимен

преди 11 месеца

Преди една година в Прага Николчо Пашинян подписа документ, че Нагорни Карабах е част от Азербайджан. Тогава заедно с него подписите си под този документ поставиха Алиев, Микрон и Шарлю Мишел. Николчо Пашинян предаде Арцах.

108

До 126

преди 11 месеца

Украйна и Армения са две съвсем различни неща, Русия се предполага че защитава Армения, само на приказки, на края на деня защитава собствените си интереси, така беше и през соца, между другото, а Украйна само си признава че без САЩ не може, но това няма нищо общо с Армения

107

до анонимния

преди 11 месеца

Ся, за ДБ/ЛА у форума! Карабах не беше признат за неделима част от територията на Армения от самата..... Армения!!! Русия и да искаше, нямаше право да се немеси в конфликта в непризнатата от Никой Република Нагорни Карабах, дори от арменците! Президентът на Армения - Пашанян, не изпрати Нито Един Арменски Военослужещ да Воюва за Карабах, тогава как Русия да воюва за Карабах, след като самата Армения не пожела да воюва за Карабах???? Кажи, бе, д/б//л????

106

али

преди 11 месеца

То самата Армения не ги призна! Русия, която ги създаде.... Просто трябваше да си останат да живеят там. Само че с Азарбейджански паспорти. Щяха да си пътуват спокойно до Армения, щяха да им гарантират всички права на малцинство.... Но за съжаление, те го играха, като пионка. Начин да забават Азарбейджан с икономическото си развитие и като независима държава.

105

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен "Русия и собствените си интереси не може да защити. Една Украйна вече 2 години не може да превземе с всичката си "военна мощ"" - А Русия какви собсвени интереси има в независимата държава Украйна?

104

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците по нищо не се различават от американците, освен че са по бедни и имат по малко патньори, оставиха арменците сами да се оправят, за пореден път, представете си това да беше България и да не бяхме в НАТО, щяха да ни теглят един ритник, така че помислете малко, раздвижете го това сиво вещество

103

Анонимен

преди 11 месеца

До 118 Русия и собствените си интереси не може да защити. Една Украйна вече 2 години не може да превземе с всичката си "военна мощ"