55

Анонимен

преди 8 месеца

Наглосаксите ще ни жертват срещу техния, пак казвам ТЕХНИЯ враг Русия, като едното нищо. За тях ние сме п0дчовеци.

54

Христо Христов

преди 8 месеца

"Бойното поле на този война ще бъде Европа" - и правилно!

53

Анонимен

преди 8 месеца

Русофобите да носят отговорност! И ДА ПРОЧЕТАТ ПОНЕ ЕДНА КНИГА - ПОД ИГОТО!!!!

52

Христо Христов

преди 8 месеца

Сащ и украйна имаха 6 лоборатории за биологични оръжия. Нуланд го потвърди пред конгреса на сащ.

51

Христо Христов

преди 8 месеца

Затова украйна трябва да бъде унищожена. Изцяло!

50

Вангелия

преди 8 месеца

...ке видите, дека нагло-саксите нема да мирясат до,кат не палнат целиот Свет

49

Пфффф! :D

преди 8 месеца

Експерта както винаги е сякаш от САЩ, а не от България. По всичко личи, че след още някой друг месец, Украйна ще бъде оставена да се оправя сама, от къде личи, че САЩ поемали нещата не зная? И как може как повтаряш едно и също 5 пъти в рамките на 2 минути и да очакваш да те вземат на сериозно? И двойните стандарти за пореден път лъсват в този "разговор". Не понасям тая безгръбначност, която се проповядва в нашите медии.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Нашите укронацита имат реалната възможност да останат живи, заминавайки за Укроландия докато е време.

47

До 57

преди 8 месеца

САЩ и Украйна НЕ произвеждат заедно оръжие! Лъжат в статията!!

46

Огледален свят

преди 8 месеца

Скоро мисля ще възстановят Хитлер като национален герой в Германия, Европа и САЩ! Ролята му на борец за свобода срещу Русия ще бъде преразгледана! За Холокоста, концлагерите и атомните бомби ще бъде обвинен Сталин, Путин и Русия!

45

ЯКО ЛЪЖИ

преди 8 месеца

"Решението на САЩ и Украйна да произвеждат заедно оръжия" - означава че САЩ ще се преструва че не участва ПРЯКО във войната. Украйна няма нищо останало за производство - всичко го знаят!

44

Наглосаксизъм

преди 8 месеца

"Черно море е ключовият регион" , заради който стана войната! Американците много се лакомеха за базата във Севастопол от която се контролира целия регион и всички пътища на енергийните потоци между трите континента! Айде и ние можем да погледнем картата и да съберем 2+2!!

43

Киро Канадеца

преди 8 месеца

Няма ли да импортира и той един украински на цист от Канада да му ръкопляскат всички на крака в Народното събрание?! Не може да остане по долу от Трюдо по сервилност към САЩ и Украйна!

42

Политлог хард п...

преди 8 месеца

САЩ го поемат ръчно, на скорост от конфликта между Украйна и Русия....

41

Анонимен

преди 8 месеца

Канада показа това за което Путин говореше..фашизма вече не само е обратно в Украйна но САЩ и сателитите им ( ние включително) го финансират! Той вече е не само нормален на държавно ниво но се и възхвалява с аплодисменти на крак, медали, награди итн.! Да ръкопляскаш на накой герой който се бил през ВСВ срещу Русия? Значи да се биеш за Хитлер вече е геройство а? Стига да е срещу Русия..

40

Анонимен

преди 8 месеца

Чак пък да отстъпва.. укрите вече пети месец не могат да си върнат 0,0025 % от земята..Затова пък загинаха 77 000 за четри месеца! Но ти не оставяй фактите да ти пречат :)

39

Анонимен

преди 8 месеца

Видя се "мощта" на руския башибозук в Украйна.... Ха-ха-ха! Срещу 50 годишни натовски оръжия и вече трети месец само отстъпва...

38

Канаадски срам

преди 8 месеца

Да си поканиш един на цист в Парламента ( такъв истински от ВСВ!) и да го обявиш за герой е просто шок! И да ме ръкопляскат хора чиито дядовци са се били срещу на цизма в Европа и загиняли за да го спрът

37

САЩ

преди 8 месеца

Всеки един пост в Украйна трябва да се заема от наш човек като Зеленски ! Украйна ? Забравете вече за подобна държава ! Това си е наша територия която от давна искахме за плац срещу Русия ...че и с чужда жива сила ! Бог ни благослови с тази територия !

36

Урсула каза

преди 8 месеца

В речта си в Ню Йорк преди седмица когато даде наградите Глобален гражданит на японския премиер Кишида, говорейки за атомните бомби в Хирошима, че Русия ще използва атомно оръжие ОТНОВО!! Цитирам, не спомена САЩ нито неднъж в тази връзка, но имплицира ме Пусия ги е хвърлила атамните бамби и ще го направи сега ОТНОВО!!