64

ghjkkld

преди 15 години

"Този, който е срещу Русия е предал майка си и баща си." За всички русофобии. "Русофобии", звучи ми като име на някакъв атавистичен биологичен вид.

63

dhjkl

преди 15 години

"Този, който е срещу Русия е предал майка си и баща си."Няма как, ще трябва да повторя и потретя и още много пъти дьомелер. : "Този, който е срещу Русия е предал майка си и баща си."

62

преди 15 години

"Този, който е срещу Русия е предал майка си и баща си."Точно обратното е, както винаги, когато говори комунист/русофил и пр. нещастни същества - не който е против, а който е с Русия неизменно предава майка си и баща - да си спомним за историческата личност Павлик Морозов, за който ти разбира се си "позабравил", нали, другарю. ))

61

лудо куче

преди 15 години

онзи *** пак е на линия .то не беше странджата то не бе наблюдател или русофоб но ние си гознаем че това е един и същи ***.човекът които мрази руснаците защото маика му е правила *** на руснаците.но и синът и е но американска . не бива геи нещастен да мразиш руснаците защото някои от тях да те е правил нещастнико .много поздрави на ***

60

dgjj

преди 15 години

Ти не си раждан от българка. Казано популярно - ти си поредното дьонме.

59

БОРЕЦ ЗА ИСТИНА И ПР

преди 15 години

Руските еничари да прочетът библията!Ако са истински християни де ! Но май и в това отношение са лицемерни , щом черкви с истоеическа значимост и уникални стенописи са боядисвани в червено и са ги превръщали в киносалони за пропагандна дейност и са забранявали на млади семъства да кръщават децата си в християнски черкви ! Това само болен руски мозък може да измисли бе ДОНЮ ДОНЕВ ! Покайте се мрасни престъпни русофили и вечно ще е вашето царство небесно ! АМИН !

58

ПАТРИОТ

преди 15 години

Руснаците , освен , че водят действителна фактическа война със Европа и СВЕТЪТ , водят и *** подмолна мафиотска нелегална война в страните от источна европа , а така също дезинформациона медйина война с платените си изперкали форумци тук !

57

kfdgh

преди 15 години

Малко, ама съвсем малко мозък се иска в главата ти (Е, съжаляваме - нямаш го) за да разбереш, че всичко, което пишеш против Русия ти е втълпено, бе дьонме.

56

Блядь

преди 15 години

Ой, *** ! Вие майка си ще продадете. Защо не отидете да ви направят сюнет ? Шестотин години са ви малко.

55

БУНТАР

преди 15 години

Когато се планува агресия се мисли , сега е твърде късно ! Какво бихме направили българите , ако турски войски влезнат до Хасково И ПРОКУДЯТ БИЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ОТ СТРАНЖЕНСКО - САКАРСКИЯТ И РОДОПСКИЯТ КРАЙ ? НЯМА ЛИ ДА СЕ БИЕМЕ И ДА ОТМЪСТИМ ??!

54

ЗЪБ ЗА ЗЪБ , ОКО ЗА

преди 15 години

Отмъстете братя грузинци , отмъстете си за всички убйиства , който колонизаторите ви причиниха !

53

ПОЛИТОЛОГ

преди 15 години

За да преминава трафика на нефт и газ през руска територия руските олигарси и престъпна вихрушка разпалиха тази война , а и да забавят влизането на грузия в НАТО и ЕС ! Руските воени функционери и путин на съд в ХАГА !

52

ЕМИГРАНТ

преди 15 години

Прогонваха беззащитни хора от домовете , Непокорните убиваха ! Грабеха покъщнина и плячкосваха всичко ! Това не са хора , а *** ! При бомбандирофките от руски самолети загинаха стотици деца жени и старци ! Агресорите са руските фашизирани воени , дето не се спират пред нищо ! Ние сме грузинци и ще се бориме и ще извощваме свободата от окупаторите си !

51

Очевидец

преди 15 години

ХИЛЯДИ НАПУСНАХА ДОМОВЕТЕ СИ ЗАРАДИ ЕТНИЧЕСКОТО ПРОЧИСТВАНЕ ОТ РУСКАТА ХУНТА И НАЕМНИЯ БАШИБУЗУК !

50

BEJANEC

преди 15 години

RUSKIQT PRESTAPEN BOTU[ - WYN OT GRUZIQ !

49

мосад

преди 15 години

Русия да си сърба попарата която надроби ! Русия изнася революция , т . е. калашници и РПГ - та ,сиреч ТЕРОРИЗЪМ ! А САЩ въдворяват ред с намесата на ООН ! А доню - сега 777 , веско , ники , кадесето и др негови синоники , неможе да понася истината , ЧЕ РУСИЯ Е АГРЕСОР И ТЕРОРИС НОМЕР - 1 И ЧЕ ПРОРУСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ - БКП , БСП Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ В БЪЛГАРИЯ !!! Пйи си редовно хапчета бе човек !

48

777

преди 15 години

"А за геноцида в Южна Осетия какво ще кажете бе ***?Американците никога не са провеждали геноцид нали? Виетнам?Югославия? Ирак ?" - Много точно казано 47. Добавям Афганистан, Палестина, Косово, Панама , Сомалия, Чили, добавям Хирошима и Нагасаки (Най-чудовищното и сатанинско представление). Какво още искате? Списъкът е дълъг. На който не му е достатъчно, мога да продължа.

47

преди 15 години

А за геноцида в Южна Осетия какво ще кажете бе ***?Американците никога не са провеждали геноцид нали? Виетнам?Югославия? Ирак?

46

a

преди 15 години

gadnite amerikanci pred nishto njama da se sprat. 7 ruski mirotvorci zaginaha. Svarshva gospodstvoto na amerikansko ydeiskia imperializam.Da jivee KPSS

45

777

преди 15 години

rUSKITE AGRESORI DA PLATQT OBE]ETENIE NA GRUZIQ I NEZABAWNO DA SE PRIBIRAT WYRKOLACITE !