34

Реалист

преди 8 месеца

Тя не си е тръгвала, че да се връща!

33

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко това е постановка, измислена от американците, прилагана от Хасан от Асково, та да обезцени откраднатите от Буци и Пуци милиярди

32

До 31

преди 8 месеца

То ако ставаше само с домати и краставици. Майка ми изкарва 3 пъти колкото тебе, ама не става

31

Анонимен

преди 8 месеца

Това държавоподобно образувание се задръсти от нищо не правещи индивиди като това създание,което при соца щеше да бъде добър звеновод.

30

до инфлацията

преди 8 месеца

Аз затова си садя доматите, грозде не ям. Дотук съм изкарал 100 кила и има още. Хубави червени и розови градински домати по 600 гр. единия. Да ги надуват колкото искат. Нали ТКЗСтата бяха комунистическа глупост та сега ядете пластмаса внос на безбожни цени. А кой натъпка раята в градовете, вместо да са си на село и да садят? Всеки иска лесни пари, на ви печалба. Капиталистите ви го турнаха. Сега затворници по градовете, а еврейските вериги за хранителни стоки ви стрижат като овце.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Вас какво ви бърка, така или иначе ще си вдигнете заплатите ! Народа да му мисли и пенсионерите!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Слушах я тая говореща глава и стигнах до извода че трябва бъде пратен за една година в някоя кравеферма да види как се прави 25% печалба и да не мисли че млякото излиза в кофички и шишета.

27

инфлацията

преди 8 месеца

Тука ли е,няма ли я не знам!Знам само,че доматите и гроздето в Пловдив са вече по 6 лева!

26

Анонимен

преди 8 месеца

до 9 - Това че Ханс ти е купил олиото и го е занесал в Германия е точно износ. А дали ще му го продадеш за 2.5 или 5 си е твое решение на база разходи и конкуренция.

25

От хората

преди 8 месеца

Не се ли срамува.Стига с тази еврозона. РЕФЕРЕНДУМ.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Раздутите бюджети на ококорената Асенка доведоха до тази чудовищна инфлация в България. Цените в България са по високи от тези в Западна Европа например. Правя сравнение с Германия когато ходя, цените в България специално на храните са в пъти по високи.

23

До Цоца

преди 8 месеца

Продажните къртици отвътре бяха всички хора при соца, но най-вече най-високопоставените *** :))

22

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да махнат еврото че внася висока хипераинфлация от чужбина и се смени лева че има много лев в100-200 богаташа и рестититки в София. Всичко това поражда висока инфлация и лева ще се обесцени. Следа като сложат нов лев трябва държавен контрол на цените от МВР както 1989. Няма друг начин за контрол. Пазара се провали.

21

Асенчо

преди 8 месеца

Ще напомпаме БВП с инфлация

20

Цоца

преди 8 месеца

Нали искате капитализъм, а? Ето ви капитализъм, роби на парите! Нищо човешко не остана у вас! Затова ще живеете като живoтнu! При соца имаше инфлация, но беше 15-20% за 30 години. А той падна заради продажните къртици отвътре, не заради нулата инфлация.

19

До Анонимен 10

преди 8 месеца

Пенсиите след Буци се вдигнаха с 10 млрд на година, а заплатите на държавна издръжка с още 5 млрд.

18

селянин

преди 8 месеца

до 11 хм зле си с математиката цените се вдигнаха в пъти пенсийте с 100 200лв и те се вдигат с толкова щото да няма протести

17

Анонимен

преди 8 месеца

"в златния милиард всичко е цветя и рози" - само дето от млрд се смали до 500 мил.

16

Анонимен

преди 8 месеца

До няколко седмици инфлацията се връща и това е прякият ефект от забраната на Русия за износ на руски дизел.

15

морски

преди 8 месеца

Нашия социализъм беше убит от Горбачов. Китайците направиха успушен модел, но те се бяха отделили от Москва (и правилно) много преди перестройката на Горби.