51

Анонимен

преди 8 месеца

Дедо попее,винаги сте били послушковци и преди и сега! Къткате се щото си пазите заплатките! Каквото каже агата,това повтаряте!

50

ДС синод

преди 8 месеца

Нашият синод, както и украинският в сегашния си вид са срам за източното православие. Слуги на британските и американските сатанисти

49

помак

преди 8 месеца

джамиите са български за българи изповядващи Исляма бе керета

48

Анонимен

преди 8 месеца

Дедо попе ,а джамиите български ли са? Що не поясниш на миряните,за да няма хър мър!? А какво ви прихвана толкова за да се изказвате върху собственоста?

47

Ваксер

преди 8 месеца

Тихон Тивериополски е първият духовник в България, и вторият българин който се ваксинира срещу коронавирус на 27 декември 2020 година в столичната болница Света Анна, веднага след като инжекция е поставена и на здравния министър Костадин Ангелов.

46

Червенушко

преди 8 месеца

Добре де в тази ситуация къде ще се изповядват Радев , БСП ,Възраждане и ИТН ? В Русия ли да ходят ?

45

Католикът

преди 8 месеца

На 1 декември 2009 година Светият синод освобождава митрополит Симеон и викария му епископ Тихон от заеманите длъжности на основание, че митрополит Симеон много години живее извън епархията си. Според медиите епископ Тихон е подозиран в прокатолически действия.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Това е много подъл акт на Руското посолство да вади Ноатариалект акт .. Никоя държава нама право да има Нотариален за храм.. иначе могат да си го държат затворен само в рамките на посолството като и да се моли само посланника като параклис

43

Re: до нафърфорий

преди 8 месеца

"Нашият", у Християнството Немъ, чадо, има "братя и сестри во Христа! Дано си чел Библията или поне Евангилието, а за *** на Юда Искариот ти го рече, аз не посмях! Всеки съгрешил може да се покае!!!!

42

Въпрос

преди 8 месеца

Този , колко ли клипчета има на телефона с невръстни ученички?

41

Германеца

преди 8 месеца

Роден е на 26 май 1945 година със светското име Христо Георгиев Иванов в Щутгарт, Германия. Майка му Елисавета е германка, а баща му Георги Христов е българин оперен певец.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Моля ви спреде да споменавате платената адвокатка, бивша платена съдийка, Ченалова. Нито разбира от право, нито от вяра и канони. На нея и е платено да публикува нещо от нейно име, което не е ясно дали го е писала тя изобщо. За Православието в България може да отговаря само Светият Синод, а в София - софийският епископ, митрополит, в случая Патриарх., а не някоя адвокартка да цитира канони, за да прокара руска позиция

39

До фти

преди 8 месеца

А Гундяев да разкаже как е бил полковник от КГБ и как се е клел в Партията.

38

Fty

преди 8 месеца

Този поп да каже как е продавал "титли" от 2004 до 2009 докато го изгонват и защо набива католицизма в православие о(баща му е немец).

37

Факт

преди 8 месеца

На националните предатели от Възрждане искам само да кажа да спрат да се правят на патриоти, така и така по цял ден се занимават само да правят ду ду ци на Рассия и да си кажат направо - ние сме проруска партия от национални предатели. А иначе църквата е българска, а не руска и Митрофанова няма право да я заключва.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Проруските сатанисти отново поругават българската православна вяра.

35

Анонимен

преди 8 месеца

И в духовната семинария, и в богословския факултет се изучава право. Но той изглежда не е присъствал на лекциите.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Попчето не разбра ли, че ключът е именно в ДАНС

33

нафърфорий

преди 8 месеца

Дедо попе, той и Юда Искариот е следвал Спасителя, и той е проповядвал Словото Божие, и той е вършил чудеса в името на Спасителя, а накрая го предаде на Фарисеите за "30 сребърника"..., по нанадолнището си тръгнал попее..., по нанадолнитето, сещаш ли се де може да съ окажеш!?

32

Бай Пешо

преди 8 месеца

Дядо Тихоне, всички знаеме за тебе какъв си, и на кого служиш. Ти както и Дядо Симеон, сте американски поклоници. Последния даже имаше и имение в аризона, където прекарваше почти цялото време, и всичко в западноевропейската епархия се решаваше от тебе. Повече просто няма да коментирам.