23

Радослав

преди 8 месеца

До 19: защото го хвана шубето да излезе лично срещу Радев и да му се срине психиката като загуби личностна битка.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Ще гласувам за кандидата за кмет на Възраждане или на ИТН. Още не съм решил точно за кой от двамата. Отвратих се от ГЕРБ, когато се коалираха с ПП-ДБ и сега с номинацията на Хекимян. Никога повече няма да гласувам за ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Да се чуди човек звездите ли му спуснаха тази кандидатура,или Алена го прецака,но по-неизбираем кандидат,Боко не можеше да предложи.Освен ако всички,които до вчера му лижеха подметките са го отсвирили,като провален политик и ненадежден спонсор.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Цачева, професорчето от СУ забравих му името доста безличен и сега тройкаджията от Захарата.... Буцката не му беше лесно да намери по неизбираем кандидат от васко маслото доносника от сой, щото летвата е поставена твърде ниско, никой не може да мине под нея. На тия избори верно отивам за гъби, то е подигравка...

19

Анонимен

преди 8 месеца

Мислете преди да гласувате!Подиграват ви се в лицето и ако не го разберете,ще бъде същото,както преди.Те ще продължат да крадат като за световно,а вие ще ходите пак по разбитите и мръсни улици и тротоари и пак ремонт на ремонта,и пак ще псувате,ама няма кой да ви чуе.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Лошото е,че София се напълни с миекащи,за които Боко е цар.И те,заедно с махалите избират столичния кмет.Жалка картинка,но това е истината.А останалата част се лутат като лунатици между една изгладняла профсъюзна лидерка и един остатък от СДС,който подкрепяше Фъндъкова.Затова не съм оптимист за крайния резултат.

17

Някой

преди 8 месеца

може ли да обясни защо Бойко изправи цецка срещу радев преди време?

16

за витков

преди 8 месеца

Това си е директна подкрепа за Вили Лилков! Боко се оказанаистина доста добър стратег или ползва добри такива сЛилковна чело и гербаджийски общински съвет София ще продължи да е гербаджийско блато още 5 години.

15

Анонимен

преди 8 месеца

И не само на Цецка! Оня с " бенката" от университета също! После па другия доктор от Пирогов! Той МутроКомуниста само такива ги сътворява! Хекимян,нито му е местото,нито нищо! Борисов,няма да може да го " употреби", защото Няма никаква Тежест Хекимян! И като " личност и мъж"!-:) За сега е просто едно момченце,което остаря в БТВ!-:) Хекимян е приключил,още преди да " започне"!!!!

14

Анонимен

преди 8 месеца

какво намирате кусури на Хекимян да не би Терзиев да има по голям опит , от всички само Вили Лилков е наясно със ситуацията в София... ноо ако трябва да се дава път на младите... еми да действат и да се доказват

13

Анонимен

преди 8 месеца

Другарката Мария Пиргова е с образование: Московски държавен университет (1977 г.). Много ги разбира тези работи. Комунист, та дрънка.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Когато от мутра си станал политик,когато си ял филия с мас,а сега лежиш върху милиарди,ти е все едно кого ще предложиш и дали ще спечели.Да има там някой за пред хората,па макар и да не става.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Да оеднаквяваш генерало и перачо на комунистически пари е жалко и много наивно

10

Анонимен

преди 8 месеца

Няма как внука на комунистите от ДС Терзиев да спечели. Язък за барута. Магаре да вържат ще спечели пред Терзиев отреклия се от родата си. Хората не са балами.

9

Нане

преди 8 месеца

Третополовите си правят сметката без кръчмаря... Накрая идва Ваня Григорова на власт... ===)))

8

Анонимен

преди 8 месеца

Права е жената,ама кой да я чуе.Нали от нас зависи,това,което беше да не се повтаря.Ама с тоя мат'рял,кой знае.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Боко е един самовлюбен толуп. Може и *** да си е дал за партията.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Боко е доста умен да изправи Цецка срещу Радев.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Имаше само един начин Терзиев да спечели. Ако ГЕРБ нарочно изберат слаб кандидат. Това и стана.

4

Анонимен

преди 8 месеца

А що да не повтаря ролята на толупа. И той стана кмет на София преди да стане бащицата