410

Me

преди 7 месеца

Че нали точно спред Путин, офанзивата вече се беше провалила. И сега, защо да чака чак до Октомври? Не може ли сега да я спрат?

409

Боби

преди 7 месеца

До 123 а сети ли се да погледнеш обща планировка според тази графика. Приходи очаквани общо 20 трил разходи очаквани общо 30 трил - 35% планиран дефицит??? Дори американците нямат подобни луди бюджети. Тоест графиката е най-малкото неточна. А защо как и кога е отделен въпрос.

408

Батко Зеленския

преди 7 месеца

Виждам тук е пълно с укрошарани.Много се радвам,значи моите актьорски умения са постигнали целта си.Обичайте ме а аз ще шмръкна едно бело за вас и ще пийна виски мои мили краварски шарандета!

407

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 443 Един авиополк са 30тина самолета в най-добрия случай на комплектация полка се командва от командно ниво майор(3 ранг) задачите му са реално чисто логистични с други думи утрепали артелчика команването е на ниво Авиобаза или по-високо

406

123

преди 7 месеца

До Боби 451. На началната страница на сайта на руското Минфин малко надолу от ляво има секция бюджет, там има таб федерален бюджет и табове приходи и разходи. трябва да ги видиш едно по едно. Приходите са 17 232 млрд рубли, разходите са 20 109 млрд рубли. Някъде го имаше и в таблица с разбивки по пера, но ме мързи да търся.

405

Боби

преди 7 месеца

До 123 не можах да го намеря за септември на тоя гаден сайт някакъв отчет до Юни с 4% дефицит намерих А Аз съм се записал за два руски блогера които дават финансови новини и от там са ми знанията. Не мисля че и двамата грешат или ние взимаме не общи а само отчети за примерно външна тръговия или кой знае какво още като отчети са измислили техните икономисти...

404

Анонимен

преди 7 месеца

Как не го е срам Путин да даде такава заповед?!?

403

Батко Зеленския

преди 7 месеца

Някой знае ли къде е Заслужни или го избомбиха според вътрешен източник?

402

Анонимен

преди 7 месеца

Разрушаването на неоколониалната "френска Африка" продължава: Нигер Париж призна поражението си. Le Monde: "Как Франция загуби Сахел": от Нигер до Мали през Буркина Фасо. Le Soir: "Превратът в Нигер: Франция капитулира в Сахел." La Libre: "Франция стана токсична за своите съюзници на африканския континент." Europe1: "Вече няма Франция", Еманюел Макрон обърна страницата на френското военно присъствие в Нигер.

401

До Боби

преди 7 месеца

Има още един лъч. Алцек стига до пределите на днешна Словения. В момента има села в Словения и Хърватия с български имена. Вероятно и с българско самосъзнание

400

Анонимен

преди 7 месеца

При вчерашната, 24 септември, украинска атака с дрон по военното летище Халино край Курск е било нанесено тежко поражение на командния състав на базирания там руски авиополк (14-ти полк).

399

123

преди 7 месеца

До Пян_Гъ до 123: Съгласих се. Правилното е Източна Римска империя. Моя грешка

398

123

преди 7 месеца

До Боби 432. Я влезни на сайта на руското министерство на финансите и провери изпълнението на бюджета . Според Русия разходите са с 3 трилиона рубли повече от приходите към 12.09.2023г. Разбира се българските копейки знаят по добре от министъра на финансите на Русия.

397

Анонимен

преди 7 месеца

главатаря на раZбойниците напълнял нещо, буZите му увиснали до сутиена, сигурно бори депресията с тъпкане

396

Анонимен

преди 7 месеца

Много mъпо по долу антируско плямпане...

395

Пян_Гъ до 123:

преди 7 месеца

Първо, няма и НИКОГА не е имало славяни. Разбра ли? Никога (но е дълго за обяснение). Второ, НИКОГА не е имало Византия, а Източна Римска империя. Уточнения - иначе не взимам страна по същината на спора ти с колегата от форума.

394

Боби

преди 7 месеца

До 123 нали Българите се разделят на 4 лъча в един момент, Ние, Бесарабия, Волжка България а последните си остават там от където сме тръгнали кой беше ги затрива окончателно.

393

123

преди 7 месеца

До Боби 421. Бъркаш се нещо. Волжка България се появява много по късно от България и няма как да сме волжки българи.. Населението на България е с тракийски, български и мизирен процент славянски корени. Българите въобще не сме били малко, помисли си дали Византийския император Константин IV би повел лично армията си срещу някакво си мизерно племе.

392

Пян_Гъ

преди 7 месеца

Путин нищо не е нареждал. Информацията е от "вътрешен източник", т.е. най-вероятно е пропаганден нацистки трик на САЩ. Като информацията, че Киев ще бъде превзет за 3 дена. Така и не се разбра кой от Кремъл е казал това, нито пък - в случай че не е - кой шпионин е прочел плановете на руския Генщаб, за да е наясно, но се въртеше като шлагер всеки ден. А вие разбрахте ли?

391

Анонимен

преди 7 месеца

Наредил бил :) Той не нареди ли много неща, които не се случиха хахахаха