104

Анонимен

преди 8 месеца

Правилно говори!

103

Анонимен

преди 8 месеца

А кой е казал че вашата демокрация е по добра от нейния социализъм!?

102

Анонимен

преди 8 месеца

Говори истини! А вашите големи демократи са безгръбначни!

101

Анонимен

преди 8 месеца

Йотова е калинка.Биеша журналистка.Една верна мисъл и един верен усет за променящата се ситуация не показва .Привързана е политически към една отмираща идеология Която няма нищо полезно .И доказала несъстоятелността си Това е комунизма .Който никъде не е доказан на практика Апротив.Ражда у*роди.И търпи провали.А щом и се живее в Русия никой я не спира.

100

Анонимен

преди 8 месеца

Йотова е калинка.Биеша журналистка.Една верна мисъл и един верен усет за променящата се ситуация не показва .Привързана е политически към една отмираща идеология Която няма нищо полезно .И доказала несъстоятелността си Това е комунизма .Който никъде не е доказан на практика Апротив.Ражда ***.И търпи провали.А щом и се живее в Русия никой я не спира.

99

Патриарх Гундяев

преди 8 месеца

Евала моме! При следващото си посещение освен ръката му, ще ти дам да цунеш и малкото Гундяйче!

98

Наблюдател

преди 8 месеца

Йотова, ако не е забелязала, с нейните си политици България е в периферията! Не ни искат в Шенген, в Еврозоната, а благодарение и на Радев още сме си руска губерния. Като са толкова смели,бда започнат да казват не на ментора си Путин!

97

дедо ви

преди 8 месеца

абе друго беше когато слушкахме кпсс , а другарко йотова :)

96

Анонимен

преди 8 месеца

Ако мога да обобщя болшинството коментари: свобода е да плюем върху съюзите, на които сме член и да изпълняваме каквото ни каже Русия. Защо - защото Русия ни обича, защото БРИКС контролира петрола (сиреч да се подлизваме където е далаверата) и защото Русия и Беларус са олицетворение на прогреса. Ами отивайте в Русия! Ще кажете искат визи, ми те и за САЩ искат, но стотици хиляди избягаха там, хм?

95

Анонимен

преди 8 месеца

България да спре да вярва безпрекословно на Русия.Русив ни е лъгал , лъже ни и сега.Митът , че България е освободена с подписване на Санстефанския договор е разобличен.Този мит властваше години в комунистическата ни държава Изпълнявайки заръката от Кремъл. Да ни държи подчинени И благодарни на тази империя.Която всъщност не държи на свободата ни.

94

Анонимен

преди 8 месеца

България кога ще сложи край на ,,да таваришчи"..

93

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 102Това е мокрият сън на бг ко00пейките. Русия да окупира родината ни и те да го играят послушните кучета пазачи като през комунизма ве. Хубаво е, че не сме сами. Че с тоя главнокомандващ е ясно какво ни чака.

92

МЕуглена :

преди 8 месеца

Ние казваме йес само на Козяшките и БрюкСелските си господари! Заслужихме си честно грантовете...

91

Анонимен

преди 8 месеца

Аз по-големи yesмени и слагачи от бг русофилите не знам. Навремето тези национални предатели искаха и съветска република да ни правят. Срам и позор!

90

Анонимен

преди 8 месеца

Като гледам Йотова , все едно виждам Борисоф преди началото на войната на Путин.Същите милозливи поговорки, за свободен туризъм и платноходки в Черно море.

89

Анонимен

преди 8 месеца

Добре че е Украйна И агресора Путин беше спрян в Украйна Иначе боевете вече да са се водили някъде около Унгария и Румъния.Йотова хич не я е грижа за страната ни.Още по малко за българина.Това е лоша имитация на загриженост .Но всъщност предателство и бърза капитулация.

88

хгл

преди 8 месеца

Украинците след войната поне веднъж за винаги ще се отърват от руснаците,ама ние не знам още колко десетилетия ще драпаме на едно място с такива като Йотова и останалите копейки!

87

Анонимен

преди 8 месеца

30 годин демокрация, декумонизация и накрая... президенството пълно с руски комунистически калинки.

86

Анонимен

преди 8 месеца

Баси мамата, вярно България трябва да бъде заличена. Ще възхваляват руския режим. Кой ви натика акъла в gъзовете. Още рисувате по пещерите

85

Анонимен

преди 8 месеца

А знаете ли как живеят богаташите в Русия.По срамно и от ,,джен*държите".Това което ви разправят за джендърите на Запада е само за заблуда.Ще се отвратите от приятелската ви страна Русия Ако видите какво разделение на бедни и богати има там.Там народа е само плячка за ненаситните им апетити към забогатяване Народа умира на война.А те живеят по срамно и от християните За тях богатството е пред религията Не им вярвайте на