21

Анонимен

преди 8 месеца

Млековарка знаете ли какво е? Това е съд с двойно дъно и един вид пастьоризираш млякото. Да речем, че имате вече такъв уред. Вземете която и да е марка мляко. Оставете после да изстине. И погледнете колко каймак има. Друг експеримент. Вземете около буркан от "млякото" и направете закваска от друг буркан кисело мляко. Държи се на топло под някаква кърпа примерно. На теория ще се закваси и ще имате вече кисело мляко. Не става, нали? Българско кисело мляко, ама.. нишесте, желатин, боя и сол.

20

до 22

преди 8 месеца

Говориш пълни глупости. Парите за зърнопроизводство и животновъдство са отделни пера в бюджета. Останалата част от отговора ти е въздух под налягане и по никакъв начин не отговори на въпроса ми.

19

До до 19

преди 8 месеца

Зрънчовците взимат парите и за животновъдите нищо не остава.А иначе с какво мислиш,че се хранят животните?С кюфтета,а не с фураж.

18

до 19

преди 8 месеца

Остана само да обясниш какво общо имат зърнопроизводителите с животновъдството и млекопреработваемата промишленост.

17

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Я кажете в коя бг мандра правят сиренето от мляко та да ви повярвам??!!! Няма палмово масло и няма сухо мляко!!?? Верно ли??? Я дайте статистика колко крави има в България?????Млякото откъде иде??

16

Е,важно е,

преди 8 месеца

Че подкрепихте зрънчовците.

15

Анонимен123

преди 8 месеца

Как какво сирене ядем. Пълно с палмово масло, носят го със цистерните направо.... няколко тона сол.. И после се чудим, защо имаме проблеми със стомаха киселини и т.н

14

РусенецЪ

преди 8 месеца

А, добро утро. Изберете българското, а? Вероятно от 15 и повече години сме се организирали десеттина човека, един път седмично някой от нас пътува до Гюргево /Румъния/. Сирене, кашкавал, месо, яйца, брашно, млека, бе всичко. От България един магданоз си купувам.

13

Бонго Бонго

преди 8 месеца

НАЛИ Е БГ ПРОИЗВОДСТВОТО, ТОГАВА КАК С КАКВО НИ ЗАЛИВАТ???? С БГ ШМЕКЕРИИ. ВЕРНО ЛИ СЕ ПИТАТЕ ИЛИ НИ ПРАВИТЕ НА БАЛАМИ?

12

дедо ви

преди 8 месеца

ама ние сирене ли ядем та да му обсъждаме качеството ?!

11

Един там

преди 8 месеца

Хем не става, хем е скъпо... *** производителя пак се проявява..

10

Пазара

преди 8 месеца

Ще ги санкционира най- добре, ако оповестят кои марки са изследвали поименно и коя е качествената марка. Разните институции правят проверки проформа, затова се е стигнало до това положение, те ако искаха та проверяват и санкционират до се да са го направили и решили проблема с ментетата

9

BG

преди 8 месеца

А зърно от Украйна имали в хляба

8

пияница мистик

преди 8 месеца

Тези изследвания имат нулев ефект, защото както сами казват от това сдружение, последствия за производителите мандраджии на измамнически сирена няма никакви, освен засилено наблюдение, а наказания няма :)))) То така много хубаво бе, също като да те смъмрят само и ти пак да си правиш белите безнаказано. Предполагам единственото святно е на "ЕЛ БИ Булгарикум". За да има ефект назовете поименно имената на фирмите измамници и като спрат да им купуват продукцията всичко ще си дойде на мястото

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ядем имитация на сирене на 3-4 път по-висока цена.

6

BG

преди 8 месеца

Мляко няма сирене хич.всичко е така защо въобще пишете.

5

Маркс

преди 8 месеца

Пишете кои са марките,защо ги криете,как ние като потрбители да знаем кои са ***!?

4

Анонимен

преди 8 месеца

Некачествено. Дори и "истинското".

3

Бай Илийчо

преди 8 месеца

На селу знаем Ко едем ,Ко пием от сами си *** прайм. Ама вий по градо сте пипонари и Кот ви докарат у магазиня тва папате .

2

Бай Илийчо

преди 8 месеца

Тва гражданята Ко знайти кво купуате и Ко едете язе си отрежа и двете глави .