44

Анонимен

преди 8 месеца

До XXX (35). Не се чуди приятелю. Тези Ф16-ки модел 1972 г. са вече "ретро" и затова са двойно по-скъпи от по-новите Ф-35. Не унивай, а се "гордей",че богата държава като нашата може да си позволи да купува ретро-изтребители на "зелено".

43

:)

преди 8 месеца

поръчвам от години и нямам проблем...единствено дрехи не се поръчват, тъй като разминаването спрямо снимките е огромно.

42

Бла бла бла бла

преди 8 месеца

И един мармот завива шоколад в станиол! Айде у лево,НПО-то на ГаВриела!

41

Анонимен

преди 8 месеца

Урсула обви война на Китай, ама тя знае да води война само с пропаганда ...

40

Така каза партията

преди 8 месеца

Трябва назначените милионери да продават 10 пъти по-скъпо стоки от Китай,иначе е опасно!

39

Анонимен

преди 8 месеца

"Могат да предлагат стоки, които не отговарят на европейските стандарти за безопасност"-------------Интересно е защо ли не пишете такива статии и за украинското зърно.

38

Анонимен

преди 8 месеца

А защо трябва да ги купувам от от наши или европейски електронни магазини,след като по голямата част от артикулите са същите ама завишени порядъчно с едни 50-100 процента надценка?

37

Огнян Николов

преди 8 месеца

И все пак цените са много по тънки! Може би единствения недостатък е по дългата във време,доставка,чака се повече от 15 дни

36

Анонимен

преди 8 месеца

Очернянето продължава и на ниво местни мucuрки,пазарувам повече от десет години от Китай и проблем досега никога не съм имал!

35

Анонимен

преди 8 месеца

Купувате от български магазин? Рискът от вредни и опасни стоки е още по-голям.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Работя във фирма за внос на маркови стоки-техника.Купуват се от производител на между 1/2 и 1/3 от цената пускана на пазара. Като видите нещо,че е намалено на 50% пак остава печалба за търговеца. Просто имат договорка вносител и производител,че на година трябва да се купува стока за еди колко си пари,за да получава стоката на еди каква си цена и вносителите си хващат таргета чрез по-големи намаления на промоции и съответно повече продажби. Та вносът на всичко е с огромна надценка

33

Анонимен

преди 8 месеца

Толкоз много неща си накупих от Китай. Сигурен съм, че тук даже не знаят че такова нещо се произвежа и продава. Обаче и там държат много високи цени на определен тип стоки.

32

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 33. В емаг има видеокарти по 7-8 хиляди лева и отдолу в коментарите народа се подиграва, че ще почака за по-висока цена.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Европейските стоки са скъпи тъкмо заради многобройните налудничеви изисквания. Освен това разбира че ги произвеждат предварително програмирани да се счупят след определено време.

30

Анонимен

преди 8 месеца

В България цените на техниката са изкуствено завишени. Значи вр хедсета на мета струва 300 долара от официалния им сайт а в емаг се продава за 880 лева.

29

Анонимен

преди 8 месеца

В Джъмбо показваха преди година по телевизията едни балони където вътре имат лампичка. И един човек докато надува такъв балон се е спукал и лампичката го е ударила в окото. Онзи ден отново си ги продаваха тези балони. Та толкова за контрола в ЕС на стоки. Даже и да има инцидент нищо не се изтегля от продажба.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Верно много опасни. Само дето два окуляра за телескоп от ибей ми излязоха 65 долара + безплатна доставка. Същите н сайта на андромеда са 220 лв. Айде нема нужда от реклама. Другия път пишете кой сайт ви е спонсор на статията!!

27

Анонимен

преди 8 месеца

BMW iX M60 - цена $150 хил. Китайски аналог Avatr 11 - цена $57 хиляди с батерия 116kwh, ($51 хил с батерия 90kwh). Avatr 11 не е по-лош - и дизайн, и комплектация, и комфорт, и салон, шумоизолация, и driving experience. Натискаш леко газта и моментално излита все едно е без тегло, като перушинка, такава голяма кола. Скоро никой няма да им купува безумно скъпата продукция на европейците, а и самите те дори вече нямат пари да си платят отоплението и държавите печат пари да им го плащат, какво остава за коли.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера един приятел се върна от САЩ, и разправя, че там цените на всички стоки са два пъти по евтини от българските.

25

Анонимен

преди 8 месеца

До Valio. Има и достъпни стоки - Турция, Полша, Словакия. Отидеш ли по-нататък цените стават двойни и тройни направо космически.