51

Миле

преди 1 година

Румънците са пичове бе , ние с цар плъх за премиер ша видим шенген през крив макарон , може и визи да ни слижат хахахаха специални само за нас

50

Цел номер 1 на БГ

преди 1 година

Спасяването на Барбата !

49

Аз

преди 1 година

Ние кога?

48

Секира

преди 1 година

Браво на Румъния.Така трябва.Шапка им свалям.Тръгнаха напред и се оправиха.

47

Знаещ

преди 1 година

И хоп, готово. Ние си купуваме снимки на самолети, плащаме двойно, и даже не посмяха да поискат шенгенски бонус

46

Знаещ

преди 1 година

Като цяло схванхме идеята. Нашите дупедвци се надяват Румъния да извади горещия шенгенски картоф от огъня. А пък ние ще се присламчим към румънците. С една дума, хем не сме се противопоставяли на ЕС, хем ще минем между капките. Ама няма да стане. Румънците ще ни изоставят защото само ги дърпаме назад. Какво направи Полша преди време. Също като нас си купиха от Щатите военни самолети. Само, че част от сделката беше да влязат в Шенген. И хоп, готово. Ние си купуваме снимки на самолети, плащаме д

45

А ние?

преди 1 година

По никакъв начин ли нашите висши политици не са се опитали да натрият носа на австрийците и нидерландците?

44

Анонимен

преди 1 година

Австрия е марионетка и троянски кон!

43

Радослав

преди 1 година

До 59: фашист който да не иска държавата му да е силна и хегемон е като комунист който не приема Русия за своя истинска родина, тоест няма такова животно. Та сегашните ни политици са деца на комунисти, слуги каквито бяха бащите им!

42

Анонимен

преди 1 година

Виждате ли, български муххл.ьовци от Подмяната, Сглобката, Братя Киро и Асен Спецови, Тагаренко, Атанас Атанасов - Гнома, Розавия Фюрер Денков? Вие сте чехлювци на Украйна и Запада. Никой не ви уважава, защото сте слуги и всеки ви рита като куче, подиграват ви се в цяла Европа. Вие сте срам за България. Вие сте Продажници и слуги. Вие не сте европейци, не сте натовци, защото сте за подигравка на целия свят. Вие сте азиатци по манталитет, африканци по мислене и поведение. Разкарайте се, фашисти.

41

404

преди 1 година

Браво на Румъния и на тяхната дипломация ,нашият ще отваря бази на нато без да са осребрени

40

Ха така

преди 1 година

Браво !

39

Анонимен

преди 1 година

Има и друго. Президентът на Румъния е германец, а на германец нЕма как нЕкъв кЪржав австриец да му дава наклон. Мега ултра се е издразнил гаранция и го е приел лично.

38

АнтиЗомби

преди 1 година

Австрия е винаги против България. Ако утре Австрия и всички австрийци изчезнат нищо няма да се промени и никой нищо няма да загуби. Безлична държава населена с ретарди.

37

Знаещ

преди 1 година

Къде е Тодор Колев да запее ,,Как ще ги стигнем румънците"?!?!

36

Анонимен

преди 1 година

Със соц. пари ще правиш капитализъм.

35

българина

преди 1 година

През 1938 г. след референдум Австрия е присъединена към Германската империя и остава част от нея до края на Втората световна война през 1945 г. Същата година е окупирана от Съюзническите сили, а отменената Федерална конституция влиза отново в сила. През 1955 г. Австрия обявява създаването на независима федерална република, с което слага край на окупацията. Австрийският парламент приема Декларация за вечна неутралност

34

Анонимен

преди 1 година

Остейте Румъния, тя не е лъжица за вашата уста. Занимавайте се с Македония, че е по-малка и слаба и там се чувствате истински мъже.

33

Анонимен

преди 1 година

Браво на румънците. Австрийците са един от троянските коне на русия. Бившата външна министърка на Австрия сега живее в русия и Путин и транспортира понитата с военни самолети (има снимков материал по темата).

32

Реалист

преди 1 година

Австрия е неутрална по конституция, това е било условието след разпаданено на АвстроУнгария след Първата Световна.