10

Анонимен

преди 1 година

Последният път като се случи просто му изплщаг дваншамара и се върнах ... Явно е нямало мъже на пътя тям ...

9

икономист

преди 1 година

До 6: И кво предлагаш да ги направят институциите, на препарат за миене може би? По-добре свиквай, защото така е при развития капитализъм, и проблемът само ще се задълбочава. В Лос Анджелис има стотина хиляди бездомни, на които градската управа осигурява палатки и фургони. Не си прав за соц. помощи, защото такива не се раздават на бездомни. Единствената помощ са соц. трапезарии и кризисните центрове, в които временно ги настаняват.

8

Анонимен

преди 1 година

До До 1, Затова инженери ровеха в кофите за смет , нали, включително и една, която ви е създавала водната система на софиянци, може да намериш интервюто с нея, мисля, че беше при Карбовски този случай!

7

Копейкин

преди 1 година

След години

6

Анонимен

преди 1 година

избирател на копейко и върл русофил :)))

5

456

преди 1 година

На всичко отгоре са и агресивни,като им направиш забележка.Защо ИНСТИТУЦИИТЕ не си влязат в ролята и да направят нещо по въпроса,агне децата ни да растат ,гледайки на всеки 100м.такива деградирали хора!

4

Анонимен

преди 1 година

...НО ПЪК СИ ИМАМЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ НА ГОРСКИТЕ ТЕРОРИСТИ/ПАРТИЗАНИ/ДЕЦА И ВНУЦИ МИЛИАРДЕРИ....

3

До 1

преди 1 година

Дай на всеки алкохолик да дадем безплатен апартамент и хиляди левове за храна. Като ти е толкова жал, вземи си го вкъщи и го гледай. В София има 10 хиляди незаети работни места. Ако иска може да си намери веднага работа. Средната заплата в София е 3700 лева.

2

Анонимен

преди 1 година

Ората са гладни и озверели

1

Анонимен

преди 1 година

Ако не се е хранил, може и да му е прилошало, но къде са домовете за бездомни хора в България, общински жилища, нали имат?