91

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 11 - ОТГОВАРЯМ ТИ? Какво ще направиш? Ще мръкнаш, нали?

90

Анонимен 11

преди 8 месеца

86 първо си прочети коментара ,виж се грешките,и след това ми отговори.

89

Анонимен

преди 8 месеца

До анонимен 87 - Не знаех, че е задължително четиво. А другите версии на тази книга? Порпуснатите "глави"? Измененията на Смит или тези на Мохамед? Други религиозни текствое? Да ги четеме ли? коя митология да захващаме?

88

анонимен

преди 8 месеца

до 65 На когото държат патлака и всички, дошли от западна посока . Май са доста повече.

87

Анонимен 11

преди 8 месеца

64 защо трябва да крещи,има достатъчно много мюсюлмани,и за това са построили,най-голямата джамия,това демокрацията,а не твоята г..а Ню.. в щ ин а.

86

Анонимен

преди 8 месеца

"И те гледат само собственото си благополучие, а не общото." - Кой по дяволите гледа общото и какво е бощото? Не може да ме караш, да мисля за милиони, при положение, че повечето са прекалено далечни от мен и предпочитам, да ги няма.

85

анонимен

преди 8 месеца

до 59 . Путин ни Антихриста, не познаваш Библията е време да си затвориш устата, компа и да спреш с бълнуванията си. Днес взе ли си хапчетата ?

84

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 11 - Не всички тук, ходимие по църкви. Има такива, който ходят в синагога, има такива, котио ходят в джамия, има и други. И не си мисли, че като наричаш хората с някаква селски персонаж от разказчетата на треторазряден автор, си задължително по-умен. По-скоро се позкваш, каот изключително объркана и лесна за експлоатация мишена, но просто не ми се занимава, да ти натискам бутоните и да играеш, като мечка на гадулка.

83

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 11 - "с една дума феса ти без този преврат ти беше сигурен." - Това са осем думи. "29.10.1923г" или друго подобно събитие, щеше да се случи по един или груг начин, независимо от това, дали днешните български територии, щяха да са в тогавашна османска империя.

82

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 11 - Би ли го повторил това, със същия тон на живо пред мен?

81

анонимен

преди 8 месеца

до 43 БПЦ не осъди Русия като агресор, защото не е . Защото защити народа си от кървавия геноцид на режима в Киев, който продължи повече от 8 години. И това не направи впечатление на никаго, сякаш не се е случвало. Къде бяха хуманитарните международни организации , да защитят правата на избиваните деца в училищата, на родилките в болниците , по площадите мирни жители , патароци невежи и студени.

80

Анонимен

преди 8 месеца

Видинския митрополит да си гледа работата. Тва са руски шпиони.

79

Анонимен 11

преди 8 месеца

43 г..а..н..ь..о..,прав си за Турция,но помисли защо не носят фесове,а ти още щеше да носиш фес на главата,имай предвид,че съм завършил балканистика,отиди,в някоя библиотека,и поискай една дебела книжка,"историята на балканите "от нея ще разбереш,защо още щеше да носиш фес на главата,само за ти кажа,слез преврата на младотурците,Турция от султанско управление,преминава на републиканско ,на 29.10.1923г.ататюрк обявява републиката,с една дума феса ти без този преврат ти беше сигурен.

78

Закривай окрайна!

преди 8 месеца

Вън наглите окраинци!

77

Анонимен 11

преди 8 месеца

70 г..а..н..ь..о да не се молиш,вече в баптиска църква,че не ти трябват други църкви.

76

Мда

преди 8 месеца

Русконацисткият планктон е затлачил българските вестници.

75

Киев

преди 8 месеца

То и президента и а моята са огорчени но са им счупени самолетите и ракетите и нямат пари да идат с руския църковен духовен представител, както се казва неведоми са пътищата божии. Там хората воюват и опяват нямат време за поправки и кръщенета.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Путин е китайското менте на Хитлер

73

анонимен

преди 8 месеца

По-прясна история. Ако някой ми каже кой разрушаваше и палеше православни храмове в Югославия при една СВО, гърмеше мирни жители на пазарите, рушеше инфраструктура, мостове, бомбардираше училища, болници с обеднен уран и колко точно са жертвите на това безумие. Това също е история , от само 1990 г.Някой ще ме осветли ли., дали тези хора имаха човешки права ?

72

Анонимен

преди 8 месеца

Вълк в овча кожа.