16

Анонимен

преди 8 месеца

do 169 9 choveka v kushti - 4 s vaksini, kato 2ma nad 75godini - nikoi ne e boleduval, imame edin s bubrechna kriza.fake news :)

15

До 9

преди 8 месеца

Личната ми статистика: от 5 ваксинирани и петимата се скъсаха да боледуват. От неваксинираните - за всички тях животът си тече нормално, здрави са и си гледат семействата.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Ваксините не прощават.

13

Сладка работа

преди 8 месеца

Това е да си на работа в БНТ държавната хранилка на националната телевизия високи огромни заплати всякакви екстри купони безгрижен живот, разврат и групов секс. Също така в тази медия се пускат корени с роднини и шуробаджанаци. Всичко е за сметка от нашите данъци.

12

IQ 3.14

преди 8 месеца

коментарите ме карат да си мисля че оня дето е бил в 12 редакции си е искал от мира на пияна глава и резко не му се е получило. нищо де, сипи си още една наливна, минало-бешало

11

Нагла

преди 8 месеца

Дъщеря и майка, седем дни ни занимавате с тия две ш.у.т.к.и не за доволени.вечв мирясаха.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Аз не разбрах, станала е засечка при козметична интервенция ли?

9

Ралица

преди 8 месеца

Желая здраве сила и божия закрила на Мира

8

Анонимен

преди 8 месеца

До 3.72.3% или 5.5 млрд души от населението на света е било ваксинирано поне с една доза .И познай кво?99.9999999999999% от всички ваксинирани нямат странични ефекти и са напълно здрави.Това са математически факти,колкото и да си измисляш глупости цифрите няма да ги промениш.

7

Смолянски пататник

преди 8 месеца

Сам Бог също така я изкара от родното и село и я запокити в националната телевизия да се *** "срещу" скромни суми, но на кой Бог се моли не е ясно освен на мамона ?!

6

читалище заря

преди 8 месеца

аз лично след подобен инцидент не бих поствал снимка с чашка, на човек който а)току що е прескочил трапа, б) може да викне на бънди да ви прати крс нажабени с отвари и да ви разрита целата оръжейница. само че пиян петю и колегията са решили да жълтеят. дано им е яка гръбината, и дебела абичката.

5

Колкото много

преди 8 месеца

Много е желана тази жена за секс от цяла България всички я гледат и сексуално фантазират.

4

Д-р Хаус

преди 8 месеца

Добре, че са я изписали, да е жива и здрава, ама вече и видео успяла да снима за "своите последователи"...?!Това идва леко в повече. Нядявам се, ако перитонитът, който е получила, е резултат от някоя хирургическа интервенция за отслабване да запише и видео за вредите от пластичните операции.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Значи пак ще пропагандира за ковид ваксините

2

Хубаво

преди 8 месеца

Много еротични фантазии предизвиива водещата хубаво е да ѝ се порадваме отново.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Чудесно, очакваме в скоро време да си снима дупето след липосукцията!