53

Невероятни тъпаци

преди 8 месеца

Нивото на сopocoидното поръчково тpoлcтво е изключително ниско, но дори и един oлигoфpен като тях може да си направи елементарния извод, че руският свещенник не е можел по никакъв начин да има достъп до някаква информация. Гоненето на руския поп е поредната фоерверка за отклоняване на вниманието, докато ПП, ДД и ГЕРБ крадат държавни пари.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Три свещенника голяма опасност за нац. сигурност!?!?!? Кр3те**ни и умнокрасиви "експерти" се втурнаха да ни обясняват какви брутални шпиони са....Какво са шпионирали...цената на краставиците на женския пазар ли...Я малко по разумно...всичко навръх нац. празник се наорави умишлено да се вдигне по голям шум и да се изместят нац. чествания...Прозрачен ход на Козяк

51

Анонимен

преди 8 месеца

А Англиканската църква се ръководи лично от краля. В случая Чарлз. Той е едновременно и държавен, и църковен глава. Ще е прилично изказващите мнение да се стремят към обективност. Любопитна подробност по отношение на църквите е, че официално доскоро англичаните си бяха заплюли св. Георги като покровител на страната им, но нещо напоследък решиха, че нямало доказателство за съществуването му и агликанската църква ГО отрече.Правя паралел с Русия -св. Георги на герба на Москва и георгиевската лента.

50

Анонимен

преди 8 месеца

А теб какво ти влиза в работата какво прави руската православна църква, ми ризлива очиларко -- за американските крадци червени килими ли ще постилаш?

49

Анонимен

преди 8 месеца

Пълна ЛЪЖА, че храмът е запечатан от ДАНС, никоя държавна институция не би си позволила да затвори храм, ако ги интересува нещо ще изземва документи и толкова. Стига РУСКИ ЛЪЖИ!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Някоя друга глупост за шпионската дейност на духовниците от църквата Св.Николай Чудотворец? Отдавна се убедих,че при смяна на режима първите,които се премятат бързо към новия режим,са военните и милиционерите на висок пост. От БКП и комунизма се отрекоха тези,които бяха военни министри: Аню Ангелов, Бойко Ноев,Велизар Шаламанов и още един бивш военен министър,окичен с медали,всичките получени преди 1991 г.,ама сега ревностен привърженик на Брюксел и НАТО. Дойде ред да се изкажат зам.министрите.

47

MNENIE

преди 8 месеца

Данчо е рептил . Това са хора извън Християнството и Аллах . Чада на Дявола . Тези хора подкрепят рептилите Зеленски , Тагарев , Байдън и Сина Му . Изчадия на Дявола .

46

Анонимен

преди 8 месеца

Храмът е запечатан от ДАНС, виж лентата залепена на металната врата на църквата!

45

ЙорданИзпълзя

преди 8 месеца

от фекаалиите и започна да громи руското православие. Така е такива са тия, като пасито. Майната му на православието... Но видов ден идва, не знам как ще се оправдава тоя Боокклуук...

44

Анонимен

преди 8 месеца

Спиране помощта за Украйна, вън всички украинци от България!

43

Анонимен

преди 8 месеца

Храмът беше затворен от руското посолство. Очевидно Сталинските методи да затварят храмовете, за да контролират народа, продължава да се извършва от руските комунисти.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Божилов, дай някакви доказателства за тази уж шпионска дейност, нямаш нали?

41

Анонимен

преди 8 месеца

Съд за сороса Йордан Божилов!

40

Анонимен

преди 8 месеца

С ходжите е България чия поръчка изпълняват?

39

Гиги

преди 8 месеца

Още една откачалка

38

Анонимен

преди 8 месеца

Този специалист е господин никой

37

----

преди 8 месеца

Не ми разтягай локуми.Какви хибридни войни и поръчки на Кремъл.Какви поръчки кажи бре ***.Може би и вероятно не е отговор пък и ти си Бивш ,което е твърд вероятно.

36

Анонимен

преди 8 месеца

17 Като СССР, Русия изби своите свещенници и разруши православните си храмове с железни гюлета. Но днес, си служи с православието и славянството, за своите имперски интереси. Диктаторът Путин и сам кадър на КГБ, постави също такъв кадър на руските служби патриарх Кирил/Гундяев/, бивш незакоконен търговец на цигари, на този пост. Той носи "Ролекс", вози се в "Мерцедес" и е далеч от благочестивия православен морал. Такива са и всички руски свещенници, манипулатори и кадри на руските служби. Анатема

35

Анонимен

преди 8 месеца

31 Северномакедонец, със изложение към Североизток. Обичам да ме лихва Евроазийския ветрец. Важно ми е, да духа срещу България, иначе, загинаха.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Защо нашите служби преследват само руските шпиони. Защо се забравят американските шпиони. Нека ДАНС ни даде отчет колко американски агента са били разкрити последните години.Или това е класифицирана информация?