28

Паню Баирски

преди 8 месеца

Паяк!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Чанта Била си държи България да остане вечната поддлога на скъпоценната Русия и това е.

26

Истината е

преди 8 месеца

Че на 03.03. Сърбия получава. Независимост,но .Дори и и Сърбия не е обявила 03.03. За национален празник. Докато ние обявихме този ден на военно примирие. Между две империи за нац.празник,загърбвайки 06.09...22.09...24.05..И други светли дни...Няма нищо,важното е да се чувстваме роби,живи и до днес благодарение на Путин. Кълнем се в Левски и Ботев,а те са проклинали руската империя. Цялата ни история е низ от лъжи,за да имат основание руските претенции да сме им риби и до днес.

25

сигурно, ти щом каза

преди 8 месеца

Комунистите построиха държави на база на омразата. И това е много логично. Когато нещата не вървят, обвиняваш врага - Русия - Запада, Македония - българите, България - турците и робството. Трети март е част от тази схема. Ако българите дозреят дотам да го сменят значи има някаква надежда да станат нормални европейци. Засега не. Боричкат се в Балканската идилия кой е бил роб и кой тормозил кого. Най-нормалното е дс агент Иван да защитава дс създадените страхове и митове.

24

Киев

преди 8 месеца

Нито победихте на 3 март нито на 22 септември. Загубихте Руско Турската война, всички войни но битките бяха спечелени. Чакат Ви , 500 г. корупция докато някой не отиде да заложи любовта към семейството, родината, свободата и живота си за да Ви освободи от корупцията.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Когато по българските земи е имало турско присъствие е имало ред и законност НЕ КАТО СЕГА БЕЗАКОНИЕ

22

Анонимен

преди 8 месеца

Трети март се подписва някакъв договор между Русия и Турция България какво общо има ? . Повечето българи не знаят за този факт .ТА КАКЪВ ПРАЗНИК Е ТОЗИ ?? НИКАКЪВ ЗА БЪЛГАРИТЕ ...РУСКИ ПРАЗНИК..

21

Анонимен

преди 8 месеца

3-март е празник на Задунайска Губерния. Затова и при бай Тошо не се честваше.

20

др0гаре плоскоземи

преди 8 месеца

пачему България не присъства на подписването/церемонията ....някой от пасольството знае ли?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Каракачанов, знае ли колко пъти Сталин е дошъл в БГ да отпразнува победата, че аз не знам за такива случаи??

18

Анонимен

преди 8 месеца

500г. България е била заличена от картата на света!!! Едва през 1878г.възниква отново като такава, благодарение на Руско-турската, за нас Освободителна война!!!

17

Анонимен

преди 8 месеца

Станали сме независими с помощта на Австро-Унгария, която заграбва Босна и Херцеговина.

16

Оффф

преди 8 месеца

Аиде стига сте пускали агенти на ДС да ни обясняват историята.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Агента на ДС, които смениха историята ни и изтриха от нея герои като Генерал Вазов, Генерал Колев, изтриха като празник Съединението и Обявяването на Независимост, седнало до обяснява, че се пренаписва историята. Да напомня и че Македония е измислена от Сталин, Тито и Георти Димитров, след което по поръка на коминтерна българите са принудени насила да се пишат македонци.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Кое да се сменя не разбрах?нека да има празници!Нищо не сменяме!Искам националният празник на 1300 г България да бъде събитието, което САМО българите сме го направили! За да имаме повод да се гордееем!С какво да се гордеем, като казваме че други са ни свършили работата.

13

До хм

преди 8 месеца

И комунистите и неолибералите не харесват 3- ти март за национален празник на държавата България.Първите го премахнаха някога,вторите сега се опитват да правят същото.Имате ли отговор защо хора с различни политически нагласи не искат 3- ти март за национален празник на България?

12

SS

преди 8 месеца

Бг вече не е държава ,а територия .Нещо повече регистрирана е в търговски регистър на USA като корпорация .Всеки град и кметство е вид частна фирма управлявана от назначен човек .Изборите са само формалност за стадото .Могат да пренапишат каквото си поискат .За съжаление .

11

Половината албанци

преди 8 месеца

И македонци си купиха бг гражданство е бх те у туловището сфи н ско

10

Торбичка Била

преди 8 месеца

Що *** на Боеко да пари като си такъв дебел патреот бе

9

Анонимен

преди 8 месеца

До 13:Значи през 1878-*** е имало комунисти?!Вие добре ли сте бре?!Какви копейки тука бълнувате?!Наумили сте си да ни затриете като нация ама в ада ще горите!!!България трябва да съществува,а вие сте еднодневки!