58

Анонимен

преди 8 месеца

"Данните са събрани от учени от Университета в Утрехт, Нидерландия" - Яко събират и тамошните академчковци на държавни и "не-толкова държавни" програми. Трябва да е каже на земеделците че са зли и лоши, да им се скене прозивдстовто и да им се вземе земята, а после народът ще яде скакаслци, котио незнайно как, ще бъда в някакви вълщебни ферми.

57

Някой

преди 8 месеца

До Анонимен50. Кутия е главата ти. Тотално безхаберие. *** на Европа купихме. Улиците се измиха последно 89 г Изсичат се гори поголовно а ти повтаряш на Грета простотиийте.

56

Анонимен

преди 8 месеца

До Относително е - Обясни ми, как може 30 годишна кола,д ами гори 4.5 на 100 нафта на магистралта и 5.7 градско, а новите горят повече....

55

Анонимен

преди 8 месеца

"замърсяването на въздуха засяга почти всички органи в тялото и е свързано с огромен брой здравословни проблеми - от сърдечни и белодробни заболявания до рак и диабет, от депресия и психични заболявания до когнитивни увреждания и ниско тегло при раждане" МАЛЕЙЙЙ ТВА Е НАПРАВО НОВИЯ КОВИД! ВСИЧКО АМА ВСИЧКО НИ СТАВА ОТ ТВА? Давай вацини КВО ЧАКАШ??

54

Анонимен

преди 8 месеца

"Природата не е създадена да поема такива количества отрови." - Ам ... създадена? Ам ... камъните тровят ли се?

53

Анонимен

преди 8 месеца

Да де! В целия текст пише редовното, което ИЗХОЖДА от Англия: Източна Европа и бедните са мръссни и виновни.

52

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 51 - Ако исках да те отровя, щях да те отровя. Стига се оплаква и се радвай на жалкия си живот.

51

Анонимен

преди 8 месеца

До 48 - никога през зимата не съм виждал парата от дъха ми да става все повече и повече, докато се превърне в огромен облак, покриващ 100 пъти по-голяма площ от първоначалната. И да остане да виси там за час. Гледайте небето. Лесно е, безплатно е. Ще откриете, че нещата не са толкова прости, колкото ви се струва. Или недейте - никой не може да ви отвори очите насила.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Колите са най-големият замърсител на природата. Представете си тези кутии обякалят по цяла България и пръскат отрови. Природата не е създадена да поема такива количества отрови. Въздуха в градовете е тотално негоден за здравословен живот.

49

Анонимен

преди 8 месеца

За въздуха ясно но каква е храната?Скоро ще се появи украински хляб.Вкусният украински хляб го мажете с полезният китайски мед.Става страшно вкусно направо бомба от полезни вещества.Трабва да ви кажа че ще пораснете и физически и умствено ще израснете.Въздуха навън е бонус.

48

Анонимен

преди 8 месеца

До 34Как може от самолет да остане диря, която да се разстели до 100-200 пъти първоначалната си ширина.)))Самолетните двигатели отделят водна пара, като част от процеса на горене. Когато горещата пара излиза от машината тя се сблъсква с по-хладния въздух в горните слоеве на атмосферата. Това създава тези пухкави бели линии в небето. Сблъсъкът на студен и топъл въздух стои в основата на тази реакция, подобно на това да видите дъха си, когато навън е студено.А, на Gaньосе привижда химикали, отрови

47

Относително е

преди 8 месеца

Имам една стара дизелова кола която се води Евро 1 и пуши по малко от новите дето се водят Евро 5 и Евро 6!

46

Анонимен

преди 8 месеца

До ДО 34 Гледай небето бе... Мисли... Като видиш диря от самолет, която става като килим и покрива хиляди пъти площта, с която е започнала, почуди се... Това конденз ли е? Колко конденз може да има от един самолет? Колко време може да седи? Просто гледай небето, нищо повече не се иска. Или си гледай телефона, няма значение. От телефона ще ти кажат какво е истина.

45

До 43

преди 8 месеца

Ами няма да си върти със 1600 км в час при пирфектното земно притегляне! Това е най-голямата лъжа на света-че сме кълбо и се въртим като шашави! Пилоти казват: небосвода е равен! Хайди смейте се философи!

44

Анонимен

преди 8 месеца

Дизел Евро 6 ... ама отпушееееен. Върви вървииии ! ААХАХАХА

43

Кем

преди 8 месеца

Трейлс!!!

42

ДО 34

преди 8 месеца

А земята плоска ли е?!

41

Анонимен

преди 8 месеца

И при нас не е добре, ама народа си иска тецове.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Евро 4, 5, 6, 7 ... 1001 изисквания за чистота! Фабрики няма. Нищо няма! Ама .. пак п-токсично! ХАХХАХА... айде айде

39

Анонимен

преди 8 месеца

До до 35 кво училище те подгони бре