23

Анонимен

преди 8 месеца

Ереван е водил периодични мирни преговори с Азербайджан по въпроси за бъдещето на Нагорни Карабах и е постигнал договореност, че Нагорни Карабах е азербайджанска територия. Планът на Никол беше да впрегне Русия да му решава неговите вътрешни проблеми, въпреки че самият той е сключил предателски за арменския народ договор с Илхам Алиев. Търсите ли мъжественост в ара с име Никол?

22

Анонимен

преди 8 месеца

Вече има унищожени и руски позиции в Карабах. Руснаците твърдят че засега няма руски жертви, което на руски език значи, че са изчислили поне няколко руснака. Има видеа на унищожени позиции в проруските канали в телеграм. Същевременно руската армия там не реагира по никакъв начин освен да си сменя постоянно памперсите.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Ха-ХАмерика да даде 348 пакета санкции за Азербаджак и заедно с АкаДенков да ги обяви за терористи.

20

Анонимен

преди 8 месеца

а Русия призова и двете страни в конфликта да спрат кръвопролитията""Ха,ха Русия изостави военният си съюзник,обвинява и Армения за кръвопролитията ,при положение ,че арменците не отвръщат на огъня.Премиерът Пашинян заяви ,че няма да се хванат на уловката на азерите да възобновят боевете,иска мирно решаване.Знае ,че военно Азербайджан е по-силен ,азерите пък иска да решат проблема с война.

19

Идеалист

преди 8 месеца

Да се разбира: да продължава, независимо че провежда военни учения с Армения!

18

али

преди 8 месеца

Арменците са една шепа хора, обезлюдени земи. Бедни, нямат никаква промишленост, но се репчат на всички и с теритириални претенции към всички съседи. Аз съм гледал кадри от окупираните територии на Азарбенжна от където бяха изселени над милион души. За 20 год. са обезлюдени напълно, призрачни градове, без нито един жител. Но Азарбейджан им даде хубав урок, ако не бяха руснаците в рамките на 2 месеца и нямаше вече да има държава армения...

17

али

преди 8 месеца

Само преди ден Азарбейджан имат 6 жертви от нападеня на арменски сепаратисти. Като още преди 2 год. арменците се подписаха в този район да няма въръжени арменски групи, Но те продължават да въоръжават сепаратисти в територия където сами признават, че е територия на азарбейджан.

16

Анонимен

преди 8 месеца

До 16 цветна е руската армия , която ще прави нов ред , а неможе да пази дори Армения. :))) Страх се вижда в опите ви на всеки метър.

15

Риторичен "?&qu

преди 8 месеца

Що се провали цветния прайд в Грузия?!?!?

14

Анонимен

преди 8 месеца

след сърбия и армения се осрами с великите си "казарми" . Беше унижена за около месец от Азерската армия. Като гледате армения ей това е била и България по времето на соца. Бедна , с калпави войници, старо оръжие и нищо друго. Фактите са си факти. Срещу тях и господ мълчи. За щастие Армения явно осъзна ,че теябаа да се махне вече от ботуша след 80г робство.

13

Анонимен

преди 8 месеца

нормално има съвместни американо-арменски учения и арменците са започнали стрелбата - краварите разработват нов конфликт по границите на русия - световните агресори в действие- ученията продължават

12

Анонимен

преди 8 месеца

До 11 Според западните ценности трябва да те бутнем в затвора за троленее и създаване на манипулации в обществото.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Добре аз немога да разбера нещо. Предния път като се сбиха Армения беше разбита за 2 седмици и Азерите имаха опция да тръгнат напред към столицата им. Армения искаше примирие и край на войната, като се отдръпне военно от карабах.Азерите спряха ... и сега след време Армения отново се опитва да влезе в карабах ? Не ми звучи нормално... Азерите са направили компромис ,а сегс излиза че файда никаква от тоя компромис.

10

АМИ СЕГА?

преди 8 месеца

Соред западните "ценности" трябва незабавно да се откажем и от азерския газ!! как мислите - ще случи ли?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Преди дни службите в Армения предупредиха, че се готви майдан по украински сценарии в Армения. Атаката на азерите е като начало на майдана. САЩ няма да се спрат да разпалват конфликти около Русия. Между другото, сега азерският газ още ли е ок или вече не е след като непредизвикано нападнаха Армения?

8

Анонимен

преди 8 месеца

Призовавам Вашингтон да прекрати доставките на оръжие и боеприпаси на Украйна!!!

7

конфликта накратко

преди 8 месеца

Турция изпълнява поръчка на Англия срещу скромно заплащане през прокси. Азербеджан и съюзника им - президента на Армения нямат нищо против да запалят нов пожар по границата на Русия, Те това е! А още повече че газовите магистрали ще са в шах!

6

без наглосаксите?

преди 8 месеца

"но боевете в Нагорни Карабах може да променят геополитическия баланс в Южен Кавказ, отбелязва Ройтерс. " Да бе! Де що има война , без намеса на наглосакси не се е минало!

5

Какво става

преди 8 месеца

Престарали ли са се или не е дошъл момента?!

4

Циганин от призиви

преди 8 месеца

Не разбира ! Само няколко батальона бели хора за нула време ще внесат ред, за да не се избиват *** ! Така е било и ще бъде по целия свят от време оно!