328

Анонимен

преди 1 година

Всеки може да се оплаче официално в каквото си поиска, но факти и обстоятелства подлежат на доказване преди да се формира обвиненеие. Никой полицай няма да напише метална тръба като предмет, ако не я е иззел на местопрестъплението и не може да докаже че е използвана. По вярно е да се пише твърд предмет, при наличие на медицинска справка. За времето от сигнала до убийството естествено не може да извади такъв документ.

327

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 361 Ти откъде можеш да знаеш кой какви обвинения е повдигнал? Или от някое НПО ти плащат, за да тролиш и да пускаш слухове?

326

Анонимен

преди 1 година

Медиите пишат каквото си искат. В единственото повдигнато към момента обвинение е за ограбване на мъж ( 35лв) с прилагане на сила (удар с юмрук) и удари с "палка" по краката от неизвестно лице. За всичко останало към момента нищо не е повдигнато. Мажат мо медии фантазии за да спасят колкото могат кожите си. И не само на полицая, а и на прекия му началник,, шефа на управлението, психолога и пр. Нещата са по зле и от случая с полицайката Симона.

325

До Анонимен 359

преди 1 година

Как да няма побой с метална тръба? Момичетата са се оплакали официално. В други сайтове пишат за друг "подвиг" на тези тримата, от предишната нощ - юмрук в лицето и удари с палка по краката на мъж, за да му вземат 35 лева, при това незаконно са проникнали в имота му в 4.30 ч. сутринта, по тъмно и в границите на неговата собственост са го малтретирали, за да го оберат! Или за ром закон не важи, затова сте се надигнали да протестирате. Но пословицата за моркова и тоягата важи!

324

Анонимен

преди 1 година

Няма метална тръба Няма и побой с такава. Нито основания за подозрения за притежание на огнестрелно оръжие. Просто убиха подозреваем при най нелепото задържане на подозреваем и впрегнаха сили и средства да омъглавят случая.А за този срам, прекия началник, полицая и шефа на управлението трябваше да са си направили вече служебно харакири и да чакат дело за да си понесат отговорността.Честа на пагона е загубил смисъл в редиците на МВР. Търся стълба да спасяват убиец в пагони. Срам!

323

страна от 3-я свят

преди 1 година

Гръмнеш престъпник и те съдят. Ето защо никой не иска да бъде полицай. Към полицията в Бг-то няма никакъв респект. Даже и *** им налитат на бой.

322

Поне в тази си част

преди 1 година

нашият и американският закон са аналогични - ако не спре, когато полицай му нареди това и побегне, полицаят има право да стреля. Но в САЩ при такъв инцидент полицаите, застреляли престъпник получават награда, а у нас близките на престъпника искат наказание за полицая и кръвнина, а махалата му си позволява терористичен акт, какъвто представлява блокирането на пътна артерия. Всички те групово протестират заради това, че законът е приложен спрямо човек от техния етнос.

321

До МВР МАФИЯ 354

преди 1 година

Колко пъти да ти цитират закона, бе?! Това е един от трите случая, при които полицаят има право да стреля - извикал му е да спре, а онзи е побягнал. Какво не разбра? По-долу цитираха примера с тв-водещата Галена, чийто племенник преди 5 години се опита да играе същите ромски номера в САЩ. Идват да го арестуват, той им вади нож, после побягва. Викат му да спре, той продължава да бяга, а те стрелят и тримата едновременно и то не в кракат Улучен с 8 куршума, ромът загива. Полицаите - наградени.

320

До Гневен 348

преди 1 година

Слушкаха, ама друг път. Потърси в мрежата статиите на Антон Тодоров, той поне работи с архивни материали.

319

МВР МАФИЯ

преди 1 година

Полицая е превишил правата си. Дирекно е застрелял момчето. Трябва пропорционално да се действа. Не може за грабеж да те пречукат. По-добре Белене да го отворят и да строи магистралите за 5-6 годиники.

318

Чингис Хан

преди 1 година

Истински герой е този полицай , трябва прочистване от тези зомбита толкоз е просто и логично. Ненужната био маса не стига до процес защото такива като тях всеки ден мародерстват и рядко ги хващат. Е този си го получи. Един ден ще трябва къща по къща да се ликвидират тези ненужни и защото вече са повече от Българите!!!! Събудете се и се стягайте или те ще ви ликвидират..

317

Приятел

преди 1 година

Дълбок поклон пред служителя на полицията.Нека всички да последват примера му.Всички честни и достойни хора са с вас.Пострадалите от нападения на тези получо.веци са стотици хиляди.

316

A

преди 1 година

Браво на полиция!Най-накрая поне с един от гадовете по-малко!

315

обективен

преди 1 година

Детенцето което бие с метални тръби момичета за да ги обере ,вече няма да прави така.Поклон пред смелостта на доблестния български полицай.Този служител трябва да бъде награден и повишен в службата.Така се постъпва в правовите държави.А другите двама нападатели трябва да лежат дълго в затвора.За съжаление разходите пак са за наша сметка.Майката на престъпника също е престъпник.Татуираната и каносана крадла също трябва да също съдена.

314

Радослав

преди 1 година

До 346: а ти какво очакваш? Протокол с 20 свидетеля, че лицето (не е ясно кое е то защото нямаш право да им искаш данните) е нанесло побой над жертвата в присъствието на 20 свидетеля с цел грабеж. Протокола след това да бъде нотариално заверен и едва тогава полицията да има право да се опита с благи думи да въздейства на чувството за справедливост на престъпника като той трогнат от думите им да се предаде доброволно, да се покае и да стане монах за да изкупи греховете си?

313

Някой

преди 1 година

Това ***, каквото е търсило си го е намерило. Полицаите трябва да бъдат наградени, че са спрели и заловили тези престъпни рецидивисти.

312

Анонимен

преди 1 година

"Т.нар. "майка" удобно пропуска факта, че "детенцето" е млатило момичета по главите с тръби, за да ги ограби" Ти как го установи тоя "факт"? Или ушев така ти каза?

311

Анонимен

преди 1 година

Жалка милиционерска лъжа! Дори нямат акъл да я измислят като хората! Къде е тая чанта, дето уж бъркал бягащият в нея? Какъв вид чанта е? Докторска? Умишлено убийство си е отвсякъде, ушевият трябва да лежи доживот!

310

Анонимен

преди 1 година

Да обобщим фактите, които стърчат:-Имало 3 хипотези на следствието, като и при трите ПОЛИЦАЯТ е виновен? А защо няма и таккава, при която той е вършил служебните си задължения?-Т.нар. "майка" удобно пропуска факта, че "детенцето" е млатило момичета по главите с тръби, за да ги ограби (кавичките за заради това, че да снесеш нещо, без да положиш усилия да го възпиташ - поне колкото да не граби с насилие от други хора, не те прави майка). Тя се вайка, когато е твърде късно, вие й давате трибуна.

309

ff

преди 1 година

А твоят син, с какво сърце е ограбвал и удрял с метална тръба невинни момичета и ги е ограбвал.